• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Baharcım inan cok zor ama eminim kızım biraz daha emeklemeye yürümeye başlasın daha kolaylaşacak işim oynayacaklr beraber ozaman çünkü.. benim yardımcım var neyseki.. senin gibi benimde babanem benim yanımda hep bana yardımcı sağolsun.. beni o büyüttü şimdi sıra cocuklarıma geldi:) o memnun hayatından.. sonra annem ve kız kardeşim hep yardımcılar onlar olmasa asla yapamazdım heralde.çk güzel bişey kendimi sanslı hissediyorum ikinci cocuk istiyosan aralarını fazla acma derim. öbür türlü rahat alısıp üsenmek var benden söylemesi...

demetcim ekleden ekliyorum yükleyi tıklıyorum ama hata veriyo nedenki
canim boyutlari uygun deildir excelden kucult oyle yapistir veyada image diye birsey var anlatin bakem kizlar ecemme bende pek bilmiomda onu.

bebeem önce ısınma hareketi felan yapsaydın :))) ben yemek yaparken artık adım atar gibi duruduğum yerde sayıyom ya bi yerden başlamak lasım artıık

demet az önce eşimi aradım erdanayın dişi çıkmış diom :)) adam o kim dio al başa anlat :)) o bile sevindi hayırlı ossun dedii :)))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim benim sende benim gibi cikdin esimde artik hepinizi biliyor dunde aliefe nasil iyimiymis diyoooooooooooooosırnaşık şeysırnaşık şey
kız sırf senin için az snra tekrar kocam resmimi... paşaya bk maşşllhhh yaaaa bi benimkimi emzik almıoooo :1shok:
sekerim goremedim sexy mankenimmmmmmmopuyorumnanaktan

canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü
arkadasim ben normal dogum yaptim hioc korkma dogumdan sadece onun sonucunu dusun nur topu gibi askinizin meyvesi bebisini dusun walla ben oyle yapdim oglanida karnimda buyuttum +3hafta daha nerdeyse sonrada guzelce normal dogumumu yaptimmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Baharcım inan cok zor ama eminim kızım biraz daha emeklemeye yürümeye başlasın daha kolaylaşacak işim oynayacaklr beraber ozaman çünkü.. benim yardımcım var neyseki.. senin gibi benimde babanem benim yanımda hep bana yardımcı sağolsun.. beni o büyüttü şimdi sıra cocuklarıma geldi:) o memnun hayatından.. sonra annem ve kız kardeşim hep yardımcılar onlar olmasa asla yapamazdım heralde.çk güzel bişey kendimi sanslı hissediyorum ikinci cocuk istiyosan aralarını fazla acma derim. öbür türlü rahat alısıp üsenmek var benden söylemesi...
canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim benim sende benim gibi cikdin esimde artik hepinizi biliyor dunde aliefe nasil iyimiymis diyoooooooooooooosırnaşık şeysırnaşık şey

ayyy düşünceli eniştem benim....

[=NHLTLG;10372129]anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma

anam canim bacim su tickerini dogru yapsannnnnnnn. ha buaradamylandbird senin tickers 660sayfada sekerim yapdim dogam icinnn[/QUOTE]

beyaz demi okunmuo değiştirem hemen :))

te sdize sert bakışlı kısımm

http://img195.imageshack.us/img195/1111/69187850.jpg

hohoooyyt yerim onu ben yaaaa maşallahhh kuzuma. balerin gibi çıkmış. kız sen halz eldiven mi takıyon?[/QUOTE]

TAKIOM BAHAR NAPİM YA KESİOM O TIRNAKLARI NASI BECERİOSA ÇİZİO BİYERLERİNİ HELE EMERKEN ELİ SÜREKLİ YÜZÜNDE BİDE BU ARA ELİ AĞZINA SOKMAYA ÇALIŞIO PARMAK EMMEYE ALIŞMASIN DİOM.. ZARARI VAR MI Kİ ACEP ?

anam canim bacim su tickerini dogru yapsannnnnnnn. ha buaradamylandbird senin tickers 660sayfada sekerim yapdim dogam icinnn

http://img195.imageshack.us/img195/1111/69187850.jpg[/QUOTE]

http://img195.imageshack.us/img195/1111/69187850.jpg

hohoooyyt yerim onu ben yaaaa maşallahhh kuzuma. balerin gibi çıkmış. kız sen halz eldiven mi takıyon?[/QUOTE]

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan OHHHHHHHHHHHHHHHohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhOHHHHHHHHHHHHHHHHH ben gelinimi buldummmmmm nihal senin sert kizini benim sert ogluma istiyorum bacimmmmmmm ECEEEEEEEEEEEE sakin erkek cocuk dogurma bunuda ellimden alnmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa bu tam benim pasamlikl sert cunkuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl benim ki saat başı emiyor.mama veriyorum kesinlikle yemiyor

2-3 saatte bir emio canım. Sen neden mama veriosun ki kilosu yeterli mi değil almıosada zorlama anne sütünden güsel ne olablir ben çok kişi tanıyorum 6 aydan sonra bile sadece anne sütü veren

özgecim güle güle kullan saçlarını. ne büyük rahatlık şu kısa sac:) ben dogumdan bu yana hep toplayıp yattım saclarımı. şimdi benımde onler uzun arkalar kısa. one ufacık bı toka tutturuyorum emzırırken uyku halı cocugun yuzune gözüne degmesın dıye okadar..

baharcım maşallah oğlun çok guzel kılo almıs.. bakalım c.tesi günü bızımde aşımız kaç kılo aldık acaba??

nihalcim kızımız çok güzelmiş maşallah:nazar:
evet eldiven zararlı çevreyi tanımasını engelliyo ben hastaneden çıktığımız gün çıkardım canım
demeeeeeeeeeeeeeet kork leyn benden ya ikiz oluverirse heheehe

TAKIOM BAHAR NAPİM YA KESİOM O TIRNAKLARI NASI BECERİOSA ÇİZİO BİYERLERİNİ HELE EMERKEN ELİ SÜREKLİ YÜZÜNDE BİDE BU ARA ELİ AĞZINA SOKMAYA ÇALIŞIO PARMAK EMMEYE ALIŞMASIN DİOM.. ZARARI VAR MI Kİ ACEP ?

kıyamam canım ama alışması lazım dimi. ali efe 2 kere çizdi yüzünü bi daha çizmedi. dokunarak tanıcak tatlım o şimdi. elini yüzüne getirdiğinde çekersin elini alışır sanki ben öyle yaptım canım.

hala eldiven takması iyi değil nihal. çocuk eldiveni çıkarınca dokunmayı kavramayı öğreniyor. parmaklarını emmesi lazım. inan onu bile öğreniyor. basta yumrugu agzına sıgdıramıyor dıye aglardı sımdı parmak parmak sokuyor agzına:)

bizde kıskançlık tam gaz devam ay büyüyünce kardeşinden nefret etmez inşallahmafoldumben

etmez canım benim büyüsün oynamaya başlasınlar çok iyi anlaşacaklar eminim...üzülme sen...

canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum..

doğru valla cennetlikler babanelerimiz...haklısın baharcım ev kira olunca zor bende ikinci
için buraya geldim yurtdışına onların rahatı için ilerde.. gerçi evimiz kira değildi ama eşimin tek maaşı zor yetiyodu..çift maaş lazım bu zamanda geçinebilmek için.. bende 2 cocugu kime bırakıp tekrar calısabilirdim cok zor yaa..

meryemcim hoşgeldin canımcım. ali tuna da iyi kilo almıştır canım. anasını sömürüp durmuyor mu :) uyku düzeniniz nasıl tatlım? rahatladın mı biraz?

hala eldiven takması iyi değil nihal. çocuk eldiveni çıkarınca dokunmayı kavramayı öğreniyor. parmaklarını emmesi lazım. inan onu bile öğreniyor. basta yumrugu agzına sıgdıramıyor dıye aglardı sımdı parmak parmak sokuyor agzına:)

aaaaaaaaa bende bi tek benimki yumruğu ağzına denk gelmeyince ağlıyo sanıyodum bu bebek milletinin topu aynı heralde heheeeeeee

Back
X