Bende boyadım saçımı normalboyaylasakıncası varmıki?? Millet hamileyken bile boyuyor.
Benim mesai tamamdır kaçtım. Çok yazmayın yetişemiyom evdede yemekti işti girmeye fırsatım olmuyor.
İyi akşamlar
baharcım tek renk olunca kafa derisi boya kimyasallarını emiyo kanından sütüne geçiyomuş e organik boyalarda acayip pahalı ama bence şimdi daha fazla oynama yeni kestirdin belki alışamazsın
selam kizlar..
hiziniza ne yapsam yetisemiyorum walla:)
benim oglan durmuyoki hic.kus uykusu var sanki.bide gazli ki....
2.asisini olan varmi aranizda?bugün bizim dr.2.asilari yaptida..
emelcim baharcım ve gülcanım sağolun ya kızlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim bu adam bu işin uzmanıymış bişey çıkarsa ameliyatı yapacak olanda bu adam yarabbim inşallah sağlıkla evimize geliriz.
aman bugün kaynanama sinir oldum yaw bi günlük gösteriş yapmış kadın bana öğlene kadar uyudu horul horul bide kahvaltı bekliyo şimdide gezmeye gitti yha erken başladı şöle 1 ay falan iş yapsaydı accık
bence de canım. oynamıyım yoksa inadımdan usturaya bile vurdurabilirim. kaydirigubbakcemile3
senin o kaynana nereye gitti kız gezmeye elin Rusyasında :))) 3 ay dayancan annem abooowww gel tezkere gel tezkere :))
2.aşı dediğin ne ola ki bacım?
oğlun da kuş uykusundan kış uykusuna geçer inş canım yakında. bizimki de gazlı ama eskisi gibi sancı yapmıyor patlatıveriyo gidiyo :))
Hayırlı haberlerle gel canım inş.
Çok güzel yakışmış, güle güle kullan özge ama saçların dalgalıydı herhalde birde fönsüz halini çekermisin bende düşünüyorum aynı modeli ama benim saçda dalgalı sana bakim ona göre kestiriyim.
Nazar değdi galiba maşallahda dedik ama
Gülcanım okul arkidişim seninde saçın hayırlı olsun. İnsan face bi resim koyar merak ettim halini yaaa görüşmeyeli 5-6 yıl oldu be yaaa
insallah canim yaa..
2.asi dedigim ilk oduklari asiyi bi daha olmuyolarmi?bide 4 hafta sonra bidaha gitcez yine olcak ama o galiba cocuk felcinin agizdan verileni olcak.
selam kizlar..
hiziniza ne yapsam yetisemiyorum walla:)
benim oglan durmuyoki hic.kus uykusu var sanki.bide gazli ki....
2.asisini olan varmi aranizda?bugün bizim dr.2.asilari yaptida..
bacim sivasliyimmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bendeki takvimdede 2.ayin sonunda 2.karma,cocuk felci ve hib var.allah allah:uhm:canım 3.ayda rotavirüs aşısı var. başka aşı görünmüyor takvimde ama...
geçmiş olsun canım biz daha aşı olmadık
bendeki takvimdede 2.ayin sonunda 2.karma,cocuk felci ve hib var.allah allah:uhm:
sagol canim.senin ne zaman olcak bellimi?
iyi de canım sen 3.ayı bitirmedin mi?
anooow millet bakımlar yapmaya gidiyor. tubaaaa verdiğin gaz benim haricimde herkeste işe yaradı walla :)))
nihalcim gazanız mübarek olsun bacım kaydirigubbakcemile3
3 ay 5 günlük olduk bugün.ama istanbuldaydik.almanyaya pazar günü geldik.o yüzden bugün oldu.bi kac gün gec olsa bise olmuyomus ama erken yapmiyolarmis asilari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?