2009 Eylül Anneleri

baharcım tek renk olunca kafa derisi boya kimyasallarını emiyo kanından sütüne geçiyomuş e organik boyalarda acayip pahalı ama bence şimdi daha fazla oynama yeni kestirdin belki alışamazsın

selam kizlar..
hiziniza ne yapsam yetisemiyorum walla:)
benim oglan durmuyoki hic.kus uykusu var sanki.bide gazli ki....
2.asisini olan varmi aranizda?bugün bizim dr.2.asilari yaptida..

baharcım tek renk olunca kafa derisi boya kimyasallarını emiyo kanından sütüne geçiyomuş e organik boyalarda acayip pahalı ama bence şimdi daha fazla oynama yeni kestirdin belki alışamazsın

bence de canım. oynamıyım yoksa inadımdan usturaya bile vurdurabilirim. kaydirigubbakcemile3
senin o kaynana nereye gitti kız gezmeye elin Rusyasında :))) 3 ay dayancan annem abooowww gel tezkere gel tezkere :))

selam kizlar..
hiziniza ne yapsam yetisemiyorum walla:)
benim oglan durmuyoki hic.kus uykusu var sanki.bide gazli ki....
2.asisini olan varmi aranizda?bugün bizim dr.2.asilari yaptida..

2.aşı dediğin ne ola ki bacım?
oğlun da kuş uykusundan kış uykusuna geçer inş canım yakında. bizimki de gazlı ama eskisi gibi sancı yapmıyor patlatıveriyo gidiyo :))

Hayırlı haberlerle gel canım inş.

ahanda yeni saçlarım ve ben :)

Eki Görüntüle 30401

buda arkası :)

Eki Görüntüle 30402

Çok güzel yakışmış, güle güle kullan özge ama saçların dalgalıydı herhalde birde fönsüz halini çekermisin bende düşünüyorum aynı modeli ama benim saçda dalgalı sana bakim ona göre kestiriyim.

Nazar değdi galiba maşallahda dedik ama

Gülcanım okul arkidişim seninde saçın hayırlı olsun. İnsan face bi resim koyar merak ettim halini yaaa görüşmeyeli 5-6 yıl oldu be yaaa

bence de canım. oynamıyım yoksa inadımdan usturaya bile vurdurabilirim. kaydirigubbakcemile3
senin o kaynana nereye gitti kız gezmeye elin Rusyasında :))) 3 ay dayancan annem abooowww gel tezkere gel tezkere :))

he yha bende hayret ettim dışarısıda eksi 10 falan nereyi gezcekse yürüyüş yapacakmış cık cık cık

2.aşı dediğin ne ola ki bacım?
oğlun da kuş uykusundan kış uykusuna geçer inş canım yakında. bizimki de gazlı ama eskisi gibi sancı yapmıyor patlatıveriyo gidiyo :))

insallah canim yaa..
2.asi dedigim ilk oduklari asiyi bi daha olmuyolarmi?bide 4 hafta sonra bidaha gitcez yine olcak ama o galiba cocuk felcinin agizdan verileni olcak.

Tamam ummuyecim. Birde dalgalı haliyle çekerim fotomu.

Ya buarada Eslem nerelerde gelmedi ne zamandır çok merak ediyorum

he ya nazar değdürdünüz hep sizin yüzünüzdenkaydirigubbakcemile3 yok be güzelim bizimki gerçek yüzünü göstermeye başladı valla baharın dediği gibi napcam ben 3 ay gel teskere gel

neyse kızlar ben kaçıyom bi sürü iş güç var mutfakta hepinizi öptüm bol sütlü sancısız geceler gece çok kaynatmayın haaalmaz:

bacim sivasliyimmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemil

ahanda yeni saçlarım ve ben :)

Eki Görüntüle 30401

buda arkası :)

Eki Görüntüle 30402

canım harika olmuş gerçekten çook yakışmış güle güle uzat

Bu arada kızlar kimdi o stipriz diyen anam kocam kokusunu almış gibi işini gücünü yemeğini temizliğini bitir akşam benimsin dediii abooooowwwwwww :kedi:

bende mama yedim şimdi kuzlar uyudu bende bakım ypayım kendime biraz... görüsürüz sonra bacılar...

bendeki takvimdede 2.ayin sonunda 2.karma,cocuk felci ve hib var.allah allah:uhm:

sagol canim.senin ne zaman olcak bellimi?

iyi de canım sen 3.ayı bitirmedin mi?

anooow millet bakımlar yapmaya gidiyor. tubaaaa verdiğin gaz benim haricimde herkeste işe yaradı walla :)))
nihalcim gazanız mübarek olsun bacım kaydirigubbakcemile3

iyi de canım sen 3.ayı bitirmedin mi?

anooow millet bakımlar yapmaya gidiyor. tubaaaa verdiğin gaz benim haricimde herkeste işe yaradı walla :)))
nihalcim gazanız mübarek olsun bacım kaydirigubbakcemile3

3 ay 5 günlük olduk bugün.ama istanbuldaydik.almanyaya pazar günü geldik.o yüzden bugün oldu.bi kac gün gec olsa bise olmuyomus ama erken yapmiyolarmis asilari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…