2009 Eylül Anneleri

tatlım biz 2 ayı doldurduğumuzda olduk 3 aşıyı. bu ay rotavirüs olduk. 4.ay sanırım yine 3 aşı olcaz ama emin değilim.

hmm anladim benimki biraz gec olmus sadece.bide almanyada dogar dogmaz hetatit asi yapmiyolar.2.ayda olduk ilk hepatitide.biraz degisik ama anladim simdi:)) sagol canim.

ayy yok gecmişi okumaya kalkınca ben yazana kadar çocuk uyanıyor:)

bharcım ali efe uyku konusunda ne guzel kendı ayarlamıs masallah. benımkıde gunduz uyanmıyor. duzgunde uyumuyor gunduz mızırr mızırr bi hal oldum onla ılgılenmekten ne ev işi yaptırıyor nede baska bişey esek..

özgecim saccların çok guzel olmus benımde arkası bıraz daha kısa ama onler senınkıyle aynı. gule gule uzat.

kızlar resımlerın hepsi çok güzel maşallah bebeklerınıze Allah nazarlardan sakınsın

Ay kızlar şu aşı konusunu iyi ki açmışsınız.Ben de cuma günü aşıya gidecektim.Meğer 11 ocakmış.Sağolun valla.

ÖZGECİM canım sende bu akşam bi striptiz yaparsın artıkın süper olmuşun bacım güle güle uzat.... ben cesaret edemedim ona saçlarım dalgalı die kız komşum adaşım kolay gele kardeş gelmeye dikkat et emiii kaydirigubbakcemile3

ayyy gene ne kaynatmışsınız yaaa.. hiç işiniz gücünüz yok mu sizin yarısına kadar okuyabildim ancakç...
tubacım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.. bizi merakta nbırakma hemen yaz tamam mı..
özge hakkaten çok güzel olmuş saçların yaa.. yüzüne de çok gitmiş..

akşama misafirim var.. dün gamzeye laf söyledim bugün bana geliyo misafir.. gelsinler bakalım.. gece görüşürüz..

Selam kızlar,
Geçmişi okuyup sonra yazayım dedim ama yok belki ben bitiremeden kızım uyanacak o nedenle riske atamamak için bir iki satır birşeyler yazıp eğer merak etmişseniz iyi olduğumu söyleyeyim dedim biz gayet iyiyiz ama şirkette çooo...k işim oluyor gün içinde bu nedenle hiç giremiyorum topiğe ama hepinizi ve o baldan tatlı sohbetlerinizi çok özledim...

selammmmm bende ancak girebidlim bugün misafirleride atlattım ohh beee
dilekçim sen iş te yoğun, ben evde
özge hemen bakıcam nerdeee saçlarının resmi ama eminim çok güzel olmuşsundur tatlışım doğum gününe hazırlıkmı ne ???*

Son düzenleme:
herkes kocişleriyle ilgileniyor galiba.benim ki görevde bu akşam geç gelecek kaanım da uyudu canım sıkılıyor

selam kızlar uzuuuuuun zaman oldu gelemedm malesef ( önce ben hasta oldum sonra internet gitti anca kendime geldim :)) zaten kızım da müsade etmiyo artık 3 ay sendromu yaşıyoruz galiba bugun dr gittik rota aşışını oldu kasç gündür çook huysyz uyumak istemiyo sürekli ağlıyo kafayı yicem annemde yanımda ama kadın ne yapsınki ağlayıp duruyo kzım dr a sordum ne dese gülersiniz çok yiyiyomuş hazımsızlık çekiyomuş vede gazı varmış sap veriyorum rezene veriyorum artık ve bu ay birz fazla kilo almış kzım şuan 6 kilo 400 gr dr ne veriyosunuz siz bu kıza ne veriyosunz dedi bende sadece emziriyorum dedim bide işin enterasan tarafı ben zannediyorum ki kızım doymuyo sütüm yok diye üzülüyosum gülermisin ağlarmısın işte bizde böle sizde ne var ne yok ???

zeynepçim hoşgeldin
tatlım bizimde rota aşısı olduğunda huysuzluk yapmıştı oğlum 1-2 gün hoşgörceniz hanfendiyi ne yapsın annesi

zeynep hoşgeldinn canım yaa gecenlerde aklımdan geçtinn merak ettim senii geçmiş olsun canım maaşallah kızına yaa .. resmi varmıı...

tülaycım bu rota virüsü hakkında bana biraz bilgi verirmisin canım
bir türlü karar veremedim yaptırsammmı yaptırmasammı
bu arada benim isimim gülcan.
bir senedir takip ediyorum bu topiği ama yazma konusunda çok istikrarsızım papatya prensesimin adı da zülal.
son bir haftadır artık evde bir bilgisayarım var kendime ait bundan sonra daha çok paylaşım yaparım umarım .

kıslar bu arada benim pıtırcığım çok ilginç bir bebek ya ya kucakta ya memiyo ya mıçıyo ya gaz çıkarıyo ya uyuyo bunun dışında şöyle iki dakika yanıma koyuyum dursun diyom yok allah yok ya yalancı memeye alıştırmaya çalışıyom ona alışması da bi ilginç ağzına verir vermez uyuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…