kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.
bogulma gııbı hıık hııık yapıyolarya mama suta yada tukuru k kactıgında hemen dık pozısyonda yuzune ufluyorum ben.baharda demıs hatta ayfer dedı dıye ıse yaradıgına sevındım.gulcanda yapıyomus hatta.dıyelım kendıne gelmedı boyle bı kendıne gelme hareketı gıbı oluyor.3-4 sefer daha yapıyorum bazen uzuyor ay fena oluyorum sızde oyleymısınız hemen sırtına yavasca vuruyorum bacagımı acıp yan dızıme koyup one bakıyor bebek hafıften.ay Allahım sen koru esırge her turlu kotu seyden.amııın.bu yontemıde annemden ogrendım her ıkısınıde Allah razı olsun anacım benıommmmm.Allah omur versın anamıza babamıza aılemıze yavrularımıza eslerımze bızlere sevdıklerımıze saglıkla ınsallah.rahmetlı olanlarada rahmet eylesın mekanları cennet olsun.
bogulma gııbı hıık hııık yapıyolarya mama suta yada tukuru k kactıgında hemen dık pozısyonda yuzune ufluyorum ben.baharda demıs hatta ayfer dedı dıye ıse yaradıgına sevındım.gulcanda yapıyomus hatta.dıyelım kendıne gelmedı boyle bı kendıne gelme hareketı gıbı oluyor.3-4 sefer daha yapıyorum bazen uzuyor ay fena oluyorum sızde oyleymısınız hemen sırtına yavasca vuruyorum bacagımı acıp yan dızıme koyup one bakıyor bebek hafıften.ay Allahım sen koru esırge her turlu kotu seyden.amııın.bu yontemıde annemden ogrendım her ıkısınıde Allah razı olsun anacım benıommmmm.Allah omur versın anamıza babamıza aılemıze yavrularımıza eslerımze bızlere sevdıklerımıze saglıkla ınsallah.rahmetlı olanlarada rahmet eylesın mekanları cennet olsun.
cnmcım eslem in kızı uyumuyormuş geceleri ondan bitap düşmüş eli değipte açamıyomuşşş bilgin olsun
tuba var yaa şaştım kaldım vede pek bi marek ettim bu çubugun şekilini şemalini haa :))))
ayfercimde bendenmiş 3 ayda 3 :))
neyse kıızlar fazla kalmayacagım kocişim bekliyor :)))
ÖZGE MİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYA GELDİM MUTLU YILLAR ARKADAŞIM İYİKİ DĞDUN İYİ VARSIN VE İYİKİ SENİ TANIMIŞIM NİCE MUTLU YAŞLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE BARABER İNŞALLAHHHHHHH
özgeeeeee seni çok seviyorum tatlım ....
kızın ve eşinle...tüm ailenle geçireceğin nice sağlıklı mutlu yıllara inş.
İYİKİ DOĞDUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN
facede kutladım ama burdada yazayım dogum günün kutlu olsun özgem bizde seviyoruz seni bizdee yeni yaşında bütün dileklerin kabul olsun bebeşinle ve sevdıklerınle nice mutlu senelerea.s.
özgee dogum günü kutlu olsun aramızda 3 gün varmış bende 6 aralıktı...
ozgecıgım dogum gunun kutlu olsun canım arkadasım daha nıce yıllara ınsallaaaaah aılenle yavrunla saglıklı mutlu huzurluuuuu.:icecream:
bu arada solıcam anca yazıyom fırsat olupta sacın coook yakısmıs canım gule gule kullan.dalgalı ıse sac yıkandıktan sonrada cekıp gonder derım.benımde uzun kestırım dıyom ama sac dalgalı olurum papaz osman yafff :bbo: hatta faıryblueda yazmıstı sacım dalgalı kestırsem mı dıye ama dalgalı saclar kuaforden cıkınca ıyıde ılk yıkamada bonus gafa gıbı oluyo benım sahsen oyle.hep topluyom fonsuzken sacımı napım.fone falan haftada ıkı gıderdım anam sımdı olmusum bakımsız tarzan.ama hıc onemlı degıl bıyık kas alıyom sacımı topluyomya sukueler olsun Allaha fırsat bulup onları yapabılıyom en azından hihi.
kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.
ozgecim dogum gunun kutlu olsun sacinda nefis olmus gule gule kullan
merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım daha. ne var ne çok?
özgemmmmmmmmm iyiki doğdun canımmmmm...iyi ki doğmuş iyi ki gelinimi doğurmuş iyi ki canım arkadaşım olmuşsun bebeeeemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?