2009 Eylül Anneleri

kızlar bişey anlatıyım da oha mı dersiniz gülermisiniz halime acırmısınız siz karar verin :)
biliyorsunuz topiğin en çok kilo alanlarından biriydim. eh bu halimle doğum sonrasında da bir mucize olmadığından eski kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremez oldum. hamilelik pantalonlarımı giymeye devam ediyordum. uzun süredir eşime alışverişe gidelim kot alcam diyordum ama işlerin yoğunluğundan falan fırsat olmadı ki bu sabah kendi kendime söylendim bugünde götürmezse ben kendim gitcem diye.sonra aklıma geldi eşimin asker dönüşü aldığı ama kilo aldığından giyemediği kotları vardı birsürü.denedim annnaaaa hepsi üstüme cuk oturdu :) hem de markalı kotlar almış ekabir kocacığım :) eee böylelikle eşimin mirasına konmuş oldum :)))

İyi olmuş bahar o miras seni bayağı idare eder.:)))))

Allah bağışlasın, maşallah diyelim nazarımız değmesn

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olur inş. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Allah bebişine uzun, hayırlı ömür versin inş.

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmaı nasip etsin.

Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.

Ben korkumdan çokda yıkıyamıyorum banyoda malum bizimkinin kulaklarında iltahap var. Şöyle bi sürüyorum yıkarken tülbent kullanıyorum. :Banyo sonrası ya da gün içinde emzirirke kontrol ediyorum yine ıslatılmış pamuk sürüyorum sonra kendi çıkıyo ama çok bekletmiyorum o halde anlaacağın hergün kontrol var. Yinede oluyor.

Hayırlı günlerde kullan ama umarım çok kullanmadan eski kilona dönersin bende deli oldum bu kilolara yaaa. Neyse azıcık sabır.

Şu ebru şallıya sinir oluyorum.Tahta gibi anam bunlar bebklerini nerede taşıdılar.Ne çatlak ne bişey.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: CANIM YAAA BENİDE DUYGULANDIRDIN
ayfercim babana Alllahtan rahmet diliyorum nur içinde yatsın inş.
baharcım eferin kıss sana tutumlu kadınsın vesselam

Biraz bakıyım spor yapayım dedim ay mahvoldum tepinden beri yapıyo kıkançlıktan çatlıycam Ben kadın olduğum halde bakakaldım kalçalarına.

hehehe aynı taktiği bende yapmıştım canımm. Çok iyi olmuş güle güle giy tatlımmm :)

ayyyyyyy kocam güller yollamış yaaaaaaa. Üstünede not yazmış... Kızımın annesi seni çok seviyorum diye tutmayın ben bu sefer ağlıcammmmmmm :gitme:

Canım kulağından kötü bir koku geliyormu.
Ya ben size birşey danışıcam doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum.
Oğlumun kulağından çok kötü bir koku geliyor bazen. Dikkat ettim kaynanama ne zaman gitsem oluyor.
Bir kaç kez böyle olunca kaynanama söyledim böyle böyle evdeki biri çocuğu öpüyor bu koku siniyor.
Kızdı bana biz pismiyiz kulağı iltihaplıdır.Ama ben o kadar eminim ki hatta onlara gitmeden temizledim oğlumu kokladım pis kokmasın krem sürdüm. Kulağı ve yanağı çok pis kokuyor.İşin ilginç tarafı tek yanağı böyle oluyor.
Bir kaç gün önce acile gitmiştik oğlum çok ağladı doktor kulaklarınıda incelemişti bir şey demedi.Acile gitmeden önce bayramdada aynı şey oldu.
Hayır evdekilerin hepsi abdestli namazlı hatta kayınpederim müezzin .Pis değiller biliyorum.
sonra da dedim acaba tevafuk oluyorda günahlarınımı alıyorum insanların.CADIARZU

merhaba arkadaşlar,

bebeklerin kulaklarıyla çok fazla uğraşmayın ne kadar pis olabilirki, bizim doktorumuz hiç birşekilde dokunmayın banyo yaptırırken çıkar nasıl olsa kendi pisliğini atar dedi.
bu arada dilek nerelerde çok merak ettim, iyimi bilgisi olan varmı?

,,

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.
canım bizdede var aynı şey ama bizim cilt yapımız kuru (atopik) sık sık nemlendirici sürmeli ve banyodan sonra iyi kurulamalısın canım

ayyyyyyy kocam güller yollamış yaaaaaaa. Üstünede not yazmış... Kızımın annesi seni çok seviyorum diye tutmayın ben bu sefer ağlıcammmmmmm :gitme:

ayyy ne güselll ya benimde 16 kasımdı bizimkide 2 gül yollamıştı biri kızıma biri bana :) dünyaynın en nadide 2 çiçeğine yazmıştıııı
saolsun bu kocişler ya ne şanslıyız wallaaa...

özge ben kızıma bakıp bakıp duygulanmıştım d.günümde sende aynımısın bugun ;?

kızlar saolun valla devir ekonomi devri canlar. kota ve ayakkabıya verdiğim paraya asla acımam. emmeeee o kotlar da öölece beklememiş oldu yepyeniler de napam :)
özge ne güzel düşünmüş kız kocen walla bravo oyyy. doğum günüm banaaaaaaaa geldiğin gündürrrr :)

Saolsun valla kocişlerimiz. Bende sabah kızımla kutladım ilk. Onu kucağıma aldım. İyiki seni doğurmuşum dedim hayat onunla çok daha anlamlı artık. Kokladım kokladım öptüm ağladım. Bugün feci duygusalım bende

özge ne güzel düşünmüş kız kocen walla bravo oyyy. doğum günüm banaaaaaaaa geldiğin gündürrrr :)

:içelim:sırnaşık şey

ben bugün 2.regl oldum sanırım benden önce doğum yapanlardan regl olmayan var poff tuhaf yanii kanım illa çıkcem die uğraşıo valla nedenseeee
ya bide saçlarım çok dökülüyo yaaaa duşa girmek istemiyom valla elimde kalıyo ne zmana geçicek bu durum????

aynen canım ya resmen kopup kopup gelio benimde elime saçlarım

ayyyyyyyy aynen ya deli gibi saçım dökülüyor benimde. Ben hala regl olmadım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…