Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.
kızlar bişey anlatıyım da oha mı dersiniz gülermisiniz halime acırmısınız siz karar verin :)
biliyorsunuz topiğin en çok kilo alanlarından biriydim. eh bu halimle doğum sonrasında da bir mucize olmadığından eski kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremez oldum. hamilelik pantalonlarımı giymeye devam ediyordum. uzun süredir eşime alışverişe gidelim kot alcam diyordum ama işlerin yoğunluğundan falan fırsat olmadı ki bu sabah kendi kendime söylendim bugünde götürmezse ben kendim gitcem diye.sonra aklıma geldi eşimin asker dönüşü aldığı ama kilo aldığından giyemediği kotları vardı birsürü.denedim annnaaaa hepsi üstüme cuk oturdu :) hem de markalı kotlar almış ekabir kocacığım :) eee böylelikle eşimin mirasına konmuş oldum :)))
bu arada gecmısı tam bıtıremedım ama ebrucugum tubanın kızına resım gondermısın demek rekabet var haaa.tubacım hemen kertmısın kısı vay vay vayyy ama kacırdıgın yakısıklıyı bı gor hıhhhh:dilcikar:
emınecım rekabet kızıstııı.
kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.
kızlar eşime zonguldak kısa dönem çıktı.... çok sevindik.. şimdi de süt sağıyorum, nasıl rahatladım kısa dönem çıktığına bilemezsiniz.... iyi dilekleriniz için sağolun kızlar, iyi ki varsınız
Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.
kızlar bişey anlatıyım da oha mı dersiniz gülermisiniz halime acırmısınız siz karar verin :)
biliyorsunuz topiğin en çok kilo alanlarından biriydim. eh bu halimle doğum sonrasında da bir mucize olmadığından eski kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremez oldum. hamilelik pantalonlarımı giymeye devam ediyordum. uzun süredir eşime alışverişe gidelim kot alcam diyordum ama işlerin yoğunluğundan falan fırsat olmadı ki bu sabah kendi kendime söylendim bugünde götürmezse ben kendim gitcem diye.sonra aklıma geldi eşimin asker dönüşü aldığı ama kilo aldığından giyemediği kotları vardı birsürü.denedim annnaaaa hepsi üstüme cuk oturdu :) hem de markalı kotlar almış ekabir kocacığım :) eee böylelikle eşimin mirasına konmuş oldum :)))
Hayatımın en güzel doğumgünü bugün. Rabbime binlerce şükür, geçen seneki doğumgünü dileğim 3 ay önce gerçekleşti. En güzel doğumgünü hediyem canım kızım kollarımda. Kızımı çok seviyorum, eşimi çok seviyorum, ailemi çok seviyorum, sizleri çoooooooook seviyorum canım arkadaşlarım benim. İyiki sizlerde varsınız ve ben iyiki buradayım. Allah ağzımızın tadını bozmasın opuyorumnanaktan
Canım kulağından kötü bir koku geliyormu.Ben korkumdan çokda yıkıyamıyorum banyoda malum bizimkinin kulaklarında iltahap var. Şöyle bi sürüyorum yıkarken tülbent kullanıyorum. :Banyo sonrası ya da gün içinde emzirirke kontrol ediyorum yine ıslatılmış pamuk sürüyorum sonra kendi çıkıyo ama çok bekletmiyorum o halde anlaacağın hergün kontrol var. Yinede oluyor.
,,kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.
canım bizdede var aynı şey ama bizim cilt yapımız kuru (atopik) sık sık nemlendirici sürmeli ve banyodan sonra iyi kurulamalısın canımYa benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.
ayyyyyyy kocam güller yollamış yaaaaaaa. Üstünede not yazmış... Kızımın annesi seni çok seviyorum diye tutmayın ben bu sefer ağlıcammmmmmm :gitme:
Canım kulağından kötü bir koku geliyormu.
Ya ben size birşey danışıcam doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum.
Oğlumun kulağından çok kötü bir koku geliyor bazen. Dikkat ettim kaynanama ne zaman gitsem oluyor.
Bir kaç kez böyle olunca kaynanama söyledim böyle böyle evdeki biri çocuğu öpüyor bu koku siniyor.
Kızdı bana biz pismiyiz kulağı iltihaplıdır.Ama ben o kadar eminim ki hatta onlara gitmeden temizledim oğlumu kokladım pis kokmasın krem sürdüm. Kulağı ve yanağı çok pis kokuyor.İşin ilginç tarafı tek yanağı böyle oluyor.
Bir kaç gün önce acile gitmiştik oğlum çok ağladı doktor kulaklarınıda incelemişti bir şey demedi.Acile gitmeden önce bayramdada aynı şey oldu.
Hayır evdekilerin hepsi abdestli namazlı hatta kayınpederim müezzin .Pis değiller biliyorum.
çok ilginç canım ya sigara içen biri var mı belki içip öpüyorsa. yada ordan yastık yorgan vs. kullanıyormusun belki onlardan geçiyordur..
sonra da dedim acaba tevafuk oluyorda günahlarınımı alıyorum insanların.CADIARZU
,,
ayyy ne güselll ya benimde 16 kasımdı bizimkide 2 gül yollamıştı biri kızıma biri bana :) dünyaynın en nadide 2 çiçeğine yazmıştıııı
saolsun bu kocişler ya ne şanslıyız wallaaa...
özge ben kızıma bakıp bakıp duygulanmıştım d.günümde sende aynımısın bugun ;?
özge ne güzel düşünmüş kız kocen walla bravo oyyy. doğum günüm banaaaaaaaa geldiğin gündürrrr :)
ben bugün 2.regl oldum sanırım benden önce doğum yapanlardan regl olmayan var poff tuhaf yanii kanım illa çıkcem die uğraşıo valla nedenseeee
ya bide saçlarım çok dökülüyo yaaaa duşa girmek istemiyom valla elimde kalıyo ne zmana geçicek bu durum????
ben bugün 2.regl oldum sanırım benden önce doğum yapanlardan regl olmayan var poff tuhaf yanii kanım illa çıkcem die uğraşıo valla nedenseeee
ya bide saçlarım çok dökülüyo yaaaa duşa girmek istemiyom valla elimde kalıyo ne zmana geçicek bu durum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?