2009 Eylül Anneleri

kızlar ben bırakın dewam etmeyi hiç vitamin almadım ki ilk 1 ay asadece demir aldım okadar siz ne içiyorsunuz ki..

demetçim erdanay nasıl başladımı huysuzluklar ateş felan?

Ben söylüyorum muhakkak deneyin zararı olmaz.Yaş mayayı küçük küçük top yapın yutun maya süt yapıyor .Doktorum söylemişti.Almayı hep unutuyordum dün akşam aldım ilk defa mama vermedim ucu ucuna yetti yani.

slmkıslar konuyu gördümde ben dogumdan beri gyneferroyu kullanmıyom kan ilacımı demir ilacımı ne fırsat bulamıom kendime hiçççç

ben de evevit kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum yaaa. nefret ediyorum hap kullanmaktan. doktorum demir hapı da kullan dedi ama kabızlık yapar diye içmiyorum. balık yağı kapsüllerim var hamilelikten kalan onları da ara ara aklıma geldikçe alıyorum o kadar.

kızlar ben bırakın dewam etmeyi hiç vitamin almadım ki ilk 1 ay asadece demir aldım okadar siz ne içiyorsunuz ki..

demetçim erdanay nasıl başladımı huysuzluklar ateş felan?

canim suan mizmizlaniyor atesi yokda ishali varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

kızlar bu arada hiç çatlağım yok diye övünen ben sabah bacaklarımdaki çatlakları görünce dövünmeye başladım. sanırım şişlikle indikçe çatlama oldu bende de. allahtan öyle çok belli değiller. hemen kreme başlıyorum gün itibariyle

Selam arkadaşım benim kızda 3 ayını bitirdi ama benim sütleride götürdü sanırım... Yetmediğni düşünüyorum yani dolmuyo eskisi kadar göğüslerim bide kaka yapmıyo kızım 2 günde 1 yada günde 1 sefer, cmtsi kontrolümüz var bakalım ne dicek dr um, şu maya olayı denesm mi acaba rezene içtim banamısın demedi saat başı su içiyorum ama ne bilim çok mu hüsnükuruntuyum acaba uuuuffffffffffff canım sıkıldı yaw... :bbo:

ayy canım kıyamam inş. çabucak atlatır bizim kuzenin çocuğu aşırı kilo vermişti dişler yüzünden gelişmeleri hbr ver canım mutlaka

offffffffffffff canim yaa daha cok kucuk tam kilo alma zamanlarinda bebegim kaybedecek masallah yavrum hep ust seviyelerdeydi kilosu 1.5aylikken 6.50kg di
insallah kilo kaybatmez.

Kucağa alınan çocuk hep kucak ister mi?
Bu da eskilerden gelen bir hurafedir. Bebek kucağa tabii ki alınacaktır. Özellikle de ilk aylarda hem gaz sorunu hem bebeğin duygusal gelişimi açısından bebeğin buna ihtiyacı vardır.
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.

baharcım, çatlaklık konusuna gelince; ben krem filan hiç bişey sürmedim en başından beri ve hiç çatlağım olmadı ne öncesi ne sonrası, ırsi diyemem çünkü annem ve ablamda olmuş ama bende olmadı neden bilemiyorum.

meraba kızlarrrrrrrrr nasılsınız temizlik yaptım bide duşumu aldım geldim birazdanda alışverişe çıkcaz kocişle
demetcim geçmiş olsun canım ishal olduğuna eminmisin günde kaç kere yapıyo bazen fazla bazen az yapabilirler 8 den fazla olursa ishal diye biliyom kusması varmı
baharcım bende kocişin gömleklerine takılıyom bazen iyi oluyo malum göğüsler aldı başını gitti
özgecim doğum günün kutlu olsun canım benim
ben hiç vitamin demir falan kullanmıyom kilo yapıyo iştah açıyo onlar bende henüz regl olamıyanlardanım
tubacım koptum ya direk olayına ne fanteziler var sende öyleeeeeeeee
neyse kaçıyom ben gidiyim biraz alışveriş yapayım

buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım

buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım

Ben bir haftaya kadar kaka yapmamk normal diye biliyorum bebklerde.

slm, kabız diye telaşlanma benim oğlumda 4-5 -7 gün yapmadı. Anne sütü veriyosan hiç korkma yapar, fitilde verme sonra hep istiyo çünkü alışkanlık yapıyor.

ne güzel canım ya. benim de hiç yoktu çatlağım ama doğumdan sonra 10 kilo gidince böyle oldu. ya da kilo almaya devam mı ediyom acep akannehir yok yok 64 te takıldım kaldım ama doğumdan 2-3 hafta önce 70i geçmiştim. bakalım bir umut kullancam kalan losyonumu da umarım fayda eder.
kocam saolsun butikten giyinen tek ben değilmişim iyi barim :))
canım zeytinyağı ile poposunu uyarmayı denedin mi?
selkam hatunlar ben geldim maşallah gene kaynatmışsınız yaaa.. hızlıca okuyup geliyom..
hoşgeldin balım. naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…