ємєℓ;10409095 .!.:benim mememi hiç almıyo canım agzınaama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku
nane süt keser diyolar canım ne olur ne olmaz
ayy işallahh canımmmmm göbecik videoları koyarız ozaman artık bizde :)))teşekkür ederiz gamzecim harbi küçük adam oldu ne ara büyüdü anlamadım darısı minik kuzucuklarımızın başına onlarda seneye bu zamanlar ayaklanıp böyyyle çiftetelli bile oynarlar inşallah
sağol canım sütü nane azaltır derler diye tırsıyorum azcık yapamıyorum... bilmiyorumki napsam yaa.. şekerli su iç ya kusturur ya bastırır diyolar ama maçam yiyip içemedim henüz öff....gamzecim geçmiş olsun canım nane limon midene iyi gelir 5 dk kaynatıp iç istersen
emsalcim doğumgünün kutlu olsun canım
ємєℓ;10408511 .!.:gunaydın hanımlar opuyorumnanaktan . . . . . .dun ikinci 20lik raporumu almıstım fakat milli egitim kabul etmedi cok sinir oldum bana diyo ki seni anlasmalı hastanemize sevk etcez muayene etcekler bakalım raporundaki gibi gercek mi rahatsızlıgın diye yalandan almıstım raporu da oyle diyince tepem attı ucretsiz izne ayrıldım bende 43 gun
günaydın kızlar bitaraftan süt sağı bi taraftan yazıyorum ayfer benimde az olan sütüm dahada azaldı nooldu nerde yanlış yaptım bilmem ben üzüntüme bağlıyorum tabi ama kesilmedide 20 30 idare ediyo böle olunca dahada sinirim bozuluyo
evet gülnazcım benimde tırsmamın sebebi o.. aman sütler kıymetli...nane süt keser diyolar canım ne olur ne olmaz
evet demi yaa ek gıdalara geçilse süt sorunu yaşayanlar çok rahat edicekler vede mama verme vicdan azabından kurtulucaklar...Günaydın bayanlarr.
Bu süt olayı herkeste kabus olmuş yaa.Şu bebişleri 6aylık etsekte rahata ersek yaa.((( offfffoffffffffff
Günaydın kızlar. Sıraya geçin bakam hepinizi öpecem opuyorumnanaktanŞeniz
Emsalcimmm canım arkadaşım. İyiki doğmuşsun, iyiki varsın... Nice yıllara inşallah canım hepberaber :)) Bütün dileklerin kabul olsun canımmm. Şeniz
ölemi diyosunuz bak içerim ama eğer sütüm azalırsa sağıp bana süt yollarsınız ona göree öle memelerim fos fis fös anlamam haaa :)))))))))))evet canım bende duydum ama bi kereye mahsus bişi olmaz ilaç almaktan daha iyidir sanırsam:uhm:
Ececim oğlun çok tatlı maşallah
kuşuumm hoşgeldiinn bakıyorumdaaa doomgünü yaramışş :)))))
ölemi diyosunuz bak içerim ama eğer sütüm azalırsa sağıp bana süt yollarsınız ona göree öle memelerim fos fis fös anlamam haaa :)))))))))))
günaydın arkadaşlar.
gülnazcım kötü haber diye başlamışsın,bir an nefesim kesildi inan canım. babacığına Allah rahmet eylesin canım. bebişin resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla.
gamzem geçmişler olsun motorları bozmuşsun hayatım :)
EMSALLLL nice yıllara kuzummmm...evladınla eşinle mutlu sağlıklı yıllara bebeeem.
songül yakaladım seni ordasın sobeeeee. yaz artık bak gelmiyim oraaaa...
iki gecedir 7-9 seansını atlıyoruz canım. kucakta oyalama emzirme hafif uyutma ile atlatıyoruz. sizdeen naber napıyor aspiratör canavarımız :)günaydın baharcımmmmmmmmm ali efe paşamız nasıl ağlıyomu gene akşamları
ah kıyamam kuzum ben sana. emzirme atletleri varmış canım ayfer kullanıyordu onlardan alsan. ben ufoyu yakıp emziriyorum geceleri.günaydın tatlımm maşallah sabah şekerleri gibi geldiniz özgeyle ikiniz program açılışı yapar gibi oldu :))
sağol canım sorma ne motor kaldı ne alet edevat manyaklaştı vüducum emzirirken üşütüyorum off off.....
sen bilirsin gamzecim o zaman paşa gibi ağrımı çekerim diyon yani su beliz nasıl annesi misafirlerin bittimi burda doğum yapan annelere bir buçuk yıl izin veriyolar devlet özel farketmiyo hemde maaş eşliğinde ne güzel dimi burda bebek düşünenler önce işe girip sonra hamile kalıyolar
ayıp ettin gamzecimmm yollarım tabikide burdan oraya bozulmasın ama
kuşuumm hoşgeldiinn bakıyorumdaaa doomgünü yaramışş :)))))
teşekkür edrim tatlım doğum günün nasıl geçti bakim ayrıntıları istiyozzzzzzzzopuyorumnanaktan
özgeeee nasıl geçti balım yaşgünü?
iki gecedir 7-9 seansını atlıyoruz canım. kucakta oyalama emzirme hafif uyutma ile atlatıyoruz. sizdeen naber napıyor aspiratör canavarımız :)
ah kıyamam kuzum ben sana. emzirme atletleri varmış canım ayfer kullanıyordu onlardan alsan. ben ufoyu yakıp emziriyorum geceleri.
özgeeee nasıl geçti balım yaşgünü?
kızlar sütü azalan arkidişler ayva kompostosu içtim akşam sabaha kadar sütüm iyi geldi şükür. deneyin bence.
Gamzemmmm geçmiş olsun datlumm. Yoksa o iki ev yukardaki kadınamı sinir oldunda motorlar sinirden bozuldu kaydirigubbakcemile3
Çokkk güzel bir doğumgünüydü kızlar. Tabikide kızımın payı çoooooooooooook büyük. İyiki Allahım onu bize vermiş. Annecim çok güzel sofra hazırlamış güzel yemekler. Kocişim gelirken pasta almış saolsunlar.
canımmm sağolasın vallaha.. o gerizekalılardan hiç bahsetme amaannnnnn Allah çocuğun akıllısını versin işallahhh gittiği yere yük olan çocuk çok zor çokk..
canım bu arada doğum gününü güzel geçmesine çok sevindim.. dediğin gibi bebeğinle ayrı bi güzel olmuştur bu doğumgünün.... Allahım hep iyi günlerini göstersin işallah yavrularımızın iyiki hayatımıza girmişler..... :Saruboceq:
ємєℓ;10409465 .!.:1 hafta sonra 4 aylık olcaz doktora da danısıp milupanın gece kasık maması var onu alıp kullanmak istiyorum artık gece tok uyur en azından
maşallah bizde akşam seanslarını hafif atlatır olduk iki gündür allah bozmasın gündüz iyi uyumasına bağlıyorum beniki gecedir 7-9 seansını atlıyoruz canım. kucakta oyalama emzirme hafif uyutma ile atlatıyoruz. sizdeen naber napıyor aspiratör canavarımız :)
canım var atletimde var ama dediğim gibi c vitamininden yoksun kaldım ve nolursa olsun yataktan çıkınca o yatak sıcaklığından çıkmış olmak bile etkiliyo bence... ben hayatımda böyle bişey yaşamadım yaa 1 ay arayla ikinci üşütmem bu.....
arkadaşlar oğluşumun resmini nasıl gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?