2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;10409095 .!.:
benim mememi hiç almıyo canım agzına ama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku

emelcim benim büyük oğlanda mama verdim memeyi almadı ondan sonra anne sütünü sağıp kaşıkla içiriyodum yada uyku sersemiyken memeyi veriyodum çok zor oluyodu şimdide sütüm az memeler fos ama memeyi bırakır diye korkumdan mama vermiyom ama nolduki hepimizin sütü azaldı bebekler büyüdükçe memeler kendine ayarlamamı çekiyo acep

teşekkür ederiz gamzecim harbi küçük adam oldu ne ara büyüdü anlamadım darısı minik kuzucuklarımızın başına onlarda seneye bu zamanlar ayaklanıp böyyyle çiftetelli bile oynarlar inşallah
ayy işallahh canımmmmm göbecik videoları koyarız ozaman artık bizde :)))

gamzecim geçmiş olsun canım nane limon midene iyi gelir 5 dk kaynatıp iç istersen
emsalcim doğumgünün kutlu olsun canım
sağol canım sütü nane azaltır derler diye tırsıyorum azcık yapamıyorum... bilmiyorumki napsam yaa.. şekerli su iç ya kusturur ya bastırır diyolar ama maçam yiyip içemedim henüz öff.... (

günaydın emelvim..
ya neden zorluk çıakrıyolarki iyi yapmışsın vallaha parasız izin almakla en güzeli öle olmaz böyle olur hayret bişiy yaa aslında sistem yanlış!! çalışan kadına doğum izni doğumdan sonra 6 ay verillmeli çünkü 6 ay sadece anne sütü veriyosun en kıymetli aylar ya.. sonra zaten ek gıdaya geçiceksin bi şekilde doyacak çocuk.... manyaklık yaa iti kopuğu adam edecez diye uğraşana kadar önce kadınları bebekleri kollasa ya dengesiz hükümet....

nane süt keser diyolar canım ne olur ne olmaz
evet gülnazcım benimde tırsmamın sebebi o.. aman sütler kıymetli...
canım bu arada söledimmi hatırlamıyorum ama sölediysemde tekrar söyliyim başın sağolsun babacığın nurlarda yatsın o yattıkça Allahım kalanlarınıza ömür versin işallah canım....

Günaydın bayanlarr.
Bu süt olayı herkeste kabus olmuş yaa.Şu bebişleri 6aylık etsekte rahata ersek yaa. ((( offfffoffffffffff
evet demi yaa ek gıdalara geçilse süt sorunu yaşayanlar çok rahat edicekler vede mama verme vicdan azabından kurtulucaklar...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
gülnazcım kötü haber diye başlamışsın,bir an nefesim kesildi inan canım. babacığına Allah rahmet eylesin canım. bebişin resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla.
gamzem geçmişler olsun motorları bozmuşsun hayatım :)
EMSALLLL nice yıllara kuzummmm...evladınla eşinle mutlu sağlıklı yıllara bebeeem.
songül yakaladım seni ordasın sobeeeee. yaz artık bak gelmiyim oraaaa...

kuşuumm hoşgeldiinn bakıyorumdaaa doomgünü yaramışş :)))))

evet canım bende duydum ama bi kereye mahsus bişi olmaz ilaç almaktan daha iyidir sanırsam:uhm:
ölemi diyosunuz bak içerim ama eğer sütüm azalırsa sağıp bana süt yollarsınız ona göree öle memelerim fos fis fös anlamam haaa :)))))))))))

sen bilirsin gamzecim o zaman paşa gibi ağrımı çekerim diyon yani su beliz nasıl annesi misafirlerin bittimi burda doğum yapan annelere bir buçuk yıl izin veriyolar devlet özel farketmiyo hemde maaş eşliğinde ne güzel dimi burda bebek düşünenler önce işe girip sonra hamile kalıyolar

günaydın tatlımm maşallah sabah şekerleri gibi geldiniz özgeyle ikiniz program açılışı yapar gibi oldu :))
sağol canım sorma ne motor kaldı ne alet edevat manyaklaştı vüducum emzirirken üşütüyorum off off.....

günaydın baharcımmmmmmmmm ali efe paşamız nasıl ağlıyomu gene akşamları
iki gecedir 7-9 seansını atlıyoruz canım. kucakta oyalama emzirme hafif uyutma ile atlatıyoruz. sizdeen naber napıyor aspiratör canavarımız :)
ah kıyamam kuzum ben sana. emzirme atletleri varmış canım ayfer kullanıyordu onlardan alsan. ben ufoyu yakıp emziriyorum geceleri.
özgeeee nasıl geçti balım yaşgünü?
kızlar sütü azalan arkidişler ayva kompostosu içtim akşam sabaha kadar sütüm iyi geldi şükür. deneyin bence.

yok ağrı mağrı çekemem nasılsa yedek sütte buldum vurucam nane limonun gözüne :)) şaka bi yana cidden bi bardak içicem olmuyo böle nolcaksa olsun..
belizim iyi ya maşallah dün kendim yıkadım ilk kez gece hiç ağlamadı ama babasıyla her yıkamamızda ağlıyodu... beceriksizinm kim olduğu ortaya çıktı artık bunuda gören babası satacak yıkama işini bana :)))
misafirler gitti canım iki gün yoğun şekilde misafir ağırladım ama bugün sanmayınki mıçımı yere koyucam.. birazdan kalkıp ütü yapıcam akşama izmire gidiyoruz kısmetse eşya toplucam yarın aşı var off yine haftasonum yoğunn..
ama haftasonunun güzel bir ayrıntısıda var kii yarın dr.dan sonra emsalciğime gidiciiiimmmm :)))) gerçi birazda hastayım diye korkuyorum ne bileyim ama bulaşacak bişiyim yok ama bi akşama kadar ne hale gelicem bakayım.. emzirirken üşütüyorum ben bide beliz pişik olmasın diye narenciyeleri kestim ama vitaminsiz kaldım biber maydanozda biyre kadar yenilebiliyo portakal gibi olmuyoki korumasız kaldı zavallı vücudum direncim kırıldı ((

ayıp ettin gamzecimmm yollarım tabikide burdan oraya bozulmasın ama

ehehehe canım benimmmm çok teşekkür ederim yollamış gadder oldun :)))))))))

Gamzemmmm geçmiş olsun datlumm. Yoksa o iki ev yukardaki kadınamı sinir oldunda motorlar sinirden bozuldu kaydirigubbakcemile3

kuşuumm hoşgeldiinn bakıyorumdaaa doomgünü yaramışş :)))))

teşekkür edrim tatlım doğum günün nasıl geçti bakim ayrıntıları istiyozzzzzzzzopuyorumnanaktan

özgeeee nasıl geçti balım yaşgünü?

Çokkk güzel bir doğumgünüydü kızlar. Tabikide kızımın payı çoooooooooooook büyük. İyiki Allahım onu bize vermiş. Annecim çok güzel sofra hazırlamış güzel yemekler. Kocişim gelirken pasta almış saolsunlar.

canım var atletimde var ama dediğim gibi c vitamininden yoksun kaldım ve nolursa olsun yataktan çıkınca o yatak sıcaklığından çıkmış olmak bile etkiliyo bence... ben hayatımda böyle bişey yaşamadım yaa 1 ay arayla ikinci üşütmem bu.....

canımmm sağolasın vallaha.. o gerizekalılardan hiç bahsetme amaannnnnn Allah çocuğun akıllısını versin işallahhh gittiği yere yük olan çocuk çok zor çokk..
canım bu arada doğum gününü güzel geçmesine çok sevindim.. dediğin gibi bebeğinle ayrı bi güzel olmuştur bu doğumgünün.... Allahım hep iyi günlerini göstersin işallah yavrularımızın iyiki hayatımıza girmişler..... :Saruboceq:

Aminn canım aminnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ємєℓ;10409465 .!.:
1 hafta sonra 4 aylık olcaz doktora da danısıp milupanın gece kasık maması var onu alıp kullanmak istiyorum artık gece tok uyur en azından

bende meyve suyu falan versem diyorum kakasını iki günde bi yapıyo hem mamadan sıkıldı zavallı bebeğim doğdugu günden beri mama alıyo

iki gecedir 7-9 seansını atlıyoruz canım. kucakta oyalama emzirme hafif uyutma ile atlatıyoruz. sizdeen naber napıyor aspiratör canavarımız :)
maşallah bizde akşam seanslarını hafif atlatır olduk iki gündür allah bozmasın gündüz iyi uyumasına bağlıyorum ben

humana still tea c vitaminli ondan iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…