2009 Eylül Anneleri

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keyifler iyidir inşallah
ayfercim fındık fıstık bütün kuruyemişler banada gaz yapıyo yediğim zaman hem ben rahatsız oluyom hemde bebek kıvranıp duruyo
tubacım maşallah doğa ya çok tatlı demetcim söylemiş ecenin oğlana verelim diye ben küçük oğlanı begümün defneyle kerttim ama 2 yaşında bi oğlum daha var ona alalım doğayı resmini eklerim birazdan dünya tatlısı yakışıklımın
tubacım ek gıdalara başlamak için meyve suyu pirinç unu maması uygun ayrıca 4 aylıkken yoğurt vermeye başlanıyo tabi ya evde mayala yada sütaşın bebek yoğurdu var onu ver yoğurt bebekler için çok faydalı sinanda bende pirinç ununu aptamil ile yapıyodum 1 yaşına kadar hatta bazı arkadaşlar aptamil ile yoğurt mayalayıp veriyolardı ama ben bi türlü tutturamamıştım sütaş bebek yoğurdu veriyodum ikindi vaktinde
gülnazcım ayfercim başınız sağolsun mekanları cennet olsun bende 10 yıl oldu babamı kaybedeli hala dün gibi
begümcüm adam çocuk olmasından korkuyodur belkide canımın içi kaydirigubbakcemile3
gülaycım allah kavuştursun canım sevindim kısa dönem olmasına allah kavuştursun
demetcim erdenayımız nasıl oldu geçtimi ishali
bizim uyku düzenimiz bi garip oldu yaaaaaaaaa bi gün gündüz ve gece doğru düzgün uyumuyo ık mık yapıp duruyo ertesi günde bütün gün uyuyo gece yine ık mık yapıyo nolcek bööööööööle bilmiyom uykusuzluktan zombi gibi oldum
benimde memeler iyice fosaldı yaaaaaa nası sütlenecek bunlar acep bi sürahide su içiyom ama

Son düzenleme:
kızlaaarr herkese günydınnnn
bu sabah erkenciyim...
accık mideyi üşütmüşüm üzerinize afiyet..
bugün güzel arkadaşım EMSAL in doğum günü...
canımm iyiki doğdun güzel arkadaşımmm iyiki seni tanıdımm..
Allah sana güzel ailenle sağlıklı güzel mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin tümkötülükleri sizlerden uzak tutsun işallahh.. nice yaşlara gönlüde yüzüde birbirinden güzel arkadaşım.....
Ayfercim bende geçte olsa babacığına Allah kabul etsin dua gönderdim...
nurlarda yatsın.. Allah onlar yattıkça kalanlarımıza ömür versin işallah.....

teşekkür ederiz gamzecim harbi küçük adam oldu ne ara büyüdü anlamadım darısı minik kuzucuklarımızın başına onlarda seneye bu zamanlar ayaklanıp böyyyle çiftetelli bile oynarlar inşallah

gunaydın hanımlar opuyorumnanaktan . . . . . .dun ikinci 20lik raporumu almıstım fakat milli egitim kabul etmedi cok sinir oldum bana diyo ki seni anlasmalı hastanemize sevk etcez muayene etcekler bakalım raporundaki gibi gercek mi rahatsızlıgın diye yalandan almıstım raporu da oyle diyince tepem attı ucretsiz izne ayrıldım bende 43 gun

allah allaaaaaaaa ben sinan bebekken bi sürü rapor aldıydım kıllık çıkarmadıydı milli eğitim okul müdürümü sorun yaptı acep neyse hayırlı olsun ücretsiz iznin emelcim

allah allaaaaaaaa ben sinan bebekken bi sürü rapor aldıydım kıllık çıkarmadıydı milli eğitim okul müdürümü sorun yaptı acep neyse hayırlı olsun ücretsiz iznin emelcim

canım gecen sene bizim okuldan 3 arkadas da senin gibi rahat rahat aldılar raporlarını sorun cıkmadı bu sene sansıma iste bazı okullarda raporlarla ilgili sorunlar olmus sorusturmalık olmuslar milli egitim simdi si sıkı tutuyo o da benim sansım iste canım.....ocak 22 sine kadar aldık ıznı sonra tatil giriyo arkasındanda baslıcam artık

günaydın kızlar bitaraftan süt sağı bi taraftan yazıyorum ayfer benimde az olan sütüm dahada azaldı nooldu nerde yanlış yaptım bilmem ben üzüntüme bağlıyorum tabi ama kesilmedide 20 30 idare ediyo böle olunca dahada sinirim bozuluyo

benim de oyle gulnazcım bir gogsumden 50 ml digerinden en fazla 20 yani toplam 70 ml içiyo bi ogunde ustunu mama ile tamamlıyorum çok uzuluyorum inan ve takrar sutumun dolması ıcın 6 saat gecmesi gerekiyo

ємєℓ;10408968 .!.:
benim de oyle gulnazcım bir gogsumden 50 ml digerinden en fazla 20 yani toplam 70 ml içiyo bi ogunde ustunu mama ile tamamlıyorum çok uzuluyorum inan ve takrar sutumun dolması ıcın 6 saat gecmesi gerekiyo

ya inan kesilsin artık der oldum insanın siniri bozuluyo en az zamanımda bile 3 saat emzirmesem ağrırdı göğsüm eminim şimdi bir gün emzirmesem ki emmiyo artık kesilir gider sütüm:gitme:

benim mememi hiç almıyo canım agzına ama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku

Günaydın bayanlarr.
Bu süt olayı herkeste kabus olmuş yaa.Şu bebişleri 6aylık etsekte rahata ersek yaa. ((( offfffoffffffffff

ємєℓ;10409079 .!.:
sen ne yapıyorsun canım ustune ilaveten mama veriyor musun

ємєℓ;10409095 .!.:
benim mememi hiç almıyo canım agzına ama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku

mama veriyorum benide gece emiyo yada gündüz uykusundan sonra ayılana kadar sonra ciyak ciyak son 15 günde bıraktı ondan önce emiyodu sanırım sütm iyice azalınca bıraktı

Günaydın kızlar. Sıraya geçin bakam hepinizi öpecem opuyorumnanaktanŞeniz

Emsalcimmm canım arkadaşım. ıyiki doğmuşsun, iyiki varsın... Nice yıllara inşallah canım hepberaber :)) Bütün dileklerin kabul olsun canımmm. Şeniz

emsalcim canım bugun dogum gununmus dogum gunun kutlu olsun canım ailenle birlikte saglıklı bir omur diliyorum :)))

1 hafta sonra 4 aylık olcaz doktora da danısıp milupanın gece kasık maması var onu alıp kullanmak istiyorum artık gece tok uyur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…