slm kızlar,
Ayyy Tubişcim sağol özetliyivermişsin günü:))) görünen herkesin keyfi yerinde çok şükür. bende iiyim süt sağıyrm her zamanki gibi:))
dilekcim kızın uyudu heralde.. benimkide uyudu yatağa çıkarıcam şimdi.. bi kaç gecedir inanılmaz midem bulanıyo ya boğazlarım iltihap yaptı öylece duruyolar ağıra ağıra antibyotikde alamam beklioz bakalım heralde o bulantı yapıyo bilemiyorum offff
Begümcüm bu mesajım sana hayatım seni eğitime tabi tutucam hiç merak etme sana el atıyorum yavrum arkanda kapı gibi ben varım.. :) hiç canını sıkma. yalnız ikinci çocuğu yaparsanda bana saydırmazsın artık gülü seven dikenine katlanuuuuur... sanada o isviçreden çıbıkların en alasını bulmazsak nolayım kız
amın bıtanem sagolasın Allah razı olsun.canlarım benim ikinizde başı sağolsun.. allah mekanlarını cennet eylesin inşallah...
valla demek kı hıc bellı olmuyor ya.bunyeden bunyeye farkedıyor demek kı.benım adamda ya etlı butlusun senden sut gelmesı lazım dedı ama yok oyle bırsey cok zayıf olsada cok sut yada az sut olabılır.kıloya bakmıyor.e kayınvalıdem esımı 3 yasa kadar emzırmıs sutu akarmıs masallah ne dıyleım ıste.bana öyleymiş gibi geldi hormonlarla alakalı diye düşünüyorum bir ayın 10 günü öyle gidiyor yazık yavularımıza :) millet 6-8 ay regl olmuyor bende seviniyodum öyle olcak diye ama nerdeee 3 aylık olduk bu 3. reglimizi olduk
ya yan yatmaz artıkya bızım gıbı yastıklarıda yok kı anam agrır omzu.bızımkı yatmak ıstemıyor yan.tuba çok sevindim ya meleğinin hiç birşeyi yokmuş.. gerçekten de bende hep sırtüstü yatırıyom kafasının arkası düzleşti sanki.. biraz yan yatırcam arada.. ne çabuk yamuluyo bunların kafaları ya...
aynen kalkmaya calısıyor 2-3 gundur.masallah kusuna.evet doğru söylüyorsun önemli olan gelişiminin sağlıklı olması, iyi gelişmelerle mutlu olmaya bakmalıyız benim kızım bi kaç gündür yattığı yerden kendi kalkmaya çalışıyor 2-3 cm de kaldırıyor kendini , ellerinden tuttuğumda kuvvet verip çok kolay oturma pozisyonuna geçiyor , aynı şekilde ben son 1 haftadır sürekli onun elleriyle yüzümü okşatıyorum anne cici diye bugun bi baktım aynı hareketi yapmaya çalışıyor gibi yada bana öyle geldi çok mutlu oldum tabii
canım Allah razı olsun cok sagol.ya burda meyvelı lokum buldum solemıstın daha once sankı sendın dımı oyle hatırlıyom.fındıklı almadım fındık gaz yapar bebege dıye.cevız falan yapıyo bende ya sızdede oylemıgülnaz başınız sağolsun Allah sabırlar versin..
ayfercim seninde babanın senesiymiş Allah mekanını cennet eylesin..
sütün azalmaya başlamış. bende faydadsı oldu umarım ıhtıyacı olan herkesde faydası olur. lokum yiyin kızlar. birde süt. ama ozellıkle lokumdan çok fayda gördüm ben. Allah hepiimizin sütünü bol etsinn
tuğbacım sağol be canım buna ihtiyacım var gerçekten benim kocada tık yok anacım ama hep böyleydi işin ilginç yanı... şimdi nasıl 2 çocuk oldu demeyin tamamen şans meselesi :roflol::roflol:
yanlız benim 2 çocuğum var hayatım üçlemek istemiyorum... sen bana adamı nasıl tavlayacağım onu söle ben gerisini getiririm... burda çıbık bulmak kolay en alasından buluruz...:roflol::roflol::roflol:
arkadaslar yukarda oha buyuklugunde bır alıntı yapmısım mesaj uzamıs ama Allah razı olsun hepınıze tek tek demek ıstedım cok tesekkur ederım Allah kabul etsın dualarımızı.
bu arada ya dedıgınız gıbı gogusler ıyıce sondu.zaten sutum cok yoktu ama su 3 gundur yok denjecek kadar azaldı ve eskısı gıbı uyuyunca mesela 3 saate sertlesırdı gogus ama sımdı hıııcbısı yok.sagıyorum 5 dakıka gecıyor 10 cc.bırını emerken oburunu sagıyım dıyom uyarılmısken o zamanda yok cok uzgunum.eskıden ıkısınden 50-60 cıkardı sımdı yemın ederım 20 tas catlasın 30 cc yaa.dedıgınız yontemlerı denıcem kı neler yapmadım yaa.
umarım yaa.valla ayfercim geçn sefer öyle olmuştu tam büyüme dönemleri şimdi süte daha fazla ihtiyac duyuyolar bizimde süt zamanla onların ihtiyacını karşılayacak doğal olarak bu bi meme evresi hayatımkaydirigubbakcemile3
yat anam bızde yatak bızı gıdıııbizi gidi bizi olsa ben burda olmam valla:roflol:
canım sagolasın yapıyom yafsenağlamaCanım sütü arttırmanın bi yoluda bence biliyorsundur da yine söyleyeyim muhakkak sıralı emzirmen en son emzirdiğin memenden başla eğer öyle olmazsa beyine mesaj gitmiyor.
Arz talep meselesi illa ki biliyorsundur da ben yine tembihleyeyim bool su iç.
muckss ıyı gecelerrrrbende yatmayaaaaaaaaa gidiyorum şekerler... bol sütlü geceler hepinizeeeeeee...
ıyı masallah gaz olmadıysa.gaz yapmazsa ye ıste faydalı hemayfer daha hiç fındık cevız yemedıgımı sen sorunca farkettım:) sms fıtıklı lokum yedım yapmadı gaz falan.
oğlum şimdilik uyudu bende yatıyorum..
ayfer benimde içim cızz etti. yani şehit olamsı bir yana hani çatışarak olsa sanırım bu kadar içimiz acımazdı. pusu kuruldu pisipisine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?