ya ben nereye kaçırdım yaaaa Allaaam yareebbiiimm :)))
tamam yaa tamam at adresini özelden.. ha bide msn at pliizzz canım bekliyom hadi :)
kızlar bu arada kk üye kartım geldi çok şükürrrrr :)
.......buldum hehe
Emsalim senin için yarın gamzeyle iyi çekiştirin beni diye şimdi biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar
nasılda bilir arkadaşının huyunu :)))
evet bi daha bi daha da zie bir daha bana ilk defa :)))
eheehheeeh yok bacım yaa bende görceeeemmm mafoldumbenmafoldumben
nasıl yani senin adın emsal değil mi? ulan bizim koyduğumz fotoya baaaak hatun ismini saklıyo.
bir direk 15 kullanıcı vayyy beahh
Valla yuh bana beeeeeeeeeeeee kız anam ben onu başka biri sanıyodum ya ay ne salağım anam bana ceza ver kırk direk mi kırk bilek mi ehehehecezalandır beni emsalimmmm.. ben her cezayı hakediyorum.
atıyosun şaka mı bu kk üye kardımı hayallahım yaaaa ben niye bu kadar geri kaldım konulardan anlamadım ki ne işe yarıyo o ben de istiyorum..
Bana bak bacı nereye kaçırdım diyo bide kıza neler demişin öyle siteyi terkedersin falan terketti işte veriyorum sana hem msn veriyorum hemde adresimi ama sende bana ver kızına güzel bi hediyem var.. mini direk
gülayla dilek galiba canım ya..ya feysbukta eylü annelerini buldum kim kabul etcek
kız tugba ben şimdi gördüm bu direği anam bu burda 600 tlye satılıyo:)) ben bunu alırsam adam beni ne yapar biliyonmıııııııı:))) burda inşaatta yokki bulayım bi tane boru takayım evin ortasına.. neyse ben bu hevesden vazgeçtim hayatım malesefsenağlama
benim buldugum niye ucuz yok dayanmaz o ozaman hahaha
20 dolarlık direkle kafana 20 dikiş atılma ihtimali yüksek olduğundan bence bi kere daha benim kalas işini değerlendir derim gülnazcıııımmm :)))))))))))))))
yok gülnazcım benimki 50 mm krom boru o yüzden steinless steel:)))
hahhahaha yaaa olmasski kalas kıymık var sekerim onda
e suanki kilomla benimde öle bişey bulmam lazım bi borucuya gidim bari daha ucuz olur heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?