2009 Eylül Anneleri

begüm canım çok teşekkür ederim
ya canım sen benim adımı nerden biliyorsun ???
çok şaşırdım pek kişi bilmez bilende topikte kullanmaz
ilk kullanan sen oldun özel sebeblerden dolayı kullanmıyorum ben adımı :))

Emsalim senin için yarın gamzeyle iyi çekiştirin beni diye şimdi biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar

Son düzenleme:

nasılda bilir arkadaşının huyunu :)))
evet bi daha bi daha da zie bir daha bana ilk defa :)))

eheehheeeh yok bacım yaa bende görceeeemmm mafoldumbenmafoldumben

nasıl yani senin adın emsal değil mi? ulan bizim koyduğumz fotoya baaaak hatun ismini saklıyo.

hakket begüm nerden öğrendin emsallin adını? ben onu hep emsall bildim walla öyle hitap etcem bundan kelli sen emsallsin şekerim emsalsiz emsalllim benim :)

nasıl yani senin adın emsal değil mi? ulan bizim koyduğumz fotoya baaaak hatun ismini saklıyo.

yahuu ammada güldürdünüz beni haaaa :)))
yazık yavrum anam kafayı falanmı yedi havasında bana bakıyor şaşkın şaşkın :)))
hayatım ama sende bilmiyorsan bişey demeyeceğim feca o kadar yorum yaptık bebemi gördün falan yaaa :))))
aşk olsun cicim sanada

hakket begüm nerden öğrendin emsallin adını? ben onu hep emsall bildim walla öyle hitap etcem bundan kelli sen emsallsin şekerim emsalsiz emsalllim benim :)

canımınnniçiiiiiii sende benim bitanemsin :)))

emsalcim pardon canım facebookdan biliyorum ismini:))

baakk tuba begüm nasıl biliyor yuhhh diyorum sana tuba :)))
canım ben bi yara yapmışım bilmeden face de beni kimse ekleyemiyor anca ben ekliyorum senide ekleyeyim bari bunu nasıl iptal etcem bilen varsa söylesin beni eklemek isteyen ekleyemiyor ya hanii

bir direk 15 kullanıcı vayyy beahh

eeeee koca direk bu boru mu :)))
hem işlevi büyük :)))))))

ben geldiim, firardaydım kusura bakmayın
nasılsınız bakiim
özgeçmişleri okudum, hepinizi biraz daha tanıdım ve çok memnun oldum hee, valla

:) hepimizinki şansıl be melek kalpli hatunları bulmuşlar :)

sende haklısın canım :))

yok tugbacım senin koca en şanslısı aramızdaaaaaaaaaaa...

:))))))

ben geldiim, firardaydım kusura bakmayın
nasılsınız bakiim
özgeçmişleri okudum, hepinizi biraz daha tanıdım ve çok memnun oldum hee, valla

hey Allah ım ya bende bakıyorum bu kim diye isme bakıyorum sen yazıya bakıyorum birde şaşırdıımmmm :)))
neyse direği gördüm yaa artık çok şükür şimdi gönül rahatlığı ile kızıma mamasını yedirebilirim şimidlik kaçtım beni özleyin anacımmm :)))

ulen gamze dishikushu kaçırmışın öbür topicte bana hediye falan almıyo yandın kızım sen.. kesin doğaya alıyosun hediye..

ya ben nereye kaçırdım yaaaa Allaaam yareebbiiimm :)))
tamam yaa tamam at adresini özelden.. ha bide msn at pliizzz canım bekliyom hadi :)
kızlar bu arada kk üye kartım geldi çok şükürrrrr :)

Valla yuh bana beeeeeeeeeeeee kız anam ben onu başka biri sanıyodum ya ay ne salağım anam bana ceza ver kırk direk mi kırk bilek mi ehehehe cezalandır beni emsalimmmm.. ben her cezayı hakediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…