gunaydin sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
Günaydın canım..yiğenimle kendime kahvaltı hazırlıyorum...kahvaltısını yapmayan varsa beklerim:)Günaydın gıhızlarrrrrrrr
geçmişe şöle baktım. yine çıbık muhabbeti dönmüş :)
Tuğbaaaaa, Emineeeee napıyonuz kızlar?
bende gelicemmm....bi erkek olarak sizi yanlız bırakmamak gerek...annemlerde seymende oturuyor....songüüüüül senin korkuna bak kaçta kalktım bak gör uyumuyoruz işte artık kızımda kalktı iş yapıyo :)
ayşecim annenlere gelince gel be tatlım beklerim valla alırımda ben seni annenlerden biyerdede buluşuruz farketmez görüşelim bi ara kısmet olursa.. gezmeğede götürürüm tamam kabul:)
Bende ofise geldim bacım. nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Ama erken kaçacam bugün pazara gidecem, ordan Ebrunun alişe hediye bakmaya gidicem ( Ebru duymasın :))
GÜnaydın Fatoş bacım. Kıs seni geçende rüyamda gördüm söledimmi bilmiyorum???
günaydınn neşe kaynaklarımmmmmmmmmmm. tuba kız dun neyi kutladınızz söle bakemmm??????
günaydın hatunlar...
Günaydın canım..yiğenimle kendime kahvaltı hazırlıyorum...kahvaltısını yapmayan varsa beklerim:)
bende gelicemmm....bi erkek olarak sizi yanlız bırakmamak gerek...annemlerde seymende oturuyor....
canım Allah yardımcın olsun valla ben hediye bakerken çok zorlandım...erkek bebeğine hediye almak çok zor yaa...bide o bebeğin bi çok şeyi olunca...dahada zorkaydirigubbakcemile3
gunaydin topigimizin bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
yokk kızz sölemedinnn? nasıl gördünkii??
günaydın hanımlar nasılsınız bakemm...bizde sabah sporu yapıyoz oğlumla...uyumak istiyor zor tutuyomm..
Biz gaziantepe gelmişiz ailecek. ÇArşıda geziyoruz. Birden sen çıkıyosun karşımıza kocan var yanında kucağındada oğluşun. Oğlun ve sen sarışınsınız ama :) gözler mavi falan. Senin kafandada örgüden cadı şapkası var insanlar cadılar bayramında giyer ya kocaman kaydirigubbakcemile3 arrtık bana bi mesajmıydı bu rüya bilmiyorum fatoş cadısından uzak dur felan diye eheheheh kaydirigubbakcemile3
canım bence senn beni diill baskasını görmüşünn resmennnnn isim benzerligiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kimmiş kıs o :uhm:
ben de başlamak istiyorum en azından elma suyu çünkü mama yiyo benimki sen ne zaman başladın canım doktorumu beklesem acebakızlar doğaya bugünde armut suyu verdim şapırtıları duymanız lazımda ek gıdaya geçmek süper eğlenceli bişeymiş yaaa. her gün yeni bi heyecan yicek mi yemicek mi falan bugün pirinç ununu gümletti valla soluk almadan aradada ıhh ıhhh diyo böyle yerken zevk alırlar ya hani bişeyden :) MAŞŞALLLAHHHH
Sütten sıkılmış benim kızım beee.
canım burada gülnazda demişş cekilişi kacırdık diyee bence sizde birbirinize hediye alınn nasıl olur?? fikir tabiii
isterim tabi canımbence çok güzel bi fikir tabi gülnazda isterse.
gamzecim kilo alip almamasini sadece sutum yetiyor mu diye onemsiyorum yoksa kiloli olmasi istedigim bisey deil canim yaaa
aman neyse hazir topik neseloenmisken ic daraltmiiim
siz bebelere tv seyrettiriyormusunuz
2 yasina kadar gelisimi icin zararli diye okumustuk izlettirmemeye calisiyoruz ama onunden gecerken bile aninda farkedip kafayi cevirip gormeye calisiyo uyanik
nebliiiyimmmmm anacımm sarısınn mavi gözlüü felannn ben tanıyamadım yaniiiiiiiii :dance:
Kısım belki saçını boyadın gözünede lens taktın nerden bilcemmmmmmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?