2009 Eylül Anneleri

günaydınn neşe kaynaklarımmmmmmmmmmm. tuba kız dun neyi kutladınızz söle bakemmm??????

Günaydın gıhızlarrrrrrrr

geçmişe şöle baktım. yine çıbık muhabbeti dönmüş :)

Tuğbaaaaa, Emineeeee napıyonuz kızlar?
Günaydın canım..yiğenimle kendime kahvaltı hazırlıyorum...kahvaltısını yapmayan varsa beklerim:)
bende gelicemmm....bi erkek olarak sizi yanlız bırakmamak gerek...annemlerde seymende oturuyor....
Bende ofise geldim bacım. nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Ama erken kaçacam bugün pazara gidecem, ordan Ebrunun alişe hediye bakmaya gidicem ( Ebru duymasın :))

canım Allah yardımcın olsun valla ben hediye bakerken çok zorlandım...erkek bebeğine hediye almak çok zor yaa...bide o bebeğin bi çok şeyi olunca...dahada zorkaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar...

Günaydın canımmmmmmm

Afiyet bal şeker olsun. Şu hediye işne gelince sen azcık özele gel bakam. hediye tüyosu alem senden biraz :jeyyar:

günaydın hanımlar nasılsınız bakemm... bizde sabah sporu yapıyoz oğlumla...uyumak istiyor zor tutuyomm..

yokk kızz sölemedinnn? nasıl gördünkii??

Biz gaziantepe gelmişiz ailecek. ÇArşıda geziyoruz. Birden sen çıkıyosun karşımıza kocan var yanında kucağındada oğluşun. Oğlun ve sen sarışınsınız ama :) gözler mavi falan. Senin kafandada örgüden cadı şapkası var insanlar cadılar bayramında giyer ya kocaman kaydirigubbakcemile3 arrtık bana bi mesajmıydı bu rüya bilmiyorum fatoş cadısından uzak dur felan diye eheheheh kaydirigubbakcemile3

canım bence senn beni diill baskasını görmüşünn resmennnnn isim benzerligiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de başlamak istiyorum en azından elma suyu çünkü mama yiyo benimki sen ne zaman başladın canım doktorumu beklesem aceba

canım burada gülnazda demişş cekilişi kacırdık diyee bence sizde birbirinize hediye alınn nasıl olur?? fikir tabiii

süper fikir ben varım

bence çok güzel bi fikir tabi gülnazda isterse.
isterim tabi canım

ben her aksamüstü 15 dakka baby tv izletiyorum onunla oyalanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…