2009 Eylül Anneleri

kızlar bugün bebeğim her süt emişinden sonra büyüğünü yaptı oda nereden bakarsak 11 kez falan normal kıvamda ama korkmaya basladım bu durum hakkında bilgisi olan varmı

canım benimki 5 kez yapıyoen fazla... biriktirip dolduruyo bezi... ama 11 kz yapması bana da biraz fazla geldi... ama sulu değilse korkma, yine de ara doktorunu.

iyi bari sevindim canım :)) Valla sen böyle dedikçe geleceğimi görüyorum sende.. Bakalım biz nasıl olacaz?

canım seninki yapmadı mı askerlik?

Yok bacım ya benimkide gitmedi hala :)

rica ederim canım bende seni muccckkk ::)))))

evet benim kabul ettim zaten kaydirigubbakcemile5

msn adresim facedeki mail adresimle aynı canım. sık girmiyorum ama sen ekle girince kabul ederim kaydirigubbakcemile2

Ok şeker ekliyorum

kızlar resımlerı eklerım bi ara ama şimdi ezeli izlemem lazım:)

Hadi be Meryem hem izle hem resim ekle bakam güveniyorum sana başarabilirsin gözünü iki dakika ayır kara kaşlı kara gözlü Ezelden :)))))))

bugun benımkınde de gariplik vardı. saat başı yaptı ama 4 kezde kaldık biz.

Kızlar çok şükür sorun yokmuş yediğim seyler onun bagırsaklarını calıstırmıs eger dıskısında kan yoksa sulu kıvamda değilse kusma yoksa korkulucak bişey yokmus...hem kyınvalıdemın zorla içirdiği tarihi gecmiş balık yaglarından oldu sanırımbide dun hurma cok yidimcokacimcoook

geçmiş olsun canım. kötü birşey olmamasına sevindim..

gülaycım gerçekten balıklar deli oluyoor yaa ben kafama taktığımı mutlaka yaparımm çok fenayımdırr çookk.. Allahtan eşim yengeç sakin biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…