kızlar bugün bebeğim her süt emişinden sonra büyüğünü yaptı oda nereden bakarsak 11 kez falan normal kıvamda ama korkmaya basladım bu durum hakkında bilgisi olan varmı
82 liyim ttalım. bu arada sen de hafif kaçıksın yani benim gibi:) valla hiçbiriniz çocuğunuzu martta doğurup balık burcu yapmayın arkidişler... resmen deliler valla. ben psikolojik deliyim :=)
özgecim arıyo canım 2 kez şimdilik günde. eğitimleri sıkıymış. eşim boğazına çok düşkün, yemekler kötü ama bol bol ekmek yiyorum, zayıflayacağımı sakın düşünme diyo :) oy oburum oyyy... ben ne umutlarla göndermiştim oyaki tığ gibi olup gelecekti...
Canım yanlışm okudum ben 11 kezmii normal değil 11 kez bence bi ara oktorunu.yada hastanyi hemşireler yardımcı olur sana.
canım benimki 5 kez yapıyoen fazla... biriktirip dolduruyo bezi... ama 11 kz yapması bana da biraz fazla geldi... ama sulu değilse korkma, yine de ara doktorunu.
iyi bari sevindim canım :)) Valla sen böyle dedikçe geleceğimi görüyorum sende.. Bakalım biz nasıl olacaz?
Facebooktaki Tuba Kar.... senmisin Tubacımmm?
kızlar bugün bebeğim her süt emişinden sonra büyüğünü yaptı oda nereden bakarsak 11 kez falan normal kıvamda ama korkmaya basladım bu durum hakkında bilgisi olan varmı
canım seninki yapmadı mı askerlik?
rica ederim canım bende seni muccckkk ::)))))
evet benim kabul ettim zaten kaydirigubbakcemile5
msn adresim facedeki mail adresimle aynı canım. sık girmiyorum ama sen ekle girince kabul ederim kaydirigubbakcemile2
kızlar resımlerı eklerım bi ara ama şimdi ezeli izlemem lazım:)
bugun benımkınde de gariplik vardı. saat başı yaptı ama 4 kezde kaldık biz.
Kızlar çok şükür sorun yokmuş yediğim seyler onun bagırsaklarını calıstırmıs eger dıskısında kan yoksa sulu kıvamda değilse kusma yoksa korkulucak bişey yokmus...hem kyınvalıdemın zorla içirdiği tarihi gecmiş balık yaglarından oldu sanırımbide dun hurma cok yidimcokacimcoook
geçmiş olsun canım. kötü birşey olmamasına sevindim..
gladriel eşin ne iş yapıo cnm.hihoyyyt
oo asker eşleri çoğaldıturkbayragi bu arada sivasın neresinden eşin cnmturkbayragieşim asker üstelik senin hemşerin oda sivaslıopuyorumnanaktan
kızlar bugün 4.ayımız bitti 5 başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?