ya sanırım bugun bizim kıza nazar degdi.annemin gününe gelen kadınların olabilir...sinir oldum..uyumuyo yaa....
kıslar az önce sanırım babasıyla kızıma nazar degdirdilk severken onu emiyodu gögsümü bianda ne olduysa gülerken bi başladı kusmaya rahat bir su bardagu kustu kuzum çok üzüldüm kustuktan sonrada gülüyo gözleri kıpkırmızı oldu neden acaba yaaa korktuk çok ters çevirdik hemen rahat çıkarsın die
bısey olmaz merak etme gayet normal kusmaları. fazla emdıgı sütü kusmustur. ıcın rahat olsun
kıslar az önce sanırım babasıyla kızıma nazar degdirdilk severken onu emiyodu gögsümü bianda ne olduysa gülerken bi başladı kusmaya rahat bir su bardagu kustu kuzum çok üzüldüm kustuktan sonrada gülüyo gözleri kıpkırmızı oldu neden acaba yaaa korktuk çok ters çevirdik hemen rahat çıkarsın die
tşk hzenbil cnm
yasemin hoşgeldin kıs.senim cimcimedemi uyumuyo...kocişin iileştimi
ya işte öggg die hepsini yerlere çıkardı heryer battı kendi üstüne kadar durdu yine bütün kustu bianda doludoluı
annesi bu daha baslangıc bazı bebekler cok kusuyo. kılo almaz sorun var dıyede dusunme gayet normal ıcının rahat olmasını ıstıyosan doktoruna danıs canım ama gayet normal
kızlar benim kızım çok salya akıtıyo..baloncuk oluyo tükrügü önü tamamen ısalnıyo elbiselerinin...normalmi.[/
normal canım. diş etleri hazırlık yapıyo. benım ufaklıkta öyle bıde parmaklarını yumruk seklınde yapıp emiyo. daha neler yapıcaklar :))
benim kızım öyle mesela...hep kusar hep hep hepppppppppppppppppp...doktor normal dedi..gerçi motilium a başladık ama doktor kilosu fılan normal sorun yok dedi.
saolun canlarım benim gribimizi atlattık şükür kusunca işte panik oldum bu lanet grip gitse ülkemizden ohh çekcez rahatça bebegi dışarı çıkarmaz olduk hiç haftalardırrr
kızlar dikkat ettim ikinizde muhasebeciymişsiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?