2009 Eylül Anneleri

ya sanırım bugun bizim kıza nazar degdi.annemin gününe gelen kadınların olabilir...sinir oldum..uyumuyo yaa....

ya bu nazar olmalarıda cok kötü. benım kızlarda öyle anında nazar alırlar. canım eve geldıgınde bebısın ellerını ve yuzunu suyla yıka nazarı gecıyomus ben oyle yapıyorum. tabı duasınıda okuyorum

kıslar az önce sanırım babasıyla kızıma nazar degdirdilk severken onu emiyodu gögsümü bianda ne olduysa gülerken bi başladı kusmaya rahat bir su bardagu kustu kuzum çok üzüldüm kustuktan sonrada gülüyo gözleri kıpkırmızı oldu neden acaba yaaa korktuk çok ters çevirdik hemen rahat çıkarsın die

hb cnm bnm iyileşti şükür eşim
kıslar az önce sanırım babasıyla kızıma nazar degdirdilk severken onu emiyodu gögsümü bianda ne olduysa gülerken bi başladı kusmaya rahat bir su bardagu kustu kuzum çok üzüldüm kustuktan sonrada gülüyo gözleri kıpkırmızı oldu neden acaba yaaa korktuk çok ters çevirdik hemen rahat çıkarsın die

bısey olmaz merak etme gayet normal kusmaları. fazla emdıgı sütü kusmustur. ıcın rahat olsun

bişi olmaz cnm korkma..devamındada böyle çok çok kusarsa doktora sorarsın ama şuan merak edilcek bi durum yok bence.içini ferah tut...çok yemiştir gün boyunca o yüzdenolabilirzemuszemus ha bide kusmugu fışkırır tarzda degilse korkma

ya işte öggg die hepsini yerlere çıkardı heryer battı kendi üstüne kadar durdu yine bütün kustu bianda doludoluı

annesi bu daha baslangıc bazı bebekler cok kusuyo. kılo almaz sorun var dıyede dusunme gayet normal ıcının rahat olmasını ıstıyosan doktoruna danıs canım ama gayet normal

kızlar benim kızım çok salya akıtıyo..baloncuk oluyo tükrügü önü tamamen ısalnıyo elbiselerinin...normalmi.

annesi bu daha baslangıc bazı bebekler cok kusuyo. kılo almaz sorun var dıyede dusunme gayet normal ıcının rahat olmasını ıstıyosan doktoruna danıs canım ama gayet normal

benim kızım öyle mesela...hep kusar hep hep hepppppppppppppppppp...doktor normal dedi..gerçi motilium a başladık ama doktor kilosu fılan normal sorun yok dedi.

saolun canlarım benim gribimizi atlattık şükür kusunca işte panik oldum bu lanet grip gitse ülkemizden ohh çekcez rahatça bebegi dışarı çıkarmaz olduk hiç haftalardırrr

saolun canlarım benim gribimizi atlattık şükür kusunca işte panik oldum bu lanet grip gitse ülkemizden ohh çekcez rahatça bebegi dışarı çıkarmaz olduk hiç haftalardırrr

dısarı cıkmaya korkar olduk. kalabalık ortama gıremıyorum su lanet grıp yuzunden. ınsallah bıran once yok olur.

ya bilmiyorumki doktor 1 ay kullancan dedi.ama pekte düzenli verdigim söylenemez..bakalım 18 inde kontrolumuz var ne oldu minnoşumun kilosu boyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…