2009 Eylül Anneleri

Günaydın Ebrucumm. Benim kız gece 2-4-6 mesaisi yapıyor canım kaydirigubbakcemile3 o saatlerde kalkıp emiyor yani.

Gladriel canım kızımın kolunda aşı izi var böyle sivilce gibi oldu. Ama tutmuştur seninkide neden tutmasın. İlla yaramı olması lazımmış..??

baharcim bizim gazimiz geceli baya oluyor ama sordugun iki gundur olansa bugun daha iyi gibi
sabah kakasi biraz suluydu heralde usudugu icin tekrar gaz oldu iki gece o yuzdende uyutmadi beni sipa
valla kardes hakkaten oyuncak olduk ellerinde
ne zaman kendi kendilerine vakit gecirmeye oyalanmaya baslicaklar yaaa tum gunum aliye ait onun yanindan 5 dakika ayrilayim kiyamet kopuyor nasil yemek hazirliyoruz yiyoruz topluyoruz gormen llazim zaten hic is yapamaz oldum. allahtan haftada 2 gun eve kadin gelip temizlik yapiyor yoksa yanmistim
bu halimi gordukce hep aklima elif safagin siyah sutu geliyor okumusmuydun

ozgecim 3 kez emiyor yani cokmus
ben gece artik 1 kez emziriyorum sadece o da 3-4 civari sonra sabah 7 de uyaninca emiyor

evet cnm aslında çok emiyor. Bir şekilde benimde onu alıştırmam lazım gece 1 kereye düşmeli en azından.Çünkü sabah emdiği sütler kusuk şeklinde bize geri dönüyor

ebrucum okumayı çok istemiştim ama fırsatım olmamıştı canım o kitabı. ama evet insan bebekten hiçbirşeye zaman ayıramaz oluyor. ben de bir süre sonra eve kadın alıcam sürekli olarak. babaannem olduğu halde yetişmenin imkanı yok yoksa.
ali efe de gece 1 kere emiyor saat 3-4 gibi sonra sabah uyanınca emiyor.

baharcım aynen ya ayakta uyumak istiyor.Dondolina aldık ona otomatik sallanıyor beğenmiyor onu ancak uykuya tamamen dalınca yatıyor. Ama yine şükredin benim ki ayakta emmek istiyor dolaşarak emecekmiş iki üç dakikalık birşey değil ki kollarım kopuyor özellikle gece yapıyor 10 dan sonra.fisfisfis

kızlar galiba kızımın verem aşısı tutmadı galiba iz falan yok sanki iğne olmamış gibi 28 inde aylık kontol var ama merak ettim sizinkiler nasıl
bizimkinin kolunda kırmızı sivilce gibi bişey var..3 haftadır..tuttu demek ki..
Valla bende senden pek farklı sayılmam. sabah 5.5 tan beri ayaktayım. uyucam şimdi masanın başında :bbo:
ya benimkininde uyku düzeni bozuldu...daha sık kalkmaya başladı....uykusuzluk çok zor..mafoldumben
benimkide ilgi istiyor..ya kucakta tutucan..yada karşına alıp konuşucan....bunların 6-7 aylık hallerini düşünmesi bile kötü...diş çıkarma huysuzlukları...uyumamaları falan..bide canım seninde dediğin gibi kucakta taşımakta çok zor yaa

evet canım bende seviniyodum geceleri ne güzel yatıyor diye ama değişti iyicee ya..gece çogu zaman uyandığında yatağından almadan tomy yıldızlı rüyalar var bende onu açıyorum kendisi baka baka yatıyor...tavsiye ederim..

Siz bebekeriniz uyuduğu zaman tülbentle yüzünü örtüyor musunuz ben korkuyorum o yüzden örtmüyorum uykusu geldimi şapkasını indiriyorum gözüne ancak o şekilde uyuyor.

ozgecim canim arkadasim hediyeleriniz geldi
ne kadar cok zahmete girmissiniz ne kadar cok sey almissiniz herseyi dusunmussunuz ezgi naz ile. saol canim benim
yazdigin notuda cok duygulanarak okudum insallah daha coook uzun zamanlar geciririz birlikte burada herseyimizi paylasmaya devam ederiz tabi insallah yuzyuzede gorusuruz
fotograflarini cektim herseyin bugun icerisinde yuklemeye caliscam
ozgecim tekrar cok tesekkurler cok incesin

wayt bunlar sanatçı kaprislerini de geçti yahu. nasıl ayakta emzircen... :))) allah kolaylık güç kuvvet versin bize valla şimdiden bu canavarlar bizi hizaya getirdi...
ay canım demek aynı zamanlarda aynı huyları ediniyor bu sıpalar... ben de 6 aylık hallerini çok merak ediyorum walla. neler duycaz bakalım daha :)
Siz bebekeriniz uyuduğu zaman tülbentle yüzünü örtüyor musunuz ben korkuyorum o yüzden örtmüyorum uykusu geldimi şapkasını indiriyorum gözüne ancak o şekilde uyuyor.
neden örtüyorsun ki yüzünü? ben örtmüyorum hiçbir şekilde. zaten şapka gece hiç takmıyorum sadece sabah kalktığında salona geçerken takıyoruz ondan bile sıkılıyor.

ayyyy canım benim almışsın hediyemizi. Rica ederim hayatım ya inşallah beğenerek kullanırsınız. Hiç zahmet olmadı valla. Keşke elimden daha fazlası gelse. Benim paşam herşeyin güzeline iyisine layık. opuyorumnanaktan

neden örtüyorsun ki yüzünü? ben örtmüyorum hiçbir şekilde. zaten şapka gece hiç takmıyorum sadece sabah kalktığında salona geçerken takıyoruz ondan bile sıkılıyor.

gözünü örtmesem uyumuyor tülbent koymamak için şapka koyup gözünü kapatıyorum.anca uyuyor.

iyiyiz cnm çoluk çocuk iş güç senden nbr :)

iyiidr be tatlım bizde bildiğin gibi ben bi yandan netten oyuncak ve salıncak araştırıyorum gökşeninde altını açtım oynuyo çok seviyoruz popomuzu havalandırmayı kaydirigubbakcemile3 bana tavsiye edbilceğin oyuncak veya salıncak varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…