maşallah valla sanadaa:) benimkii öyle olsun diyip arkasını dönüp atıyoo önceden olsa üzülür gönlünü alırdım simdi amaann cocuk uyanmadan uyuyayım diyorum vallaaaaa
neden canım ya ben bu konulara çok dikakt ediyorum ama adamın isteği yok kaydirigubbakcemile3
senınkı garantili helal süt emmiş özge:)
kızlar bu arada bişey daha. benim canım çok çiğköfte istiyordu ama yıyemedım gaz yapar cocuga dıye onu yediğim gün ve ertesi günü çok sütüm oldu. ya bulgurdan yada hani sütün ister olayı doğru. canınızın ıstedıklerını azda olsa yıyın bu arada çiğköfteyi de deneyin:)
selaaaammmm ben geldim
ay özgeeeee alemsin canım yaaa
biz dr a gittik bugün 700 gr almış oğlum dr umuz normal dedi.refleksleri kuvvetlenmş dedi...şükür iimiş yani...
aa nerde ben ısrar ediyorum gerçi o ilk zamnlardı şimdi bende takmıyorum napıyım ilk zamanlar derken 2 ay yasapı bittilkten sonra oda işte çok yoruluyo kafası hep dolu çok yorgun geliyo eve cup hemen yatıyo ben üzülüyodum aramıza soğukluk giricek diye baktım olmuyo bende bıraktım anacım napıım zorla vericek halim yok ya :kedi::kedi:maşallah valla sanadaa:) benimkii öyle olsun diyip arkasını dönüp atıyoo önceden olsa üzülür gönlünü alırdım simdi amaann cocuk uyanmadan uyuyayım diyorum vallaaaaa
canım ben hep yiyiorum hakkatten süt yapıyo vede gaz yapmadı şimdiye kadar süt olsun diye hep tatlı yiyiodum şimdi çiğköfte yiyorum zaten çokta severim tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5senınkı garantili helal süt emmiş özge:)
kızlar bu arada bişey daha. benim canım çok çiğköfte istiyordu ama yıyemedım gaz yapar cocuga dıye onu yediğim gün ve ertesi günü çok sütüm oldu. ya bulgurdan yada hani sütün ister olayı doğru. canınızın ıstedıklerını azda olsa yıyın bu arada çiğköfteyi de deneyin:)
selaaaammmm ben geldim
ay özgeeeee alemsin canım yaaa
biz dr a gittik bugün 700 gr almış oğlum dr umuz normal dedi.refleksleri kuvvetlenmş dedi...şükür iimiş yani...
tülaycım sızın kılo alımınız da iyi ama 1 kilo olması gerekırken çogumuz az aldırdık. olsun sağlıklı molsunlar da..
benımde 3 gundur dıkışlerim kaşınıyor..
aşagıdakii sexyy karuuuuuu nerdesin kızzz o kendini biliyorrrrrrrrrr:))))
tülay benimde ağrıyo nedeni ise üşütme ...
cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferimklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
Helal süt emmiş kişi
Soru: Cünüpken bebek emzirilir mi? Gece yansı uyanıp bebek ağladığında gusül abdesti almak için bebek bekletilmeli mi? Halk arasında helal süt emmiş dedikleri durum bu mudur? (Elif Toprak)
Cevap: Cünüpken namaz kılınmaz ama yemek yenilebilir, çocuğa süt emzirilir. Cünüplük sütü kirletmez. O, bir dış temizliği gerektiren şeydir. Helal süt emmiş tabiri, inançlı, iyi huylu, haramı helali gözetleyen, haram yemeyen bir annenin sütüyle beslenmiş demektir. Annesinin sütü, helal lokmadan oluşmuş ise o çocuk helal süt emmiş olur.
Süleyman Ateş tarafından yazılan bu makale, 14 Şubat 2006 Salı günü yayınlanan Vatan Gazetesindeki köşe yazısıdır.
http://makale.turkcebilgi.com/kose-y...manlardir.html
cnmcım hadi sen işe gidiyon sabah soğukta ...ee ben evdeyim terliksiz hayatta gezmiyom neden oluyo anlamadım ama belkide mevsimden çok ta olmadı ki daha 3 ay ne ki o kadar kesik için demi ama
bcm adamı duvara çıkarma arada azda olsa ucundan ver gariii:lepi: hadi çıbık yok ayol banyoda duşa kabinin tlf sapına benzer şeyidemi yok... deneyin anacımmmm tavsiye ederimmm test edilip onaylandı bilgilerinize şakkıdı:asigim:
hatunlar biz dün dördüncü ay aşımızı vurulduk.. Kadın bunda tüberküloz var ateş yapabilir dedi valla yaptıda. ilk aşımız hiç yapmamıştı ama dün doğamın ateşi epey bi yküseldi fitil verdik soyduk biraz soğuk kompres düşürdükböylece ilk ateşlenmemizi yaşamış olduk.. Allah başka dert vermesin :)
doğru bacım daha çok yeni kesikler
sapkun kadın seniiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kızım adamın bacısı oldum sanki ya heç bana yan gözle bilem bakmıyo . zeynebin dediği gibi üzülüyodum haline ben zorluyodum baktım pas vermiyo şimdi bende hiç o mevzuyu açmıyom zorlamı beeeeeeelmaz:
geçmiş olsun cnmm. bunu öğrendiğimiz iyi oldu. fitil ne kullanıyosun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?