ємєℓ;10484743 .!.:aynı seyleri yasıyoruz canım yapcak bisey yok bu durumda mecbur mama verceksin.......benimde ancak 10-20 ml cıkıyor uzerine mama takviyesi yapıyorum......haftaya kontrolumuz var doktora danısıp ek gıdaya gecip gecemeyecegimi sorcam
emelci,m sen göreve basladınmı o yüzdenmi azaldı sütün
ємєℓ;10484865 .!.:canım benim ikinci 20 raporumda sorun cıktı onun ıcın bende ucretsiz izin aldım 43 gun....evde annem ve babam var artı kızım 1.sınıf odev yaptırda sorunlar yasıyoruz evde cok gergin ortam var ben sutumun azalmasını buna baglıyorum
ємєℓ;10484291 .!.:kızlar benim sutum tamamen azaldıbugun ikisi 10 ml cıktı ya da cıkmadı mafoldumben
canım fischer price in anakucağını aldım ben çok memnunum. gerçi oğlum bu ara çok kucakçı oldu ama gündüzleri içinde uyutuyorum arada tv izliyor falan eğlenebiliyor içinde.
arkadaslar buarada oglum sallanarak uyuyoo ve acayip huzuruz uyuyoo sanki hemen uyanıcakmıs gibi mızır mızırr.... ve artık cok yorulmaya basladımm gaz soruumuz bitti yerine yenilerii teşrif ettii.........
3 gundur gıremedım arkadaslar gecmısı cok okuyamadım.
gladrıelcım Allah yardımcın olsun tabı musyascım senınde.daha dogrusu kayınvalıdesı ıle sorunu olan tum gelınlerın Allah yardımcısı olsun.
arkadaslar ben arastırmadım ama mantıken cunupken emzırmemelı hemen banyo yapmalı ama zaten bu sut verme ısın degıl herseyde gecerlı.ama su var kı ac aglıyo bebek emzırmeden olmaz hemen gogsunu yıkayıp vermelı ınsan bence.
bu arada sut olayında emelcım aynen 3-4 gun once artık 10 cc cıkıyordu sut ve o kadar uzgundum kı akıdem soyledı Allah razı olsun yas maya ye su ıc dıye yazmıstı hepımıze ınan yapıyorum 3 gundur ve emzırmeye calısıyorum ha gurul gurul olmadı ama en azından 40 cc ye cıktı.ona da sukurler olsun hamdolsun yaa.
meryemcım lokum ye demıstın onuda yıyorum canım ya.Allah razı olsun bırbırımızden bılgılenıyoruz hep.
cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferimklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3
cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferimklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3
neden canım ya ben bu konulara çok dikakt ediyorum ama adamın isteği yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?