2009 Eylül Anneleri

öldüm bittim bir saattir uyutmaya çalışıyorum (( yine her an uyanabilir napsam ne edsem ban bi akıl verin ?? bu arada bebeğinin kalbinde üfürümü hala devam eden varmı ???

öldüm bittim bir saattir uyutmaya çalışıyorum (( yine her an uyanabilir napsam ne edsem ban bi akıl verin ?? bu arada bebeğinin kalbinde üfürümü hala devam eden varmı ???

canim milupanin gece cayi var ondan dene istersen.hem rahatlatiyo hem iyi uyuyo.kalbinde üfürümü ne demek?

canim milupanin gece cayi var ondan dene istersen.hem rahatlatiyo hem iyi uyuyo.kalbinde üfürümü ne demek?

canım bende doğadan mini var hem ben içiyorum hem kızmıa veriyorum bitki çayı ama bi işe yaramadı bide milupa yı deneyim bakıım :)) üfürüm kalbinde delik var demek kızım doğduğunda kalbinde delik vardı cm den çok daha küçük kapanmasını bekliyoruz genelde bi çok bebekte olurmuş ama sonradan kapanırmış kızımınki kapanmadı :gitme:

:Saruboceq:
benim kaynanam var ama kaynana demeye bin şahit gerek:) anne kız gibiyiz....isteyene ödünç verebilirim.....kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım allah muhabbetinizi arttırsın :)) benim kaynanam yok vefat edeli epey olmuş zira keyınpederimde yok ikisi aynı anda vefat etmişler trafik kazası allah gani gani rahmet eylesin

gecmis olsun canimm.insallah kapanir.milupayi dene bencede.benim formülümde o cünkü.her gün huy degistiriyo kerata.

benim kaynanam var ama kaynana demeye bin şahit gerek:) anne kız gibiyiz....isteyene ödünç verebilirim.....kaydirigubbakcemile3
yok canim kalsin almiyim ben:))
:Saruboceq:

teşekkür ederim canım allah muhabbetinizi arttırsın :)) benim kaynanam yok vefat edeli epey olmuş zira keyınpederimde yok ikisi aynı anda vefat etmişler trafik kazası allah gani gani rahmet eylesin

allah rahmet eylesin insallah.sag olsunlarda kendi evlerinde uzak olsunlar.cok icimize girmek istemesinler.

kaynanasız olan yokmu içinizde ???

ordaaaa bir kaynanaaaa varrr uzaktaaaa o kaynanaaaaa benim kaynanamdırrrrrrrr... gitmesemdeeeeeeeeee gelmesedeeeeeeeeeeeee aramasamdaaaaaaaaaaa aramasadaaaaaaaaa o kaynanaaaa benim kaynanamdırrrrrrrr laylaylaylaaaayyyyyyy....

bilmem anlatabildim mi zeynepcimmmhihoyyyt

sağol canım denicem herkez huy değiştirmesinden şikayetçi zaten kaydirigubbakcemile3 ne huymuş değiş değiş bitmiyıokaydirigubbakcemile3

sorma yaa..elma rendeliycem benimkine arkami dönüyorum emzigi agzindan atiyo bagiriyo.yanina gidiyorum emzigi aliyo susuyo,gülüyo.arkami dönüyorum yine ayni yarim saatte 1 dilim elma rendeledim.o derece yani.hamilelikten önceki kilomdan daha zayifim su an.

kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..

Selam kızlar,

Kaynana muhabbeti almış başını gitmiş yine bugün. Ben en başından beri hep mesafeliydim asla taviz vermedim ve o da o şekilde alıştı 2 haftada 4 gece yanımızda kalıyor zaten şu ara eşim küs annesi ile konuşmuyor yazık o halde bile gelip bebeğimize bakıyor sağolsun en azından gündüzleri yemeğimi yapıyor fırsat bulduğunda bebeğin çamaşırlarını da ütülüyor daha ne olsun karışması var ama sanki eskisi gibi değil benim doğum depresyonumu görünce tırstı kadın biraz benden kaydirigubbakcemile3 Hiç korkma meryemcim seninde kayınvaliden bakacakmış galiba merak etme bebeğinin iyi bakıldığını gördükçe küçük şeyleri kafaya takmamayı öğreniyorsun..

Cumartesi bizde Defneyi yeni bir doktora götürdük doktorun anlattığı herşeyi zaten aynen ben uyguluyorum hatta daha fazlasını bile yapıyorum doktordan çıktık eşime bak boşu boşuna para verdik ben doktor gibi karıyım dedim kaydirigubbakcemile3 Kızım 5950 gram olmuş maşallah ona.Bizim aşımız kabuk tuttu ama 1.5 ay oldu vurulalı geçen gece banyoda üst kabuğuda düşüverdi. Defneninde huyları acayip değişti yani geceleri hiç durmuyor ne süt içiyor ne avunuyor bazen canımızı çıkartıyor çok şükür ki uyku düzenimiz ii.

Beni artık size çok takılamasamda unutmayacağını söyleyen canım arkadaşlarıma teşekkür ederim.Şeniz

en iyisi seninki herhalde hem var hem yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..

Çok geçmiş olsun canım.... Bende şu an süt sağıyorum eşim hem kurtlar vadisi izliyor hemde defneyi uyutmak için acayip bir çaba sarfediyordu kiiii şimdi uyudu:))

Tubacım canım benim doğam ateşlenmiş dün gece kıyamam ben ona o da benim ikinci kızım birbirine benzeyen kızlarımız bizim... :1hug:

çok geçmiş olsun canımm... dr a gitseydin keşke... babaya takma belki yorgundur, belki stresli bi gün geçirmiştir belkide annesi sensin dilinden en iyi sen anlarsın diye karışmıyodur...

en iyisi seninki herhalde hem var hem yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok severiz birbirimizi opuyorumnanaktan sağolsun ne kadar belli dimi çok sevdiğimizzopuyorumnanaktan

amaaaaaannnnnnn ben dünyanın en şanslı karılarından biriyim vallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…