tubaaa kız ordamısın? eşin hani sana geçen gün bişeyi kutlamak için çiçek getirmişti. neyi kutladınız kız söylemedin merak ettim ya.
tubaaa kız ordamısın? eşin hani sana geçen gün bişeyi kutlamak için çiçek getirmişti. neyi kutladınız kız söylemedin merak ettim ya.
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merakli baharrrrrrrrrrrrrrr merakliiiiiiiiiiiiiiii merakliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anammmm bende bayağı merak ettim sonunda söyledi ki doğayı yaptığmız günmüş yuh dedim yaaa yuhhhhhhhhh... bunu hatırladı ya bidaha bana unatkanım falan demesin. :) aslında şundan dolayı hatırlıyor biz dubaideydik geçen sene doğa dubai bebeği yani gittiğimiz tarih falan belli oda tahmin etmiş işte şu gün diye. :)
ay ilahi tuba yaaaa... tencere kapak olmuşsunuz siz kocanla maşallah canım. kaydirigubbakcemile3 doğamız da dubai prensesi demek :)
:kedi: :1closedeyes: :dilcikar:
evet bir dubai şeyhi alır diye düşünüyorum artık kızımı :) şöyle bi mermer yada petrol kralı ehehehe
aynen ya aynen nihal... kucakta bi iki işte aaagın aaagın diyo susuyor bakınıyo... hah diyom sakinledi emzireyim kucağıma yatırıyom anında feryat... cebelleşiyom memeyi alsın diye. biberona çok alıştırmak istemiyorum da. ooof of maymun oldum resmen yaaaa... hayır bi karış velet nerden anlıyorsun kucaktasın işte. ben oturmuşum oturmamışım nasıl anlıyon dimi...
sütüm azaldı diye medellanın mini elek pompasını aldım emdirdikten sonra sağmaya çalışıyorum 10-20 cc fln bişey çıkıyor oda zorla , elimle sıktığımda göğsümden daha çok süt geliyor bi tuhaflık var ama nerde anlamadım
canım bence bebek zaten alacağını alıyordur el pompaları pek fazla çekemiyor zaten . ben artık sütümü sağmıyorum çünkü oğlum biberonu kesinlikle kabul etmiyor meme emerkende savaş halindeyiz ama bu dönemde olur bööle şeyler iştah azalması oluyormuş zaten .
๒คl๒öςєğเ๓;10519535 .!.:Merhaba kızlar. nasılsınız?
ben pek iyi sayılmam. kızım dün gece hiç uyumadı akşam 5 de bi uyandıysa sabah 5 e kadar uyutmak için çabaladım durdum ama nafile. 10ar dakika 2 3 kez uyudu. tam uyudu bende yatayım diorum başımı yastıga koymadan uyanıyo.
aglamıyor falan hiç bir huzursuzlugu yok ama oyun istio. beşigine koyuyorum sallamayınca cıglık atıo :)
napcam nasıl düzene koycam bu uyku olayını bilmiyorum.
simdide sanki gece gibi uyuyup duruyum dio. uyutmayım diorum ama nafile sızıp kalıo. 1 de uyandırdım emzirdim. simdi yine uyumak istiyor.
lütfen bana bir akıl verin.
canım onun dikkatini çekecek oyunlar oynayın birde yüzünü sil sürekli işe yarıyor . bu dönemde bebekler sallanmak ister zaten sallamanın zararı yok . ben oğlumla akşama kadar oyun oynuyorum sırtım belim tutuluyor eğilmekten ma olsun gece 4 kez uyanıyor ya oda yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?