canım ben o kadar çok süt içiyorum ki, hergün et falan. maksimum noktadayım.... ben bugün 60 cc zor içirdim 2,5 saat hiçbirşey yememişti. artık göğsümden değil biberon ile verecem 10 gün, bakalım ne olacak. bir de biberonla da fazla içmiyo. annem konuşturuyo ben de ağzına biberonla sıkıyorum, içtiğini anlamıyo yani.... prenses hazretleri 30 cc içti, ben de 30 cc ağzına sıktım.... inşallah kilo olayını hallederiz ikimizde, yeterli kilo almış alırlar. senin doktorun en az kaç kilo almalı dedi gün içinde.
cnm tülay manisada yanlış hatırlamıyosamzemuszemusmehtapcım kusura bakma ya sen sivastaydın manisadasın diye aklımda kalmış.sivas soğuktur kesin.
kızlar köylerde kadınlar süte su ekleyip verirlermiş.ve babannem anlatmıştı onunda sütü yetmezmiş pelte yapıp verirmiş.böyle 4 çocuk yetiştirmiş.nişastanın bir vitamini yok ama ne yapsın kadın 55 yıl önce.maşallah babam amcalarım hepside sağlıklı.
gülay özele gelsene bcmm
ah cnm o iştahsızlık bizdede var sorma ne yaptıysam açılmadı iştahı:gitme:
özelde konuşan konuşanaklava: klava: klava: klava:
bende gelcem banane
kızlar lütfen sorumu cevaplar mısınız eğer biliyorsanız. nette bişeyler bulamadım.
benim buzlukta sütlerim var dondurulmuş. yarın işe gitcem. ama sütlerimin her biri 150 cc. ama benim kız en fazla 60 cc içiyo. acaba annem 150 cc buzdolabında çözse, sonra onun yarısını başka bir biberona boşaltıp kalan yarısını tekrar buzdolabına koysa olur mu acaba. kalan yarısını da 3 saat sonra ısıtıp içirse olur mu....
kızlar lütfen sorumu cevaplar mısınız eğer biliyorsanız. nette bişeyler bulamadım.
benim buzlukta sütlerim var dondurulmuş. yarın işe gitcem. ama sütlerimin her biri 150 cc. ama benim kız en fazla 60 cc içiyo. acaba annem 150 cc buzdolabında çözse, sonra onun yarısını başka bir biberona boşaltıp kalan yarısını tekrar buzdolabına koysa olur mu acaba. kalan yarısını da 3 saat sonra ısıtıp içirse olur mu....
ben bilmiorum canım ama mantıklı düşüncek olursak sen en iyisi 2 ayrı poşete sağ.. eti bile 2 kere buzluğa atmıoruz dimi...
kızlar acil bişey sorucam, hemen çıkmam lazım ama gelicem mutlaka... noolur bilen varsa yazsın...
emzirme döneminde hemoroid ameliyatı oluyor mu_? noolur biriniz bilio olun kafayı yicem, berbat bi haldeyim ölüyorum...
görüşürüz annişler...
........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?