2009 Eylül Anneleri

kızlar bir kek yaptım. oktay ustadan aldım tarifini dün. süpper oldu.. cevizli havuçlu tarcınlı kek.. cokacimcoook mafoldumben cokacimcoook mafoldumben :CüvCüv:
isteyen olursa yazayım tarifini.
elıne saglıkkk.
bızım maksımum 6 gun olmustu.ama kanzuk supp dıye bı fıtıl var yarım verılıyor makattan ama doktora sor yınede.
ay ayfercim benim kızda sagdıgım sütü çok severek içiyo ama mama yemememk için bin takla atıyo..ama gel dörki sütüm çok az (((
oyle ya canım yapacak bısey yok maya ye yas maya.10 ccden 40 ccye cıktı benım ıkısı.akıdem solemıstı sagolsun.kuru dut demıs zeynepsz de.

kız nıye şarladın zeynepsz e yaf bısey dememıs kız.uzulerek bahsetmıs mama verdıgımız ıcın.

çok güzel olduğuna eminim. Canım istemedi değil cokacimcoookcokacimcoook hanide fırınım yok mafoldumbenmafoldumben

selam kızlar

ayy manyak gibi süt arttırmaya taktım kızlar ama sıkıntılı bir durum fayda gordugum herseyı yazmak istiyorum. çiğköfte garantili kızlar:) birde tahin helvası deneyin bende işe yaradılar. Allahım hepimizin gögüslerinden taşırsın sütleri memelerimize sığmasın inşallah:)

ayyy sen beni öldürecen ha bi günnn :roflol::roflol::roflol:

inşallah bak ben hurmanın faydasını görüyorum yediğimde sütüm artıyor.Domates gibi olanlar var yaa. Birde arkadaşım ayva demişti ama denemedim hiç

gülaycıım canım şekerim zeynepsz gerçekten kötü bişi dememişki tamam anlıoruz eşin asker ayrısınız allah kavuştursun bi an önce ama bize alınma... herşeyimizi duygularımızı dertlerimizi sıkıntılarımızı düşüncelerimizi sölüoruz... paylaşıyoruz... topla kendini cnm benim günler geçicek... hassas olman bebeğinide etkiler... güçlü ol.. seni seviyoruz.

ayfercim bu aralar eşimden dolayı hassasım belkide ondan....
Allah yardımcın olsun canım benım ınanıyorum olsun ya sende mama veren annelerı dusunerek sarlamısın gulucek ıyı bı yon bulak barıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Allah razı olsun deneyelım hemen.amıın dıyorum duana bu arada canım sutlerımız goguslerımıze bol bol dolsun bebelerımız emsın ohhh bol boll.

bu arada bıberon markası olarak dr.browns deneyın bı bıberonu begenmeyen bebegı olan arkadaslar. mesela baharcım sen aldın mıydı bak gor sappadanak tutacak bıberonu.

Ayfercim ve Nihalcim
bence Gülay'a yüklenmeyin zeynepsizi okurken bende aynı şeyleri düşünüp kızdım açıkcası ona bunda vahvahlanacak bir durum yok mama yiyen bebek sağlıksız olacak diye bir durumda yok, zaten aramızda bunun sıkıntısını yaşayıp psikolojisi bozulan pek çok arkadaşımız var biraz daha özen göstermeliyiz yazdıklarımıza bence. Benim eşim Gülay gibi askerde değil, çok şükür hiç sıkıntımda yok bu aralar hassas falanda değilim ama yine de hoş bulmadım yazdıklarını...

Evet Gülcancım yaa son zamanlarda hiç görüşemedik ayy önümüzdeki hafta süt sağarken seni arayayımda telefonla sohbet edelim biraz çok özledim seni... Şeniz
Evet canım yine değişti aslında o durum tam net değildi şu an ikisini de yapıyorum açıkcası ama ilerde tümüyle insan kaynaklarında olacağım netleşti. :lepi:

Ayfercim
utandırıyorsun valla beni .. :kedi: Bunun kalp temizliği ile ilgisi yok ki çok şükür allah veriyor ve kızıma yetiyor niye kalanını diğer meleklerle paylaşmayayım ki bu onun karnını doyururken benimde ruhumu doyurur...

dilkçim bana ticker yapmıştın ama olmadı.boş bir zamanında yapabilirmisin tekrar canım

mehtapcım hediyeniz geldi teşekkür ederim bi ara resim yüklüycem oğlanı uyutup geliyimm....

bu arada bıberon markası olarak dr.browns deneyın bı bıberonu begenmeyen bebegı olan arkadaslar. mesela baharcım sen aldın mıydı bak gor sappadanak tutacak bıberonu.

Valla ben aldım hatta pek çok markanın envai çeşit biberonu mevcut ama dr browns dan hiç memnun kalmadım bir sürü zamazingosu var ve gazı önlediğine de hiç inanmıyorum
kapağı delikli kalan sütü kapatıp bekleteyim desem içine beyaz diskini koymadan sütü içinde muhafaza bile edemiyorum.

kızımın 3 ayı bittii :)

Hayırlı olsun canım... :lepi:

bende ayvayı bir deniyim bakalım:) yaa işe başlamadan biraz daha stoklamak istiyorum ama olmazsa da oldugu kadar diyorum bende:) dilek çok haklısın mama ile beslenmesi kötü bişey değil. Allaha bin sükürki buyuk sehırlerde yaşıyoruz ve çok kolay temın ediyoruz. şimdi değil ama ilk doğum yaptıgımda bende mama vermek zorunda kaldıgım gunler oldu. kendımı çok yetersız hıssetmiştim. hatta oğlum emince cocuga nankör evlat deyip durdum:) açıkcası çok öenmsemedim ama yazılanlşar benimde hoşuma gitmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…