özgecim, gülaycım, dilekcim, Gladriel (ismini bilmiyorum canım) tşk.ederim.. kaynana muhabbetini kaçırdın gülcancım ama istedigin her an konusmaya hazırız. konusa konusa rahatlıyoruz malum bu kaynana muhabbeti de konus konus bitmezzz........
tam emzirirken açtım. defne memeyi çıkarıp bakındı bakındı ve agladı.. hay allahım ne var bunda korkacak :) canım kızım kıyamam..?
demetcim hediyem gelmedimi daha?seninki dün geldi.gecmisi okudunmu bilmiyorum.
canim okumadim insallah begenmissindir sewninki daha gelmedi artik pazartesine gelir herhaldeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
birsey degil canimmmmmmmmmmmdemetcim sağol canım, eğer sen bana ticker yapmasaydın valla hiç aklıma bile gelmeyecekti eline sağlık....
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334520-2009-eylul-bebekleri-yilbasi-hediyeleri.html
ne demek canim coooook begendik.fotolari ekledim bile.benimki niye gelmedi yaaa alla alla..
birsey degil canimmmmmmmmmmm
yerim ben o pasa yiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaa cok tatli masallah pantolonlu takimin aynisini erdenayada aldim arkasindaki resim cok hosuma gitmisdiiiiiiii sen onu koymamissin,masallah yaaaaaaaaaaaaa ogluna yirim onu yirimmmmmmmmmmmmmmpakettin ustune susleri takarken insallah dusmez diye dua ettimmmmmmmmmmmmm :kedi: dusmemissssssssssssssssssssssssss:sm_cool::sm_cool:
selam hatunlar.. geçmişe göz atamadım elektirkler kesikti bugün .. iki saat önce geldi, trafo mu değiştiriyolarmış öyle birşey işte.. hava kapkaranlıktı üstüne.. birde kzızm bugün çok iştahsız ne zormuş iştahsız bebişle uğraşmak ya.. bu aralar genelde iştahı yoktu ama bugün hiç birşey yemedi.. yedirdiğimi de tükürdü, ağzında biriktirdi yutmadı.. biraz önce 120 ml içtidee artık uyudu.. tabi bütün gün aç olunca tak etti sanırım artık.. sizlerden ne haber?
kızlar bir kek yaptım. oktay ustadan aldım tarifini dün. süpper oldu.. cevizli havuçlu tarcınlı kek.. cokacimcoook mafoldumben cokacimcoook mafoldumben :CüvCüv:
isteyen olursa yazayım tarifini.
çok iyi bilirim iştahsızlıgı yaa allah yardımcımız olsun:sinifsinif:
istemez miyiz hiç canım.
ya tubacım ne ıyı olmus yılbası hedıye topıgı actıgın elıne saglıkk.bı gecmıse bakımmm
size küçük bir yazı yolladım tam bir komedi yaaa :)))
cok güzel birseye benziyor hemen deniycem ama bu kiloları nasıl veririm bilmemkafamçokkarıştıhemen tatlımzemuszemus
CEVİZLİ HAVUÇLU VE TARÇINLI KEK
3 yumurta
1,5 su brd.şeker
2 havuç
1 su brd.sıvı yağ
1 su brd.süt
yarım su brd.ceviz
3 su brd.un
2 vanilya
2 kab.tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
2 havuç rendelenip 3 tatlı kaşığı şeker ile 5 dk.tavada pişirilir (1,5 su brd.şekerden alın 3 yemek kaşığı şekeri) ayrı kapta yumurta ve şeker çırpılır. süt ve yağ eklenir çırpılır. tarçın, un, vanilya, kab.tozu sırasıyla eklenip çırpılır. en son havuç ve ceviz ilave edilip karıştırılır. yağlanmış tepsiye dökülür. en üste biraz ceviz serpilir kiii kavrulmuş ceviz süper oluyor. yarım saat 180 derece fırında pişirilir. afiyet olsun cokacimcoook
en fazla yarım saatte hazırlanması sürüyor....
rica ederim canım ne demekkaydirigubbakcemile5
küçücük bir şaka işte ne cıkar dememek lazım bak bebek çıkmış.nasıl bir şaka anlayışı var kızın acepşimdi ekledim
şimdi ekledim
şimdi ekledim
aaaa cok sasırdım cocugun agzından kesmık gelmesı peynır gıbı yanı,yettıgını gostergesı tabı bıde aglamıyosa benım kız sık sık emıyo bıde ben kuru dut yıyorum costuruyo sutu valla ben cok memnunum deneyın derım yazık ya cok erken mama ıcın tabı sut gekmıyosa ayrıda uzuldum valla getırın ben emzırım hepsını:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?