2009 Eylül Anneleri

kaç gösteriyorum laelaelaelaelae 30 oldum canım

yok gullum citisin walla 33-35 yaslarindq olan arkideslerde varrrrrrrrr 50 kadar genciz genc sayilirizzzzzzzz onemli olan hissettigimiz yasdirrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selam gamzecik nasilsin su beliz nasil gonderdinmi misafirleriniiii

ne ufakı kız 22,5 yaşındayım ben :))

şekerim maşallah çok güzelsiniz ikinizde fakat sen hakkaten çokufak duruyosun olsan olsan 18-19 gibi bide o buçuk ne onu anlamadım ben yaa :))))))))) :roflol:

gamze hoşgeldin canım. ben bu ara süt üretme cabasındayım:)

selam tatlımm
Allah kolaylık versin.. benim minişko beni sömürdü bol bol bide öksüre öksüre kustu uyudu :))
inekte süt bol nasılsa emse kussa kaç yazar :)))
kaç gösteriyorum laelaelaelaelae 30 oldum canım

ay çok olmuşsuuuuuuuuunn
maşallah şekerim deme öle kart mart fıstık gibisin emiinim :))

gamze sen niye kızardın canım:)

eee yönetim ve darbe esprisini bikere daha yapmıcam KKKart aldım canımcım ondan kızarttılar beni :))

ya kızlar kızıma 4-5 gündür bi haller oldu..akşam oldumu hiç durmuyo...hhep ağlıyo..napsak susturamıyoz ve bide 2 den önce uyumuyo daha yeni sızdı inşallah uyanmaz daha yaa...ne olmuş olaiblirki..gaz sancıları bu ay başlayabilirmi...bizim pek olmamıştıda.

yok gullum citisin walla 33-35 yaslarindq olan arkideslerde varrrrrrrrr 50 kadar genciz genc sayilirizzzzzzzz onemli olan hissettigimiz yasdirrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selam gamzecik nasilsin su beliz nasil gonderdinmi misafirleriniiii

iyiyim demetçimmm belişkomda iyi misafirlerde gitti bende mıçımı yere koydum saat 23.00 sularında neyseki :)))
sen nasılsın şekerim erdenaycık nasıllar :))

topik baskani olsuya ondan en kidemlimiz oda 3-4yil olmusdur uyeliligiakannehir
puhahahahaaa hoş yorum ama deel canikom bilmedin :))))
KKKart aldımm şerefine kızardımm!! :)

vayy kkartı olanlar torpillimi:)
zaten yaşımı göstermiyormuşum gamze öyle diyorlar.

yok be şekeriiim valla daha kartın bi hayrını görmediimm :)))))
ama görürsemde söylerim :)))

şekerim sen geçenlerde yazdın ya zayıfım minyonum diye eskiler derlerkiii bodur tavuk her dem piliç :))))
ya ben napayım yarma gibiyim tövbe yarabbim :))))

canım normalde bu ayda sancılar biter ama belkide yediğin bişiy ağır geldi bebeğe sütünden geçti.. farklı bişiy yedinmi yada çok tükettinmi herhangi bişiyi... belliki bişilerden rahatsız kuzucuk?

gamze barı bana anlatma resımlerını gördüm. keske benımde boyum olsa. toto yere yakın:) benden korkun:) birde çok güzel yüzün var

kızlar size annemlerde çekilmiş hariika bir pozumu ekliycem bakın siz güzellik nasıl oluyomuş görün :)))))))))))))

of ya benim uykularım terse döndü yaa gece ayaktayım gündüz uyuyorum (tabii misafir gelmezse :)) )
habire düzeni değişirmi bi insanın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…