2009 Eylül Anneleri

canım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....

06-09-2009 kızım eylül

sağol canıma.s.

kıslar bebişleirmizin doğumu aynı gün kadir gecesine gelio ilk yaşımız ee beraber kutlarıs artık :))

maşallah tosunlara ve annişlerine :)

bu arada beren5 gün kaka yapmadı doktor amcamız en fazla 4 gün kalmalı dedi hemen yarım fitil attık 2 zortlamada içini boşallttı canım ya yine çıkaramasaydı zeytinyağı içircekti şüküri çıkardıkkk

Canım bizde de annemler hadi kızım siz evlenmeden birlikte yaşayın demediler tabi hala bu konudan haberleri bile yok -tatlicadiarzu- üniversitenin rahatlığı diyelim kısaca...:lepi:

Çok tatlısınız kızlar ikinizde maşallah hepinize prensler desen ikisi birbirinde yakışıklı bu meleklerin. Gülcan için yazdıklarına canı gönülden katılıyorum yüzü gibi kalbi de güzel arkadaşımız o bizim... opuyorumnanaktan

Ohhh iyi hadi canım sevindim aranızın düzelmesine iyi günlerde güzel şeyler için harcayın çeyreğinizi. sırnaşık şey Ne güzel canım bırakmışsın ama tabi bebek sürekli onla kalmadığı için normal biraz nefes almışsındır ben acayip şekilde kıskanıyorum kızımı onlardan hem kendi annemden hem kayınvalidemden...Ben varken bebeği sevsinler istemiyorum kötükedihüso Az önce kayınvalidem geldi normalde pzt sabahı geliyordu ama bu tarafa gelen varmış binmiş gelmiş işte hata bende de oldu evdemisin diye aradığında evdeyim dedim... Neyse nerdeyse hiç vermedim kızımı kucağına 9 gündür görmüyordu... Eee 5 gün zaten gündüzleri yeterince doyacak ona...

saol canım ya walla düzeldi düzeldi ya zaten öle kızar bozar millet içinde ama inadı kini yok allahtan gelcem die şişindim sinir oldum ama keyifli geçti güzel geçindik hac hediyesi az gelmiş gözüne içine sinmemiş kaptık walla bonusu :)) dediğin gibi nefes aldım accık bi ilahiler bi ninniler bi kınalı kar söledi ohh mışıl mışıl uyudu bizimki

Helal olsun canım sana senin gibi gelini bulmuş daha ne istesin o kayınvalide. Ben olsam aylarca yüzüne bakıp konuşmam herhalde ahh bu inatçılığım ama senin gibi olabilmeyi çooooo...k isterdim...

helal olsun canım sana senin gibi gelini bulmuş daha ne istesin o kayınvalide. Ben olsam aylarca yüzüne bakıp konuşmam herhalde ahh bu inatçılığım ama senin gibi olabilmeyi çooooo...k isterdim...

ahh canım ya bizde durumlar farklı biraz aslında özelden yazarım kayınvalideme nekadar kızzam da bazen eşimle 40 yıl sırtımızda taşısak hakkını ödemeyiz. Bazen bazı şeyler oluoki herşeyi frenlemek durumunda kalıyorsun

tabi canım iç durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz böyle durumlarda insan hemen kendi ilişkilerine bakarak yorum yapar yaaa benimkide öyle oldu biz herşeyi eşimle elimizden geldiince yapmaya çalıştığımız için. yazarsın özelden yine konuşuruz canım istersen.

harikasiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmasallah tosuncuklara

maşallah tosunlara ve annişlerine :)

Çok tatlısınız kızlar ikinizde maşallah hepinize prensler desen ikisi birbirinde yakışıklı bu meleklerin. Gülcan için yazdıklarına canı gönülden katılıyorum yüzü gibi kalbi de güzel arkadaşımız o bizim... opuyorumnanaktan

cok tesekkur edrizzzzzz yolu düşen olura tekirdaga mutlaka bekleriz kızlar.....:lepi:

Ayy tatlım keşke düşse ama hiç sanmıyorum yoksa tanışmayı çok isterdim ama belki sizin yolunuz düşer birgün İzmir yada Kuşadasına mutlaka beklerim o zaman...

ıyi canım o da uyuyor bende sütümü içiyorum yatıcam az sonra yrn mesai başı yine ne yaparsın...
Allah kolaylık versin canım işte evde oturmanın dezavantajlarından biride bu gelen giden bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…