canım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....
06-09-2009 kızım eylül
sağol canıma.s.
tülay sana yıldızlıııı 10..... hem temizlik hem misafir hem gezmekk.. üstüne birde düğün.... ben anca evde takılıyomm arada markette gidiyoz yinede işlerim bitmiyo....maaşallah sana...
kızlar bizde değil birlikte yaşamak.... nişanlıyken yanında birini gönderirler....lmaz: tabi bizim yanımızda kimse olmadıı hiç ...kaydirigubbakcemile
kızlar bız bugün GÜLCAN la buluştuk.ay cok güzel zaman geçirdik.sanki eskiden beri tanışan 2 arkadas gibiydik. Görsenız ne tatlıydı bizim oğlanlar.şaşakın şaşkın birbirlerine bakıp durdular :roflol: Gülcanımda coook guzel yuzlu tertemız kalplı aynı düşündüğüm gibi sıcacık bi arkadasımız...ne güzel böyle hayatımızın en önemli en güzel anlarının ortaklığını yasamak paylaşmak....Allah bize yavrularımızın en güzel günlerini burdan ve bıraraya gelerek hersekılde paylasmayı kısmet etsın..hepinizi seviyorum........
ve işte bizdende bir buluşma fotografı buyrunnnnnnnnnnnn :roflol:
Selam kıslzr ayy Çok Özledİm ya cumadan berİ gİremedİm cumt. Mİsafİrlerİm vardı aynı gÜn kayınvalİdem geldİ yeÖek İÇmek vs derken epey yoruldum ama saĞolsun k.valİdem pek İlgİlendİ berenle sÜreklİ salladı baktı oynadı sadece emmeye verdİ bana bİraz İstİrahat ettİm walla ÜstÜne bİde Çeyrek taktı kızıma ohhh dedİk hac İİ geldİ bİzİmkİne :)) mevlÜt gergİnlİĞİnden sonra pek bİ kaynaŞtık yİne :))
bİraz geÇmİŞe bakem :)
ohhh iyi hadi canım sevindim aranızın düzelmesine iyi günlerde güzel şeyler için harcayın çeyreğinizi. Sırnaşık şey ne güzel canım bırakmışsın ama tabi bebek sürekli onla kalmadığı için normal biraz nefes almışsındır ben acayip şekilde kıskanıyorum kızımı onlardan hem kendi annemden hem kayınvalidemden...ben varken bebeği sevsinler istemiyorum kötükedihüso az önce kayınvalidem geldi normalde pzt sabahı geliyordu ama bu tarafa gelen varmış binmiş gelmiş işte hata bende de oldu evdemisin diye aradığında evdeyim dedim... Neyse nerdeyse hiç vermedim kızımı kucağına 9 gündür görmüyordu... Eee 5 gün zaten gündüzleri yeterince doyacak ona...
adam olan laf anlar söz dinler karısının dizinin dibinden ayrılmaz evişlerini yapar...bebeğe bakar ... lülülülülülü
saol canım ya walla düzeldi düzeldi ya zaten öle kızar bozar millet içinde ama inadı kini yok allahtan gelcem die şişindim sinir oldum ama keyifli geçti güzel geçindik hac hediyesi az gelmiş gözüne içine sinmemiş kaptık walla bonusu :)) dediğin gibi nefes aldım accık bi ilahiler bi ninniler bi kınalı kar söledi ohh mışıl mışıl uyudu bizimki
helal olsun canım sana senin gibi gelini bulmuş daha ne istesin o kayınvalide. Ben olsam aylarca yüzüne bakıp konuşmam herhalde ahh bu inatçılığım ama senin gibi olabilmeyi çooooo...k isterdim...
ahh canım ya bizde durumlar farklı biraz aslında özelden yazarım kayınvalideme nekadar kızzam da bazen eşimle 40 yıl sırtımızda taşısak hakkını ödemeyiz. Bazen bazı şeyler oluoki herşeyi frenlemek durumunda kalıyorsun
Beren hanımın banyo waktİ bİrazdan gelİrİmm
harikasiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmasallah tosuncuklara
maşallah tosunlara ve annişlerine :)
Çok tatlısınız kızlar ikinizde maşallah hepinize prensler desen ikisi birbirinde yakışıklı bu meleklerin. Gülcan için yazdıklarına canı gönülden katılıyorum yüzü gibi kalbi de güzel arkadaşımız o bizim... opuyorumnanaktan
cok tesekkur edrizzzzzz yolu düşen olura tekirdaga mutlaka bekleriz kızlar.....:lepi:
nebersinizzz uleyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
iYİYİZ ULEYYYYYYNNNNN SENDEN NBR? NASIL HAŞİN BAKIŞLI YAKIŞIKLI PAŞAN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?