maşallah oğluşlarıma yaaa...
çok şekersin canım ya.Ohh maşallah ne kalabalığız bu gece ama benim çenem açıldı bu gece. Musyas gibi kendim konuşup kendim dinliyorum:)))
Ohh maşallah ne kalabalığız bu gece ama benim çenem açıldı bu gece. Musyas gibi kendim konuşup kendim dinliyorum:)))
Hüsniyecim bu yakışıklıları kaçırmasak mı acaba yoksa bizim kızlar evde kalacak bu gidişle... :roflol:
valla iyi olur.. yoksa bizim cadılar evde kalacakkkkk
๒คl๒öςєğเ๓;10576514 .!.:çok şekersin canım ya.
selam kızçeler nasılsınız?
Ben yine gece mesaisindeyim.
sen konuş biz dinleriz sıkma canını...benim minikte uyuyamadı bu gece normalde çoktan pirelerin uçuşması lazımdı.. sürekli mıncıklanmak istiyo sabahtır oynuyoz delikafadulden
oyun halısı siparişi verdim şimdi inşallah sever.. defne sevdi mi?
İyi canım o da uyuyor bende sütümü içiyorum yatıcam az sonra yrn mesai başı yine ne yaparsın...
Allah kolaylık versin canım işte evde oturmanın dezavantajlarından biride bu gelen giden bitmiyor.
ah kusum yaaa senın yapacagın bısı yok haklısın.dedıgın gıbı hurrıyet.comda bıle varmıs.Allah korusunnn.Günaydın şekerler hepinize. Burda da hava gökgürültülü henüz yağış yok ama dışarda hafif bir fırtına da var, yağış yakın....
Ahh Ayfercim bende çok üzüldüm bu kadar etkileneceğini bilseydim koymazdım hurriyetteydi hani herkesin kolaylıkla rastlayabileceği bir sitede neyse yine koymasaydım keşke.. ....klava:
canımm dusuncelı arkadasım hemen gonderıım resım.Kızlar şimdi sizden birşey rica edicem. Daha doğrusu facebookta bende ekli olmayanlar ve hiç facebook kullanmayanlardan.
1. facebook olupta ben de ekli olmayanlar lütfen özelden bana yazsınlar isimlerini. ben onları eklemek istiyorum.
2. facebook hiç kullanmayanlar var ise hamilelik fotosu ,bebekleriyle çekilmiş bir fotoğraflarını ve bebeklerinin tek çekilmiş fotoğrafını burdan yada özelden paylaşabilirlermi lütfen?
Neden bunları istiyorum derseniz. Sizlere güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyorum. opuyorumnanaktan
kıs sen ne yamansın masallahhhhhkaydirigubbakcemile2Valla beceremiyorlar diye düşünmüceksiniz kızlar canları istedimi nasıl yaparlar var ya... Yapa yapa öğrenirler verin eline bebeği baksın, verin eline bezi etrafın tozunu alsın ilk başlarda kötü yaparlar belki ama zamanla öğrenirler..kötükedihüso Bizde bugün onu konuştuk dedim ben çok yoruluyorum artık daha fazla sorumluluk alacak herşeyi eşit bölüştük...vereliniortak
ben kullandım ama cok faydalı oldu dıyemem.Bebek ve Çocuk Sağlığı Bitki Çayları EczaNeslihan iyi geceler çayı kullanan varmı...
kıussss sızı gıdı sızııı aferın valla masallahhh hem sız hem bebetolar harıka nazar degmesınn.neresı orası maxı falan mı cok guzelmıs.bıde musyas vardı tekırdagda o nıye gelmedı
sakın zeytınygı ıcırme sındırımı bozar dedı doktor.o hatayı yaptım ben daha 1 aylıktı salaklık ettım.kıslar bebişleirmizin doğumu aynı gün kadir gecesine gelio ilk yaşımız ee beraber kutlarıs artık :))
maşallah tosunlara ve annişlerine :)
bu arada beren5 gün kaka yapmadı doktor amcamız en fazla 4 gün kalmalı dedi hemen yarım fitil attık 2 zortlamada içini boşallttı canım ya yine çıkaramasaydı zeytinyağı içircekti şüküri çıkardıkkk
Ayfercim yakaladım seni:))) Canım yazın kuşadasına gelirsen görüşelim be..
gel sen badeyi benim oglana verr hııı olmazmııııı naniknanik
vereyim ama senin oğluş çok sert yavvv..güzel güzel bakarsa kızımı veririm hemen:roflol:
Ben kuzey emmek istemediğin de ayakta emziriyordum anca o şekilde emiyordu oturmaya nazaran tutmuyorsa bi deneyin ayakta emzirmeyi.
Sağol canım... Defnem iyi uyudu bende kaçıyorum artık hadi size kolay gelsin iyi nöbetler:)))
Ara sıra defnede aynı şeyi yapıyor canım birgünü birgününe uymuyor doğrusu bugün pek bir usluydu dönmeyi öğrendi yaaa onun mutluluğunu yaşıyor. kaydirigubbakcemile3 Dönüp duruyor deli kız... Az önce banyodan sonra kuruladım çırılçıplak bıraktım sırtüstü önece yüzüstü sonra yeniden sırtüstü döndü minicik poposuyla birde döncem diye garibim poposunu öyle bir sıkıyor ki tüm selülitlerimiz meydanda... :roflol:
Canım aptal UPS kargo hava şartlarından dolayı cmt teslim edemedi kargomu yarın gece görücem artık ama çok sevecek muhtemelen çünkü artık herşeye tepki veriyor. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?