oglum öyle karizmatik olsun diye bakıyorr canımmmmmm:) bişey yapacagından deill valla ilk ben döferimm onu badeyi üzerseeeelmaz:
kıs sen ne yamansın masallahhhhhkaydirigubbakcemile2
sakın zeytınygı ıcırme sındırımı bozar dedı doktor.o hatayı yaptım ben daha 1 aylıktı salaklık ettım.
ah canım arkadasım muhakkak ugrıcam kusadasına gelınce yazın ınsallah.davutlar yolunda zaten k.valıdemın yazlıgı.ılla cagırır her yaz.bu yazda gelırız ınsallah tıreye ozel gelırım yada sen gelırsın nasıl uygun olursa.bebıslerde daha palazlanmıs olur o zamana.
bu arada sızın ask hıkayenızı bılıyom bursada aaah ah hey gıdı gunler hey dımııızemuszemus
benim tembel daha dönmeyi beceremedi.. zorluyo ama oda sıkıyo popişi ama olmuyo bir türlü.. çok komik oluyo yaa.. ayy selülit bir tek benim kzıın dewrdi değilmiş demek ki.. bende seveceğini düşünüyom sesli şeyler çok hoşuna gidiyo çıngıraklı patiklerine bile bayılıyo..bebişlere herşey feda ama bu gidişle batacam her gördüğümü alır oldum ama olsun bee.. bir kere bebek olacaklar
tamam o zama verdim gitti....:1hug:
tamam o zama verdim gitti....:1hug:
Canım bi ara memeyle savaş veriyorduk aç olduğu halde bugünde öğrendim ki biri yazmış bebişler bu ayda memeyle savaş verirlermiş.O zaman anladmcanım benimkide birini emmiyorsa hemen ötekini veriyorum onu alıyorrr:)))))) memelerle küsüyor galiba bu oglan aradaaaa kaydirigubbakcemile3
Ohhh sende buldun canım kızı verecek yer benim defnem kaldı evde... kaydirigubbakcemile3
benim tembel daha dönmeyi beceremedi.. zorluyo ama oda sıkıyo popişi ama olmuyo bir türlü.. çok komik oluyo yaa.. ayy selülit bir tek benim kzıın dewrdi değilmiş demek ki.. bende seveceğini düşünüyom sesli şeyler çok hoşuna gidiyo çıngıraklı patiklerine bile bayılıyo..bebişlere herşey feda ama bu gidişle batacam her gördüğümü alır oldum ama olsun bee.. bir kere bebek olacaklar
valla haklısın.bu zamana kadar hazır hıc ıkram etmedım ama bundan sonra yok anam vakıt olmuyor.sende soyle ya kusuruma bakmayın boyle hazır de.zaten bılen bılır hazır yapmadıgını bebekten once.evet canım ya inan cokk zorrrrrrrrr bide önlerine hazır bişiler koysan alınırlar bizi hesaba almadı diye işin yoksa ugrasss... valla cocugum olduktan sonra anladım artık bebegi olan insanlara bebek görmeye gitmeyecegimm kararını aldımn azından uzuuuunnn bisüreee.. yazık vallaa ya ......
ayakta bende emzırıyom bazen ya bellı olmuyor ne zaman ne ıstıceklerı.Ben kuzey emmek istemediğin de ayakta emziriyordum anca o şekilde emiyordu oturmaya nazaran tutmuyorsa bi deneyin ayakta emzirmeyi.
kuşadasına gelecek olanlar.. buraya kadar gelipte beni görmeden gitmek olmaz.. ona göreeee.. geldiğinizde haber verin olurmu
Valla aynen canım bende aynı şekilde alışveriş merkezlerinde sürttüğüm yetmiyor birde internetten alıp duruyorum eşim yasak koydu artık bana 2ay birşey almak yok yoksa batacaktık... kaydirigubbakcemile3
canımmısafırlık mı olur aa ayıp ettın.sız bız hıc farketmez.kayınvalıdemın balkon pek bı guzel oluyor aslındaya du bı o zaman gelsınde hayırlısı ıle.Ne yaparsın canım hem çalışıp hem evin işlerini yapıp hemde bebekle ilgilenmek her yiğidin harcı değil benim ise hiç değil... Sağolsun eşimde biraz uysalda yoksa zor benim gibi dominant bir karıyla başetmek zaten hep derim eşimden başkasıyla evlenseydim oohhhh çoktan boşanmıştım bilem... sırnaşık şey
Ayy bende içiridim 1 kez zeytinsağı sağol canım tekrar hayatta içirmem öyleyse...
Sen nasıl istersen canım evimde seni ve Erdal efemizi ağırlamaktan büyük zevk duyarım ama ben gelemem imkanım yok dersende benimkini ikna ederim biz geliriz misafir sensin tatlım sen nasıl istersen öyle yaparız...
Öyle bee tatlım ne günlerdi... Şeniz Allah içimizdeki duyguları hiç öldürmesin bebelerimizin yanında hep birer örnek anne baba olabilelim ömür boyu inş.
Ohhh sende buldun canım kızı verecek yer benim defnem kaldı evde... kaydirigubbakcemile3
bızımkıne dunde aldık oyuncakslar ama pek ılgılenmedı yaf.onun oten danası var yanı anası kaydirigubbakcemile3 Allah ayırmasın valla oyuncak olarak benı otturur kendısı kaydirigubbakcemile2 otrsun annemm kurban olurum yaradanaaaa.Kızlar bu arada hani bastığında viyak viyak öten altında düdüğü olan plastikten oyuncaklar var ya onlardan aldım cmt kızıma bayıldı gülüp duruyor ona...Tavsiye ederim.
kızlar bebişlerin eşyasını makinede yıkayan varmı ?
bugune kadar hacışakir granülle elde yıkıodum ama bazı şeyleri makineye atmam lazım . yarın makine için deterjan alcam ne alsam karar veremedim.
bi dalin marka sıvı çamaşır detarjanı var bide klar marka organik çamaşır yıkama tozu var hangisi alsam yaa ?
arkadaslar kahkahasını ılk defa uyurken duyduk bıde bugun bıraz.guluyor ama sessız.sızınkı seslı mı guluyor
bizde daha duyamadık seslii kahkahaaa :1no2:
bızımkıne dunde aldık oyuncakslar ama pek ılgılenmedı yaf.onun oten danası var yanı anası kaydirigubbakcemile3 Allah ayırmasın valla oyuncak olarak benı otturur kendısı kaydirigubbakcemile2 otrsun annemm kurban olurum yaradanaaaa.
bacım sen delımın dıvanemın yaa elde mı yıkıyodun aboouuv o kadar sık yıkanıyor hemde elde o kadar hıjyen olmaz be yavrum bhıde zorlugu cabası.ben hacı sakırıde dalınıde kullandım.ıkısıde ıyı ama dalın sıvı cok guzel kokuyor.yumusatıcı almadım ben bugune kadar.dalın sıvıu deterjan yada hacı sakır granul sen bılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?