2009 Eylül Anneleri

Canım o kadar mutlu oldum ki yazını okuyuna çok sevindim ya inan çok sevindim.
Ben de top top yapıyorum sonra farkettim ki çok yiyince beni rahatsız ediyor.
Maya süt yapıyor o belli ama o mayayı yutabilmek içinde kaç bardak su içiyoruz asıl arttran su bence keramet birazda suda..Aman bugün maya yiyemedim sütüm olmadı deme sakın dayan suya .

Ayfer sÜtÜn arttımı bacımmmmmmm
bu arada zeytİn yagı İÇİn geÇ kaldınız ben bugun verdİm
ya 2 gÜn bİttİ hala yapmadı kakasını nolcak bÖle yaaa...
2 gun cok normal.zorlama bence.sutum 10 cc cıkar olmustu 40 a cıktı ona hamdolsun kesılcek sandımdı.
ay kusummm gormedımmm hatta dedım sorsam ayıp mı olur geldı mı gelmedı mı dıye.bıde burda oldugumdan ne foto ne not ne sana bı hedıye yapamadım ona uzuluyorum ama en azından omur boyu saklanacak bısey dedım.ayagı bıraz tombullassın dıye beklıyom bak oglum bu senın 6 aylıkkenkı ayak ızın dıcem bıde fotosu yanına.kız arkadaslarına gosterırler artıkkaydirigubbakcemile5
bu arada o kadar tatlısınkı sakın pacoz deme kendıne.hepımız vakıt bulamıyoruz bakıma suse.sıdoda sende tatlı annıslersınızzz.

ya canım dedıgın gıbı yutana kadar bı su ıcıyos kı ama cok cıs yaptırıyor bıde.bıra hesabı galıba.vıtamalt yerıne yas maya olmus oluyor bızımkı

Günaydın kızlarrr. Herkese iyi haftlar. Gece iyi kaynatmışsınız valla. Hızlı hızlı göz atabildim sadece.

Bizde az önce domuz giribi aşısı olduk ailecek. ınşallah yararlı olur.

DÜn kızımla çam ağacı süsledik. Süper oldu valla. Kızımda ilk deneyimini yaşamış oldu böylelikle. Renkli renkli çok hoşuna gitti. akşamınada kızı annemlere bırakıp sinemaya gittik eşimle. Biran kendimi liseli aşık gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 kaç aydır beraber dışarı çıkamadık işte biliyosunuz malum bebiş yüzünden.Elele tutuşurken bile heyecan yaptımn hehehehehe kaydirigubbakcemile3
Çıkışta oyuncakçıya uğradık tabi. Vıcık vıcık ses çıkaran plastik oyuncak, diş kaşıyıcı ve noel babalı taç aldık minnoşa.

günaydınnnnnn herkeseeeeeee
bugünlerde fazla yazamıyorum çünkü ev taşıyorum
kış günü soğukta ev taşımak inanılmaz zor
yaaaa ben size bişey soracam
bebişlerinizin odasını ayırdınız mı

Ben daha ayrımadım odasını canım. Ayırmayıda düşünmüyorum uzun bir süre. Geçenlerde Sabiha paktuna keskini dinledim. 3 yaşına kadar çocuk anneyle aynı odada yatmalı diyordu. Gece kalktığında ayrı odada ise ağlamaya başlar. Sen ona su verirsin istemez, yemek verirsin istemez ama anneyi görünce ağlamyı kesip uykuya geri döner demişti. Zaten çocuğun hayatında 3 yaşına kadar sadece anne olurmuş. 3 yaşından sonra aile, sonra arkadaş ve sonra okul gelirmiş..

günaydın annişler uzun zamandır giremiyorum büyük oğlum hastaydı 4 gün oldu bugün iyi gibiydi biraz bizde gönderdik kreşe ilk önceleri gitmek istemeyen çocuk 4 gündür ağlıyo okula gitcem ben diye zor tuttuk evde neyse ev biraz sessizleşti bizimde bugün dr kontrolümüz vede ilk aşımız var bakalım nasıl olcak gülcan ve sinem buluşmuşlar ne güzel fotolar çok güzel bebişlerede maşallah
gamzecim çooooooook güzelsin tatlım gözlerin yeter senin belizde güzelliğini annesinden almış sanırsam
misafirleri gelenlere allah yardım etsin zor valla hem bebekle hem onlarla ilgilenmek

ben ayırmadım odasını çünkü evde oda yok hehe burda evler çoğunlukla bir oda bir salon temizlikde kolay oluyor ama odam olsada ayırmazdım sanırsam uyurken yanımda olması bana huzur veriyor çünkü

ben ayırmadım odasını çünkü evde oda yok hehe burda evler çoğunlukla bir oda bir salon temizlikde kolay oluyor ama odam olsada ayırmazdım sanırsam uyurken yanımda olması bana huzur veriyor çünkü
ben ayırdım ama nasıl ananesiyle teyzesiyle yatıyor.:))
Ben yanıma almaya korkuyorum uyku sersemi mazallaah.

ben ayırmadım canım ayırmayıda düşünmüyorum en azından yaşı çıkana kadar... şimdi beşiğine bile sırtımı dönüp yatamıyom ki odasını nasıl ayırayım.. hiç içim rahat etmez

geçmiş olsun canım atlatmışsınız ..aşınız içinde şimdiden geçmiş olsun

sağol hüsniyecim bide bebeğe bulaşmasın diye aşırı çaba sarfettim yoruldum psikolojikman yani neyse atlattık onlar hasta olcana ben oluyum yaaa dayanamıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…