amin canım bol bol hosura hosura uyusunlar inşallahhh:Saruboceq:
Canım o kadar mutlu oldum ki yazını okuyuna çok sevindim ya inan çok sevindim.valla haklısın.bu zamana kadar hazır hıc ıkram etmedım ama bundan sonra yok anam vakıt olmuyor.sende soyle ya kusuruma bakmayın boyle hazır de.zaten bılen bılır hazır yapmadıgını bebekten once.
ayakta bende emzırıyom bazen ya bellı olmuyor ne zaman ne ıstıceklerı.
canım Allah razı olsun bı kac kez yazdım ama gormedın sasnırım cok sagolasın sutum kesılme raddesındeydı ama yas maya tavsıyenle bıraz duzeldı masallah.tadı ıgrenc ama mecburen.ben ıkı bucuk gunde kup bıtırıyom.ufak ufak yapıp hap gıbı yutuyorum suyla.sen nasıl yapıyorsun
aaa ayıp ettın gıs haklısın 09 aydınlım benımmmmŞeniz
2 gun cok normal.zorlama bence.sutum 10 cc cıkar olmustu 40 a cıktı ona hamdolsun kesılcek sandımdı.Ayfer sÜtÜn arttımı bacımmmmmmm
bu arada zeytİn yagı İÇİn geÇ kaldınız ben bugun verdİm
ya 2 gÜn bİttİ hala yapmadı kakasını nolcak bÖle yaaa...
ay kusummm gormedımmm hatta dedım sorsam ayıp mı olur geldı mı gelmedı mı dıye.bıde burda oldugumdan ne foto ne not ne sana bı hedıye yapamadım ona uzuluyorum ama en azından omur boyu saklanacak bısey dedım.ayagı bıraz tombullassın dıye beklıyom bak oglum bu senın 6 aylıkkenkı ayak ızın dıcem bıde fotosu yanına.kız arkadaslarına gosterırler artıkkaydirigubbakcemile5iyi geceler kızlar anam anca gelebildim çenenız düşmüş iyi konuşmuşsunuz akannehiroku oku zor bitti
hepinize çok tşk.ederim güzel yorumlarınız için bizim içinde çok güzel bi gündü dorugu gördük annesi gibi o da çok şeker bi gözleri var maşallah kuzum benım çok tatlı çokkk ben sinemin yanında azcık paçoz kaldım bakımlı anniş ben buluşamıcaz diye makyajsız gittim yoksa azcuk süslenir giderdimzemuszemus
ayfercim canım benım hediyemiz geldi çoookk tşk.ederim begenerek biii ömür boyu saklıcam canım çok düşüncelisin daha önce yazdım geldi diye ama görmedin harelde :kedi:
Canım o kadar mutlu oldum ki yazını okuyuna çok sevindim ya inan çok sevindim.
Ben de top top yapıyorum sonra farkettim ki çok yiyince beni rahatsız ediyor.
Maya süt yapıyor o belli ama o mayayı yutabilmek içinde kaç bardak su içiyoruz asıl arttran su bence keramet birazda suda..Aman bugün maya yiyemedim sütüm olmadı deme sakın dayan suya .
günaydınnnnnn herkeseeeeeee
bugünlerde fazla yazamıyorum çünkü ev taşıyorum
kış günü soğukta ev taşımak inanılmaz zor
yaaaa ben size bişey soracam
bebişlerinizin odasını ayırdınız mı
ben ayırdım ama nasıl ananesiyle teyzesiyle yatıyor.:))ben ayırmadım odasını çünkü evde oda yok hehe burda evler çoğunlukla bir oda bir salon temizlikde kolay oluyor ama odam olsada ayırmazdım sanırsam uyurken yanımda olması bana huzur veriyor çünkü
günaydınnnnnn herkeseeeeeee
bugünlerde fazla yazamıyorum çünkü ev taşıyorum
kış günü soğukta ev taşımak inanılmaz zor
yaaaa ben size bişey soracam
bebişlerinizin odasını ayırdınız mı
günaydın annişler uzun zamandır giremiyorum büyük oğlum hastaydı 4 gün oldu bugün iyi gibiydi biraz bizde gönderdik kreşe ilk önceleri gitmek istemeyen çocuk 4 gündür ağlıyo okula gitcem ben diye zor tuttuk evde neyse ev biraz sessizleşti bizimde bugün dr kontrolümüz vede ilk aşımız var bakalım nasıl olcak gülcan ve sinem buluşmuşlar ne güzel fotolar çok güzel bebişlerede maşallah
gamzecim çooooooook güzelsin tatlım gözlerin yeter senin belizde güzelliğini annesinden almış sanırsam
misafirleri gelenlere allah yardım etsin zor valla hem bebekle hem onlarla ilgilenmek
ben ayırdım ama nasıl ananesiyle teyzesiyle yatıyor.:))
Ben yanıma almaya korkuyorum uyku sersemi mazallaah.
Geçmiş olsun ececim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?