2009 Eylül Anneleri

Yeni ayı hayırlı olsun canım benim kızımda cuma günü 3 ayını doldurucak umarım sağlıkla huzurla dolu uzun bir omürleri olur bebklerimizin...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım teşekkür ederim sizinde az kalmış çok çabuk büyüyolar yaa zaman çabuk geçiyo sanki dün gibi doğduğu gün bizde yaşlanıyoz bu arada kafamçokkarıştı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olcek
benim kız 1 haftadır kulaklarını kaşıyıp duruyo yapabilse parmağını içine sokacak, ilaç kullanıyorduk kulağı için rahatsız besbelli hadi onu anladımda
son 2-3 gündür iki eliyle devamlı yüzünü kaşıyor özellikle gözleri ve alnı eldivenleri yeniden taktık korktum.
Zor uyuyor kaşıntıdan sizce neden olabilir yaşayan var mı.
Devamlı dönüp duruyor kıpır kıpır bir rahatsızlığı var ama anlayamadım.
Burada cilt doktoru yok çocuk doktoruda muhtemelen bişey yok normal diyip yollayacak yönlendirirseniz sevinirim.
Ellerini indirmekten ayağa kalkamaz oldum. Ben kaşıyorum olmuyor. Bi çare?

teşkürler özgecim ben ipliyom bak hemencik yolladım fotoları hehe

saol şekerim opuyorumnanaktan
kızlarrrrr bu arada benim bebiş bugün 3 aylık oldu büyüyo keratalar hehe

maşallahhhhhh

Geçmiş olsun canım ya alla alla neden oluyor acaba?

kızlarrrrr bu arada benim bebiş bugün 3 aylık oldu büyüyo keratalar hehe

ohh maşşallah büyüsünlre bakalım bizde yaşlanalım bayrağı onlara teslim edelim .. insanın evladıyla yaşlanması da daha bir güzel bee...

canım iki gün önce benimkızda da vardı aynı sorun yavrum gece bütün kafasını tırnaklamış farketmemişim.. bizde hafif konak vardı sanırım o yapmış çünkü baktım sabah kafayı kaşımaya çalışıyo yağlayıp taradım bir güzel rahatladı şimdi yapmıyo..konak başlamıştır belki seninkinde de..bir dene istersen

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım teşekkür ederim sizinde az kalmış çok çabuk büyüyolar yaa zaman çabuk geçiyo sanki dün gibi doğduğu gün bizde yaşlanıyoz bu arada kafamçokkarıştı

ilk günlerini anımsıyorum da çok komikti bir yerını incitirim korkusuyla,uyandığında ne yapacağımı bilememek meme verirken göğüs uçlarımı sıkıp bebeğin agzına vermem(özel hastanede görev yapan hemsire bebeğin agzı küçük göğüs ucunu sık yarısını agzına ver demişti bende öyle yapmak için nasıl çabalamıştım göğüs uçlarım yara birde benim sıktıgım yerlerde morluklar olmuştu acemilik işte:)))sonradan göğüs ucunun hepsını alabilicek kapasitede olduğunu öğrenmiştm:)))o hemsireyi bir yakalsam iyi benzeticem...)şimdi bakıyorumda o zamanlara gülüyorum kendime...çok acemilik varmış:dance:

yaaaa dimi o zamanlar çok zordu ama yinede o minicik halleride çokkkkkkkkk tatlıydı beee

ummuyecim geçmiş olsun canım yaaaaa hiç bilmiyomki bişeye alerjisimi var acaba hani deterjan falanmı dokunduki yada yumuşatıcı

yaaaa dimi o zamanlar çok zordu ama yinede o minicik halleride çokkkkkkkkk tatlıydı beee

sorma nasılda küçüklerdi dimi:)))benim kızıma aldığımız kıyafetler çok büyük geliyordu simdi o kıyafetler olmuyor.uykusunda gülünce nasılda mutluluktan havalara sıcrardık babasıyla elimde kamerayla beklediğimi bilirim DDilk emzirdiğimde sütüm geldiği zaman oylesine sevinmiştimki.Agladığında susmadığı zaman benim de ağlamalarımı uykusuz gecelerimi o zamanlar uyuyamıyordum ses gelse tık gözler acılırdı ..şimdi tatlı cadımız beni parmağında oynatıyor.yine pek uyumuyor ama en azından ıkı saat aksamları uyuyor yada gündüz uyuma zamanları oluyor...sürekli kucakta olucak,etrafı gezicek vs.yalancı ağlamalr gülmeler çok çok tatlılar... Allah bizim bebeklerimizide tüm bebekleri de korusun...

canim ya kulagi akmistir yada pislik vardir.benimkide gecen bagirip duruyodu bebekler icin olan kulak cöpüyle kasidim biraz rahatladi.gözlerini ovusturmasi uykusu oldugu icin olabilirmi?cünkü benimki uykusu gelincede gözlerini acayip ovusturuyo.

selam selammmmmm cok ozledim burayı yaa artık çok sık giremiyorum ne yazık kı ama aklım hep burda :sinifsinif: . . . . .umarım hersey yolundadır . . . . . .yarın 4. ay asımız var kızlar ohhhhh ne guzel bir ay daha buyuduk

bizim gece oldumu kızlar ozellikle 8 den sonra diyelim hep aglamayla geciyor...buyudukce duzelir dendi ama bizimki azdı sankı:) illa uykuya aglayarak gececek sizde de oyle mi bilmiyorum.....sutum ne yazık kı biberonun dibini bile doldurmuyo kızlar mama verdigim içinde su da veriyorum ben....mama verenler su veriyor mu acaba?

Ayy tatlım keşke düşse ama hiç sanmıyorum yoksa tanışmayı çok isterdim ama belki sizin yolunuz düşer birgün İzmir yada Kuşadasına mutlaka beklerim o zaman...

ınsallah canım..hayat bu bellı olmaz belkıde hayırlı bı ıs ıcın tanısırız

:teytey: :teytey: :teytey: süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

maşallah oğluşlarıma yaaa...

tesekkurler bacılar..buyrun sızlerıde beklerz......

Hüsniyecim bu yakışıklıları kaçırmasak mı acaba yoksa bizim kızlar evde kalacak bu gidişle... :roflol:

bende tam onu dıcektım.bız dusunduk tasındık defne su kızımıza talıbız annesı :lepi:

kıussss sızı gıdı sızııı aferın valla masallahhh hem sız hem bebetolar harıka nazar degmesınn.neresı orası maxı falan mı cok guzelmıs.bıde musyas vardı tekırdagda o nıye gelmedı

tesekkurler ayfercım.tekira burası.sende bılıyomusun bak bızım buraları ugra mutlaka gecerken olurmu?.

Valla aynen canım bende aynı şekilde alışveriş merkezlerinde sürttüğüm yetmiyor birde internetten alıp duruyorum eşim yasak koydu artık bana 2ay birşey almak yok yoksa batacaktık... kaydirigubbakcemile3

bızdede durum aynı cıkıp gezemedıgım ıcın ınternetten alıyorum ama batıcaz bu gıdıslekafamçokkarıştı
arkadaslar kahkahasını ılk defa uyurken duyduk bıde bugun bıraz.guluyor ama sessız.sızınkı seslı mı guluyor

canım bız 1 2 kez seslı kahkaha duyduk o kadar.

canım sen aklıma geldın tabıkı ama cerkezkoyde oldugunu hatırlayınca yazmadım hıc.bız zaten bellı deıldı son ana kadar bulusacagımız.semn musaıt olunca gel ama beklerız bak :=)

anam ne konusmusunuz ya zor okudum zor yazdım.ama doruk kuduruyo cıkmam lazım.hepınızı optummmmmmmmmmmmmmm by

ya benim de odasını ayırmak için tereddütlerim var ama zaten yatak odası ile yan yana kapı açık kalsa sesini duyarım yine de cesaret edemiyorum

canım nerelerdesin sen yaaaaa....Senin oğlan gece başlıyormuş benimki uyanık olduğu her an ağlıyor.Evde onla yalnız kalmaya korkuyorum artık.Sütünün kesilmesine çok üzüldüm yaaa.Ama en azından bizden iyisin epey emzirdin.Su verme konusuna gelince dra sormuştum kesinlikle verme demişti o nedenle vermiyorum.

Bu arada dün elma suyu vermeye başladım 3-4 tatlı kaşığı sanırım biraz erken oldu ama iştahsız belki ek gıdaya geçersem düzelir ümidiyle.

Benim oğlan malum mama yiyor ama meme istiyordu süt olmadığından veremiyordum.Bu sabah ilk kez emzirmek istediğimde almadı baya uğraştım ama.Sonra mama yaptım kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı.Sanırım artık gece de emziremiycem zaten iyice azalan sütüm hep gidecek gibi görünüyor.

bizde seni çok özledik şekerimmmmmm opuyorumnanaktan

hilalcim evde annem ve babam var onlar olunca giremiyorum buraya....e kızında odevleriydi falan derken o kadar yoruluyorum ki anlatamam . . . . .bende haftasonu gitcem doktora aklımda bir suru soru var.......ek gıdaya geçisle ilgili ....artık gecmek istiyorum......en azından yogurt mayalar vererim az az....meyve suyu falan su asamada verilebilecek seyler zaten.......geçen bizde mandalina tattırdık gormelisin versem emcek daha :))).....birde bizimki geceleri hiç uyanmazdı uyanmaya basladı iki haftadır falan acıkıp uyandıgını dusunuyorum tabi kalkıp mama yapıyorum

benim oğlum da aynı yaaaa akşam 8'den sonra ağlama nöbetleri başlıyor... o sıralar göğsümü bile almak istemiyor çaresi yok mudur bunun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…