kızlarrrrr bu arada benim bebiş bugün 3 aylık oldu büyüyo keratalar hehe
Yeni ayı hayırlı olsun canım benim kızımda cuma günü 3 ayını doldurucak umarım sağlıkla huzurla dolu uzun bir omürleri olur bebklerimizin...
teşkürler özgecim ben ipliyom bak hemencik yolladım fotoları hehe
Arkadaşlar merhaba bir sorum olcek
benim kız 1 haftadır kulaklarını kaşıyıp duruyo yapabilse parmağını içine sokacak, ilaç kullanıyorduk kulağı için rahatsız besbelli hadi onu anladımda
son 2-3 gündür iki eliyle devamlı yüzünü kaşıyor özellikle gözleri ve alnı eldivenleri yeniden taktık korktum.
Zor uyuyor kaşıntıdan sizce neden olabilir yaşayan var mı.
Devamlı dönüp duruyor kıpır kıpır bir rahatsızlığı var ama anlayamadım.
Burada cilt doktoru yok çocuk doktoruda muhtemelen bişey yok normal diyip yollayacak yönlendirirseniz sevinirim.
Ellerini indirmekten ayağa kalkamaz oldum. Ben kaşıyorum olmuyor. Bi çare?
benim kız 1 haftadır kulaklarını kaşıyıp duruyo yapabilse parmağını içine sokacak, ilaç kullanıyorduk kulağı için rahatsız besbelli hadi onu anladımda
son 2-3 gündür iki eliyle devamlı yüzünü kaşıyor özellikle gözleri ve alnı eldivenleri yeniden taktık korktum.
Burada cilt doktoru yok çocuk doktoruda muhtemelen bişey yok normal diyip yollayacak yönlendirirseniz sevinirim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım teşekkür ederim sizinde az kalmış çok çabuk büyüyolar yaa zaman çabuk geçiyo sanki dün gibi doğduğu gün bizde yaşlanıyoz bu arada kafamçokkarıştı
ilk günlerini anımsıyorum da çok komikti bir yerını incitirim korkusuyla,uyandığında ne yapacağımı bilememek meme verirken göğüs uçlarımı sıkıp bebeğin agzına vermem(özel hastanede görev yapan hemsire bebeğin agzı küçük göğüs ucunu sık yarısını agzına ver demişti bende öyle yapmak için nasıl çabalamıştım göğüs uçlarım yara birde benim sıktıgım yerlerde morluklar olmuştu acemilik işte:)))sonradan göğüs ucunun hepsını alabilicek kapasitede olduğunu öğrenmiştm:)))o hemsireyi bir yakalsam iyi benzeticem...)şimdi bakıyorumda o zamanlara gülüyorum kendime...çok acemilik varmış:dance:
yaaaa dimi o zamanlar çok zordu ama yinede o minicik halleride çokkkkkkkkk tatlıydı beee
Ayy tatlım keşke düşse ama hiç sanmıyorum yoksa tanışmayı çok isterdim ama belki sizin yolunuz düşer birgün İzmir yada Kuşadasına mutlaka beklerim o zaman...
:teytey: :teytey: :teytey: süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşallah oğluşlarıma yaaa...
Hüsniyecim bu yakışıklıları kaçırmasak mı acaba yoksa bizim kızlar evde kalacak bu gidişle... :roflol:
Valla aynen canım bende aynı şekilde alışveriş merkezlerinde sürttüğüm yetmiyor birde internetten alıp duruyorum eşim yasak koydu artık bana 2ay birşey almak yok yoksa batacaktık... kaydirigubbakcemile3
arkadaslar kahkahasını ılk defa uyurken duyduk bıde bugun bıraz.guluyor ama sessız.sızınkı seslı mı guluyor
ay negüsel bebegim ben biyere çıkamıyom kızımla yolculuk eziyet oluyo sadece emiyo yalancı meme almıyo biberondada sütümü kabul etmiyo yolar işkence oluyo kan ece lteridöküyom aglıyo otobüslerde büyüsaün kısmetse biraz buluşuruz neden olmasın:kedi:
iyi geceler kızlar anam anca gelebildim çenenız düşmüş iyi konuşmuşsunuz akannehiroku oku zor bitti
hepinize çok tşk.ederim güzel yorumlarınız için bizim içinde çok güzel bi gündü dorugu gördük annesi gibi o da çok şeker bi gözleri var maşallah kuzum benım çok tatlı çokkk ben sinemin yanında azcık paçoz kaldım bakımlı anniş ben buluşamıcaz diye makyajsız gittim yoksa azcuk süslenir giderdimzemuszemus
ayfercim canım benım hediyemiz geldi çoookk tşk.ederim begenerek biii ömür boyu saklıcam canım çok düşüncelisin daha önce yazdım geldi diye ama görmedin harelde :kedi:[/QUOTE
askolsun gulcsnım.farkımız yojtu hıc.senın ısıldayan gozlerın yeter.cok guzeldn gelıncede yazdım hemen.bu arada yagızcık uyumamıs gene.kıyamam hem ona hem sana a.s
Günaydın kızlarrr. Herkese iyi haftlar. Gece iyi kaynatmışsınız valla. Hızlı hızlı göz atabildim sadece.
Bizde az önce domuz giribi aşısı olduk ailecek. İnşallah yararlı olur.
canım bızde olduk asıyı aılecek.yararı olur tabı merak etme sen yan etkı falan yok.sız hasta olmayınca bebıste olmucak ınsallah...
canım dorukta hep yuzunu ve damaklarını kasıyo.hatta kasımaktan yoluyo kendını.bıde donuyo yattıgı yerde...hepsı normal endıse yok...
ємєℓ;10583748 .!.:bizim gece oldumu kızlar ozellikle 8 den sonra diyelim hep aglamayla geciyor...buyudukce duzelir dendi ama bizimki azdı sankı:) illa uykuya aglayarak gececek sizde de oyle mi bilmiyorum.....sutum ne yazık kı biberonun dibini bile doldurmuyo kızlar mama verdigim içinde su da veriyorum ben....mama verenler su veriyor mu acaba?
bizim de öyle..bebefonda koyuyoruz..çok iyi duyuluyorya benim de odasını ayırmak için tereddütlerim var ama zaten yatak odası ile yan yana kapı açık kalsa sesini duyarım yine de cesaret edemiyorum
ємєℓ;10583681 .!.:selam selammmmmm cok ozledim burayı yaa artık çok sık giremiyorum ne yazık kı ama aklım hep burda :sinifsinif: . . . . .umarım hersey yolundadır . . . . . .yarın 4. ay asımız var kızlar ohhhhh ne guzel bir ay daha buyuduk
ємєℓ;10583748 .!.:bizim gece oldumu kızlar ozellikle 8 den sonra diyelim hep aglamayla geciyor...buyudukce duzelir dendi ama bizimki azdı sankı:) illa uykuya aglayarak gececek sizde de oyle mi bilmiyorum.....sutum ne yazık kı biberonun dibini bile doldurmuyo kızlar mama verdigim içinde su da veriyorum ben....mama verenler su veriyor mu acaba?
canım nerelerdesin sen yaaaaa....Senin oğlan gece başlıyormuş benimki uyanık olduğu her an ağlıyor.Evde onla yalnız kalmaya korkuyorum artık.Sütünün kesilmesine çok üzüldüm yaaa.Ama en azından bizden iyisin epey emzirdin.Su verme konusuna gelince dra sormuştum kesinlikle verme demişti o nedenle vermiyorum.
Bu arada dün elma suyu vermeye başladım 3-4 tatlı kaşığı sanırım biraz erken oldu ama iştahsız belki ek gıdaya geçersem düzelir ümidiyle.
Benim oğlan malum mama yiyor ama meme istiyordu süt olmadığından veremiyordum.Bu sabah ilk kez emzirmek istediğimde almadı baya uğraştım ama.Sonra mama yaptım kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı.Sanırım artık gece de emziremiycem zaten iyice azalan sütüm hep gidecek gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?