ємєℓ;10584236 .!.:hilalcim evde annem ve babam var onlar olunca giremiyorum buraya....e kızında odevleriydi falan derken o kadar yoruluyorum ki anlatamam . . . . .bende haftasonu gitcem doktora aklımda bir suru soru var.......ek gıdaya geçisle ilgili ....artık gecmek istiyorum......en azından yogurt mayalar vererim az az....meyve suyu falan su asamada verilebilecek seyler zaten.......geçen bizde mandalina tattırdık gormelisin versem emcek daha :))).....birde bizimki geceleri hiç uyanmazdı uyanmaya basladı iki haftadır falan acıkıp uyandıgını dusunuyorum tabi kalkıp mama yapıyorum
benim oğlum da aynı yaaaaakşam 8'den sonra ağlama nöbetleri başlıyor... o sıralar göğsümü bile almak istemiyor çaresi yok mudur bunun??
ємєℓ;10584430 .!.:yumecim yok sanırım yaaa valla anlamadım ben kucakta pıspıslıyoz olmuyo ayakta sallıyorum yok artık battaniyesinde elde sallayarak uyutuyoruz sonra da tavandan sallamalı bi besik yaptık ona koyuyoruz salla da dur isin yoksa
ємєℓ;10584392 .!.:ozgecim merhaba canım sizde ası olmussunuz ailecek sanırım su malum ası mı:)
canım mandalina mide de asit yapar
Emel günde kaç saat uyuyor senin ata ve ne kadar mama yiyor
evet canım malum aşıdan ailecek aşılandık :))) siz oldunuzmu?
yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...
yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?