bizde daha duyamadık seslii kahkahaaa :1no2:
bende hep makınada yıkıyorum elde olurmu be canım..bende dalin kullanıyorum ve kokusu gercekten harika
ayfer benimki rüyasında gecen ıkı gun seslı kahkaha attı. kendı sesıne uyanıyor korkup deli gibi ağlıyor:)
slmkızlar benim kızım hırpalanarak sevilmeyi istiyo dikkat ettim ellerini birleştiriyom aşagı yukarı oynatıyom çok hoşuna gidiyo katıla katıla gülüyo yavrum çok güleç ama 3gündür aşırı huysuz damakjları çok kaşınıyo uyumuyo ya sizinde öylemi
doktora götürcem
slmkızlar benim kızım hırpalanarak sevilmeyi istiyo dikkat ettim ellerini birleştiriyom aşagı yukarı oynatıyom çok hoşuna gidiyo katıla katıla gülüyo yavrum çok güleç ama 3gündür aşırı huysuz damakjları çok kaşınıyo uyumuyo ya sizinde öylemi
doktora götürcem
masallah guleclıgıne canım o damak kasıma bızdede var yumrugu agzına alıyor falan ama gotur doktora zararı olmaz.belkı kulak akıntısı vardır o da kasıntı yaparmıs kulaktan dogru.
bu arada tekırdagda sıdo ve gulcan bulusmus bacım senıde gormek ısterdık resımde yaf gecmısı oku bak bır ıkı sayfa gerıde.
bende hep makınada yıkıyorum elde olurmu be canım..bende dalin kullanıyorum ve kokusu gercekten harika
ayfer benimki rüyasında gecen ıkı gun seslı kahkaha attı. kendı sesıne uyanıyor korkup deli gibi ağlıyor:)
sındırım sıstemını bozar demıstı bızım tohtur.ben verdımdı kabız dıye 1 aylıktı daha zalaklık ettım.ayfer geçmişi pek okuyamadımda zeytinyagı neden verilmemeli kız
yavrum johnons baby kullanıyorum sacada vucudada.konak vardı sebamed onerdı doktorum.ama krem suruncede ıyı geldı.yanı bıraz marka olmus sebamedkı muhakkak ıyı bır urundur sen sec artık dalın johnson sebosorma canım ya gün aşırı yıkıodum üstünden çıkanı hemen yıkayıp kurutuodum birikmiyordu artık birikio walla canım çıkıo :))
kıslar bi soru daha alışveriş listesi çıkarıom da BANYO KÖPÜĞÜ YADA VUCUT ŞAMPUANI KULLANIYORMUSUNUZ ben sebamed şampuanı vucudunada kullanarak büyük israf yaptığımı henüz farkeettim de :/ siz ne kullanıyorsunuz
ay negüsel bebegim ben biyere çıkamıyom kızımla yolculuk eziyet oluyo sadece emiyo yalancı meme almıyo biberondada sütümü kabul etmiyo yolar işkence oluyo kan ece lteridöküyom aglıyo otobüslerde büyüsaün kısmetse biraz buluşuruz neden olmasın:kedi:
ben geldim herkes nereye gitti((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?