Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, :Saruboceq: valla bende yeniyim burda ama muhebbet o kadar eski ve koyu ki bir türlü takip edemiyorum birde burda herkes birbirini tanıyor biz biraz geç kaldık galiba fisfisfis
Arkadaşım nekadar su koyuyorsun, birde erken değil mi hani diyolarya ilk 6 ay sadece annesütü nasıl oluyo bu, benimki 3.5 aylık sütümü zor yetiriyorum büyüdükçe doymucak cidden ek mama vermeden nasıl doyucak bu çocuk anlamadım valla bende mi yapsam çorba falan :bbo: :bbo:
ehih oldu tabi ertesi günde toplanr manisaya tülayın yanına gideriz. kendisi zaten alışkın misafire :))) gitme bacım yapalım organizasyon yaaaa...ohhh süper baharım çok sevindim anadolu yakasında olmana o zaman gitmiyim bari bursaya beeeee :) ne taraftasın peki? bana gelin isterseniz rotasyonkocaeli kocaeli bir iki... eheh.
hilalcim şu dönemde ben bizim bebelerin hiçbirşeyle oyalanacağını sanmıyorum. hepsi cozuttu zira...
ehih oldu tabi ertesi günde toplanr manisaya tülayın yanına gideriz. kendisi zaten alışkın misafire :))) gitme bacım yapalım organizasyon yaaaa...
hilalcim şu dönemde ben bizim bebelerin hiçbirşeyle oyalanacağını sanmıyorum. hepsi cozuttu zira...
Bir umut işte baharcım bakarsın oyalanır da ben de rahat ederim.
tuba tuba tuba
oğlum uyanmadan cvp yaz sorularıma
bak sana uyaklı şiir bile yazdım
dishikus ben de buraya katıldığımda herkes birbiriyle tanışıyordu canım. ama saolsunlar beni de aralarına aldılar. önemli olan nasıl yaklaştığın. muhabbetin bir ucundan tutmak için geç değil yani.
yazdık ya kızzzz benim yazdıklarım ağustos annelerine mi gidiyo nedir
Haklısın tabii kimsenin dışladığı yok gerçi beni sağolun muhabbete katılıyorum alkisalkisalkis ama herkes çok tanış birbiriyle insan kendini yabancı gibi hissediyo bazenbirde kim kim daha oturtamadım :uhm::uhm:
Haklısın tabii kimsenin dışladığı yok gerçi beni sağolun muhabbete katılıyorum alkisalkisalkis ama herkes çok tanış birbiriyle insan kendini yabancı gibi hissediyo bazenbirde kim kim daha oturtamadım :uhm::uhm:
bizde var..günde yarım saat oyalanıyor..
kızlar benim belim 64 cm olmuş ayıptır söylemesi ehehehe.. nazar değdirinde kilo alıyım diye söylüyorum haberiniz ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?