2009 Eylül Anneleri

tuba bi soruda benden abla olmak kolay değil ablalık yapacan bize artık büyügümüzsün peki günde kaç kere veriyosun prinç unu??? yada hergun veriyomusun????

tuba şu buluşmayı iptal mi etsek ne etsek. ne o öyle 64 cm neymiş ya benim bi baldır o kadar nerdeyse. geeeet get... mesajın gelmedi bu arada. yarın eklicem msn e ali efenin annesi diye çıkar haberin ola..

haydin ben kaçar oğluşuma kavuşcam şükür.

kızlar selam gecmısı okumadım:) carsamba gunu yogenıgım d.gunu 3. yaş.. uygun bir oyuncak arıyorum fikir istiyorum

yavrum sen benim soruma bi cevap ver ben kendimi oturtcam senin kafanda tuba ben bak mesela örnek verecek olursak sen hangi bankada çalıştım izmitte söylesene alooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Yahu ben senin o sorunu yanıtlamadım mı bak ben dedim diye hatırlıyorum reklama girecek ama ış'te o kadar... sen garantideydin demi nerdesin sen ızmitte merkezdemi ben Gölcük tarafındayım patlıyom sıkıntıdan 1 sene oldu buralara geleli ıstanbul'dan geldim ühüüüüüü :umursamaz:

ahhh ahh dilekcim valla her gün gelir alırdım evinden seni ve defnemi.. sen artık yaa bugünde mi geziyoruz falan olurdun :)

Nerdee tatlım sen bıkardın ben yine bıkmam ankaranın bir ucundan öbür ucuna yürürdük üniversitedeyken... Ne güzel olurdu yaa kızlarımızda bizim gibi gezenti olurlardı artık:)))

Dilek senin halının markası ne bi bakıyim ona da

Tiny love prensen modeli canım bugün geldi daha açmadım eşimde çünkü akşama görücem artık kızım ne kadar sevecek bakalım.

Evet canım yaa çeviri yapıyorum birde mesleki olduğu bayağı zor doğrusu 4 yıldır bu işin içineyim artık az çok biliyorum ama sayfada çok olunca çevir çevir bitmiyor...

Aaaaa yakınızda kızzz ben ayrıldım garantiden ama çok oldu.. ben bahçecikteyim neresindesin gölcüğün kaynaşalım adın ne senin özelden msn ver sıkıntını alırım tatlım ben senin eheh

dilekcim bakalım memnun kalacak mısın halından bizede önerirsin artık memnun kalırsan :) du bakalım bu ara bi izmire gelmeyi düşünüyorum bakalım kim sıkılacak gezmekten görürüz inşallah kısmet olursa :)

Aaaaa yakınızda kızzz ben ayrıldım garantiden ama çok oldu.. ben bahçecikteyim neresindesin gölcüğün kaynaşalım adın ne senin özelden msn ver sıkıntını alırım tatlım ben senin eheh

opuyorumnanaktan Amanııııııııııııııııııııın yakın valla ben İhsaniye diyolar ordayım ama merkez değil ben özelden yazamıyom 50 msj olmadı henüz sen gönder bana özelden ben ekliyim ay kuzum uyandı hadi bekliyom msn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Türkiye'nin sularının, akarsularının, göllerinin ve denizlerinin kurtarılması sizlerin elinde. Hem de çok basit bir yöntemle...

Hepimiz yemek yapmak ve kızartma yapmak için evmizde çeşit çeşit yağ kullanıyoruz. Ayçiçek yağı, zeytinyağı, mısırözü yağı, margarin vs... Peki bu yağları kullandıktan sonra ne yapıyoruz? Lavaboya döküyoruz değil mi...

TAM BİR KATLİAM

Lavabodan döktüğümüz bir litre yağ tam 1 milyon litre suyu mahvediyor. Evet evet, 1 litreye 1 milyon litre... Fritözlerde kirlenen yağlar, kızartma yapıldıktan sonra tavalardan dökülen yağlar denizlerimizde, göllerimizde, akarsularımızda ve içme suyu kaynaklarımızda geri dönülmesi imkansız hasarlar yaratıyor.

Bu yağlar suların üzerinde birikerek güneş ışıklarının aşağıya geçmesini önlüyor ve oksijeni keserek sudaki tüm dengeyi bozuyor. Hem sudaki canlı yaşamı bitiyor hem de sular hızla kirlenerek tüm işlevini yitimeye başlıyor. Uzmanların söylediğine göre bu kirlenme böyle devam ederse 30-40 yıl sonra Türkiye büyük bir su sorunu ile karşı karşıya kalacak.

BU NUMARAYI BUZDOLABINIZIN ÜZERİNE YAPIŞTIRIN: 444 28 45

Mevcut durum bu kadar kötü maalesef. Peki değiştirmek için bişeyler yapabilir miyiz? Evet yapabiliriz. Her bir hane halkı, her bir küçük dükkan, her bir işletme bu gidişatı değiştirebilir. Yağları lavabodan dökmek yerine ufak bidonlarda biriktirebilirsek bütün işi çözebiliriz. Çünkü bu bidonları sizden ücretsiz olarak alacak kurumlar var Türkiye'de. Evinizde 5 litre biriktirin, açın bir telefon, gelip alsınlar. Bu kadar basit.

İşyerleri için de ufak bir hatirlatma yapalım. Atık yağını vermek için sözleşme yapmamanın, yağları lavabodan dökmenin aslında büyük bir cezası var. Tam 73 bin lira. Bu ceza şimdiye kadar kesilmemiş ama sorunun ne kadar ciddi olduğunun farkına varan belediyeler yakında cezayı kesmeye başlayacaklar. Bizden uyarması, sürpriz bir ceza ile karşılaşmamak için elinizi çabuk tutun.

Yağ meselesi memleket meselesi. Buradan biz de çağrıda bulunuyoruz:

"Başta gıda işletmeleri, sonra kurumlar, okullar, oteller, dernekler ve haneler... Gelin bu yağları biriktirin ve yetkili şirketlere verin. Yapacağınız iş basit, evlerde 5 litre atık yağ biriktiren herkes atık yağ hattı olan 444 28 45'i arasın ve şirket gelip kapınızdan alsın. Gıda işletmeleri de sözleşmelerini yapıp bidonlarda biriktirmeye başlasın. Sularımızı zehirlemeyelim, geleceği kurtaralım..."

cümleten beddualarınıza amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... :) ay kotlarıma sığamasam yaa valla en büyük hayalim yaa.. 25 beden kot almaktan illallah geldi yaa bende 28-29 almak istiyorum.

Dün bende kot aldım ve 27 bedenin içine girebildim... :lepi: Ama ben 26 olmak istiyorum... delikafadulden

Tabi canım bakalım benim kız severse ikizi doğa da sever nasıl olsa... sırnaşık şey
Aaa süper olur ayrıca beklerim canımcım ama ayda yılda bir görüşmüsüz ve ilk kez karşılşmışız o günü de orda burda sürterek harcamayalım be tatlım konuşcak paylaşcak ne çok şeyimiz vardır kimbilir zaten sen gelmezsen yazın Bursada görüşürüz mutlaka.

ay dileeeeek senin şu olmak istemelerin beni öldürüyo.. kızım sen hiç mi psikopatına rastlamadın sana hiç mi kusacak gibi bi surat ifadesiyle ayyy çok zayıfsınız demediler yoksa sende fazla mı özgüvne var :)

canım yaa bursada buluşuruz inşallah süperrrrrrrrrr olurrrr bizim kızlarda büyümüş olurlar onların kütlür parka götürürüz çimlerin üzerlerinde yuvarlanırken muhabbet ederiz :) tabi annemede beklerim kız yanlış anlama yaza olan özlemden çoştum ben..

Yok kız kim ne derse desin hayatta takmam mutlaka diyen olmuşturda ben kulak arkası yapmışımdır bana göre ben hiç zayıf değilimki hani bir hastalık vardı aynada kendini hep şişman gören ona mı yakalandım ne... sırnaşık şey

Evet yaa kültür park fikri süper açık hava daha iyi olur tini mini kızlarımız kaynaşırlar sıcakla birlikte sıkı fıkı olurlar bizde hem sohbet eder hemde onların o hallerine gülecek birşeyler buluruz. :dance:

tuba dilek peki göbekler nasıl eridi sizde sezeryanlısınız. gerci bende 26 kotun içine giriyorum ama belimi kapatınca rahatsız oluyorum

Geçen cuma mutfakta dışardan gelip firmamızı ziyaret eden bir bayan bizim burdan birine beni görünce ayy ne güzel bir kız demiş bizim burdan olan kişi de o kız değil yeni bebeği oldu onun demiş. Kadının yorumu aaa bebek bunun neresinden çıkmış ki...hihoyyyt

tuba dilek peki göbekler nasıl eridi sizde sezeryanlısınız. gerci bende 26 kotun içine giriyorum ama belimi kapatınca rahatsız oluyorum

Hiçbirşey yapmadım ben göbeğimi eritmek için zaten azıcık var, özellikle taşa yalın ayak basarsam ve ağır kaldırırsam göbeğim biraz daha şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…