Geçen cuma mutfakta dışardan gelip firmamızı ziyaret eden bir bayan bizim burdan birine beni görünce ayy ne güzel bir kız demiş bizim burdan olan kişi de o kız değil yeni bebeği oldu onun demiş. Kadının yorumu aaa bebek bunun neresinden çıkmış ki...hihoyyyt
yok ben alıtuna dısnda agır kaldırmıyorum tasada yalşın ayak basmıyorum benım gobek kendınden:) ben bıde çok zayıfladım dıye vıtamınlerle kılo almaya calıstım kılo aldım 1 kılo. buda dırek göbege gıttı. gerci dilekcim senın karnında çok büyümemişti.. benim son resımlerımı gorenler meryem emınmısın ıkızlerden bırının geli,şmediğine diye soruyorlardı:)
o muhabbete acayip ayarım hangi mağazaya girsem önümde bebek arabasında doğa dönüp bana sizin değil dimi diye soruyolar yok ananın diceğim geliyo hayret bi olay sinir oluyorum sonra başlıyolar nerden çıktıda şöylemiydi böylemiydi.. ay kipada bu cumartes ikadının biri ne dese beğenirsin doğa için kaç günlük diye sordu ben dört aylık deyince prematüremiiii dedi bende he dedim sussun diye ama belli dedi ay mıçacaktım bi tarafına beyinsizin. neyi belli salak 6 kilo doğa gayette boyu uzun illaa michelenin bebeği gibi mi olacaktı.. bana sardıkları yetmiyo bide kızıma sarmaya başladılar.. durun ama alacam birini ayağımın altına yazarım burdan kime çattığını piyangonun
almadılar tuba. ikizdi 7 haftalıkken biri gelişimini durdurdu buıyumeye devam etmedı. kendılıgınden kayboldu gitti.
kızlr nasılsınız girmedim bayağıdır...
meryemcim maşallah kilonuz çok iyi çıkmış, nasıl sevindim bilemezsin. darısı benim kızın başına....
tubacım inşallah senin dötün de koccaman olur, sonra nereye sığdıracağını düşünürsün bizim gibi... bu arada tiny love oyun halısını biz kullanıyoruz, kızım bayılıyo...
hatta bugün kızım ne yaptı oyun halısında tahmin edemezsiniz. annemle şaşdık kaldık. müzik gelen ışıklı bir bölmesi var... annemle biz de salonda oturuyoruz o da oyun halısında yatıyor... müziği susmuş. biz farkedememişiz. baktık bizimki müzikli yeri eliyle tutmuşşş çekiştiriyo... ilk önce inanamadık. sonra baktık çekiştiriyo, bırakıyo ses gelmeyince, tekrar eliyle tutup çekiştiriyo... acayip eğlendik. sonra 10 kez falan denemeden sonra müzik gelmeyince bastı çığlığı tabi....
dilekcim sen ankadamı okudun... ben ankara üniversitesi mezunuyum... sen ?
ebrucum girmiyosun bu aralar, aliş kustu demişsin nasıl oldu merak ettim....
kızlar ben odanın ayrılması taraftarıyım.... ama tabi şuan annemlerde olduğum için uygulayan yok... bir de kız bizim odada olduğunda sanki kızdan utanıyoruz giibi yaklaşamıyoruz birbirimize doğal olarak... bir de görümcemin oğlu 5 yaşında, büyük olan, o da ayırırım ayırırım diye ayırmadı hala oğluyla yatıyo... kocasıda oğlanın odasında. yani çocuk alışınca odasında yatmak istemiyo kesinlikle. artık ben oda işini eşim askerden geldiğinde düşünecem, şimdilik annemlerde kızla aynı odadayım....
ya dün teyzemlere gittik bu arada... teyzem sinir etti annemle bizi.... onunda bi torunu var 11 aylık, maşallah çok güzel.... bizim kız da ordaydı, teyzem resmen torunuyla bizim kızı kıyaslıyo... almış eline bi fotoğraf bizim toruna baksanıza diyo 3 aylıkken... fotoğrafa baktım torunu oturmuş koltuğa yastıklarla yandan desteklemişler. teyze eminmisin burada 3 aylık olduğuna dedim, oturuyo çünkü dedim. o da evet bizimki 3 aylıkkken oturuyodu dedi. bizim kızla kıyaslıyo yani. ben de 3 aylıkken oturamaz dedim, bi yanlışın olmasın dedim. bir de resmen fotoda kocaman ya, en az 6 aylık. teyzem böyle ballandıra ballandıra ama bizimki oturuyodu 3 aylıkken diye ısrar ediyo... sonra oğlu, gelini, torunu geldi, ben de hemen oğluna ya bu fotoğrafta kaç aylıktı dedim. o da 6 aylıktı dedi. teyzem hemen hayır 3 aylık diyo hala. sonra baktı teyzem hala ısrar ediyo, oğlu da anne 3 aylık çocuk otururmu hiç, nasıl 3 aylık çocuğu otutturabiliriz dedi. sustu sonunda. daha bunun gibi ne manyaklıklar yapıyo ya,, valla insanlar çocuk yarıştırmayı ne seviyomuş anlamadım.
nihalcim hediyeleriniz geldi, çok sağol tatlım, hepsi birbirinden güzel. fotolarını artık eve gidip makine alınca ekleyebilcem.
demek senin için hayırlısı buymuş..
ahh dileğim ahhh ben kadına gözlük takmasını tavsiye etmedim ama zamanında babasına bi prezervatif takıp böyle bi salak doğurtmamasını tavsiye etmek isterdim..:roflol:
kızlar büyük konuşmamak gerekir diyolar ya valla doğru.. teyzemin benle aynı zamanlar hamile olan kızının ilk bebeğini almışlardı. 2 ay önce tekrar hamile kaldı. teyzemle annem telefonda konuşurken teyzem anneme demişki tekrar hamile, eğer erkek olursa kayınbabası ona son model araba alacak. annemle şaştık kaldık. sağlıklı olmasını dile, ne yapcan etrafa bebek erkek olursa bu alınacak o alınacak demeyi. annemle yine çok kızdık telefonu kapattıktan sonra. bi de bize duyurur gibi, erkek olursa bunu alacaklar bak diye. erkek torun saplantıları var... geçen hafta kızının bebeğini yine aldılar. çok üzüldük biz. annemler de artık diyecekler sağlıklı bebek olmasını dile, bebek olana kadar da çeneni kapat diye. annesi hala akıllanmıyo ama....
kızlr nasılsınız girmedim bayağıdır...
meryemcim maşallah kilonuz çok iyi çıkmış, nasıl sevindim bilemezsin. darısı benim kızın başına....
tubacım inşallah senin dötün de koccaman olur, sonra nereye sığdıracağını düşünürsün bizim gibi... bu arada tiny love oyun halısını biz kullanıyoruz, kızım bayılıyo...
hatta bugün kızım ne yaptı oyun halısında tahmin edemezsiniz. annemle şaşdık kaldık. müzik gelen ışıklı bir bölmesi var... annemle biz de salonda oturuyoruz o da oyun halısında yatıyor... müziği susmuş. biz farkedememişiz. baktık bizimki müzikli yeri eliyle tutmuşşş çekiştiriyo... ilk önce inanamadık. sonra baktık çekiştiriyo, bırakıyo ses gelmeyince, tekrar eliyle tutup çekiştiriyo... acayip eğlendik. sonra 10 kez falan denemeden sonra müzik gelmeyince bastı çığlığı tabi....
dilekcim sen ankadamı okudun... ben ankara üniversitesi mezunuyum... sen ?
ebrucum girmiyosun bu aralar, aliş kustu demişsin nasıl oldu merak ettim....
kızlar ben odanın ayrılması taraftarıyım.... ama tabi şuan annemlerde olduğum için uygulayan yok... bir de kız bizim odada olduğunda sanki kızdan utanıyoruz giibi yaklaşamıyoruz birbirimize doğal olarak... bir de görümcemin oğlu 5 yaşında, büyük olan, o da ayırırım ayırırım diye ayırmadı hala oğluyla yatıyo... kocasıda oğlanın odasında. yani çocuk alışınca odasında yatmak istemiyo kesinlikle. artık ben oda işini eşim askerden geldiğinde düşünecem, şimdilik annemlerde kızla aynı odadayım....
ya dün teyzemlere gittik bu arada... teyzem sinir etti annemle bizi.... onunda bi torunu var 11 aylık, maşallah çok güzel.... bizim kız da ordaydı, teyzem resmen torunuyla bizim kızı kıyaslıyo... almış eline bi fotoğraf bizim toruna baksanıza diyo 3 aylıkken... fotoğrafa baktım torunu oturmuş koltuğa yastıklarla yandan desteklemişler. teyze eminmisin burada 3 aylık olduğuna dedim, oturuyo çünkü dedim. o da evet bizimki 3 aylıkkken oturuyodu dedi. bizim kızla kıyaslıyo yani. ben de 3 aylıkken oturamaz dedim, bi yanlışın olmasın dedim. bir de resmen fotoda kocaman ya, en az 6 aylık. teyzem böyle ballandıra ballandıra ama bizimki oturuyodu 3 aylıkken diye ısrar ediyo... sonra oğlu, gelini, torunu geldi, ben de hemen oğluna ya bu fotoğrafta kaç aylıktı dedim. o da 6 aylıktı dedi. teyzem hemen hayır 3 aylık diyo hala. sonra baktı teyzem hala ısrar ediyo, oğlu da anne 3 aylık çocuk otururmu hiç, nasıl 3 aylık çocuğu otutturabiliriz dedi. sustu sonunda. daha bunun gibi ne manyaklıklar yapıyo ya,, valla insanlar çocuk yarıştırmayı ne seviyomuş anlamadım.
nihalcim hediyeleriniz geldi, çok sağol tatlım, hepsi birbirinden güzel. fotolarını artık eve gidip makine alınca ekleyebilcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?