2009 Eylül Anneleri

selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa

cnm yaaaa anne olmak çok zor...dün gece de halil ibrahim bayağıdır kakasını çok az olarak yapıyordu dr umuz normal demişti dün bir yaptı böle bi kaka olamaz bezde 1 mm lik yer yoktu boş o bellerine kadar yani eşim bana soruyo normalmi bu diye sanki ben dr um ara diyom dr u normaldir diyo ya bi elini taşın altına koymuyo çıldırtçek beniii

maşalaah canım rüzgara, akıllı bıdık benimki bir 15 dk yattı az önce halının üstünde oynadı biraz ama sonra her geceki uyku huysuzluğu başladı kaldırdık ama sabah çok güzel oyanayacağı konusunda şüphem yok... :)))

Ahh canım yaaa insanın başına ne gelirse şu körolası dilinden geliyor zaten ama bunun ceremesini bazen işte bu şekilde en yakınların ödüyor...Allah sabır versin teyzenin kızına çok zor bir durum hakikaten..

Süpersin Tubacım :lepi: Doğru söze ne hacet , erken yada geç bir şekilde öğrenecek işte bu çocuklar herşeyi zamanında bizimkiler sanki çok mu önem verdiler aman dönüyor muyuz aman yürüyor muyuz diye hepimiz konuşmayıda yürümeyi de öğrendik işte:)) Çok şükür gerizekalı da olmadık...

Ayyy Tubacım canım çok tatlısın... Şeniz Sanki çimdiriyorsunda ağlatıyorsun çocuğu allahım yarabbim yaa klava:

uffff kız uyudu derken herif geldi işin yoksa yemek hazırla topla kızı yıka yatır... :gitme::gitme: ben kaçar canlarım... vakit kalırsa dalarım ta orta yerden muhabbete.. muckkk

he valla ondan zaten açtım içim açılsın die yoksam çok yorgunum.hem kahvemi içiyorum hemde yazıyorum..oğlum uyudu
dilekçim şimdi bu gün temizlik yaparken haliyle ev dağıldı biraz ...zaten evim küçük o sırada eşim geldi neden ben kendimi yoruyormuşum.:..oğlumla ilgilencekmişim....fazla olan eşyaları atcakmışız bi yere
bende kızdım yani ben keyfimden temizlik yapıom sanki oğlum için sonuçta eve gelenler oluyo e malum kirleniyo havalandırmak lazım silinmesi lazım...ben yapmasam kim yapcek merak ediyom...ne saçma bi tartışma nedeni demi ama kızdım yani ben bu ameliyatlı halimle bişiler yapmaya çalışıom..bide azar işittim üstüneebenneyaptımki

canım eşin sana kızacagına yardım etmeyi akıl edemedimi.üzme sen kendini bazen cok düşüncesiz oluyorlar.

kıyaslama yaparken emin ol insanlar kendi egolarını şişirmekten baska bir sey yapmıyorlar..benimde komsumun bebeği bizimkinden 6 gün küçük.gecen gün gelmiş benim kızda salıncağında ay bizimki o salıncaga sığmazki bizimki çok konuşuyor bilmem ne aman masallah sizinkine dedim.

slm kızlar valla geçmişi okyuyamadım 21 sayfa brikmiş...kızıma bi haller oldu...acayip degişti...gecleride gündüzleride uyumak istemiyo dün gece 2 bucukta uyudu...sanki biyeri kırılmış gibi aglıyo...

katılıyorum cnm sana bende 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum odasını

aman canım yaa sorma ne yardımı...ev düzensizliğinden nefret eder eşim annesi çok dağılır temzlik yaparken ve bu huyunu hiç sevmez ve kayınvaliden inanılmaz temzlk hastalığı var ona benzicem die korkuyo sanırım
slm kızlar valla geçmişi okyuyamadım 21 sayfa brikmiş...kızıma bi haller oldu...acayip degişti...gecleride gündüzleride uyumak istemiyo dün gece 2 bucukta uyudu...sanki biyeri kırılmış gibi aglıyo...

bugün aynısı benim oğluma da oldu canım yatırıyom arkamı döner dönemz ağladı ama nasıl içten ağlamak neden böle oldu bilmiyorum ben bendeki gerginliğe bağladım ama senin rh durumun nasıl direk yansıyor çünkü bebelere

evet canım cevremde cok titiz annesi olan erkekler genelde temizlik yapan eşlerine karışıyor.annelerinin titizliklerinden usandıkları için herhalde

tülaycım o kadar kaka yapması normal tabi ilk defa mı oluyo? doğa genelde bir gün yapmaz ikinci gün aynen öyle yapar hatta yıkamak zorunda kalırız body si külotlu çorabı herşeyi batar :)

kızım 3 gündür kakasını yapmıyordu doktor fitil verdi...2 günden fazla yapmassa ver dedi..yarım verdim ve yaptı sonunda...

Selam kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir..Ela bıdık çiyaklayana kadar burdayım ama geçmişi okuyamadım var mı dedikodu

kızım 3 gündür kakasını yapmıyordu doktor fitil verdi...2 günden fazla yapmassa ver dedi..yarım verdim ve yaptı sonunda...

Bu fitil kakasını yapması içinmiydi. İsmi nedir?

Sivaslı canım benim kızımdada var bir huzursuzluk 2-3 gündür.
12. hafta bebeklerin gelişim atağını yaşadığı dönem ben buna bağlıyorum.
Eli devamlı yüzünde kaşıyıp duruyor.
Bunun nedeni ne olabilir diye sormuştum cevap verenlere teşekkür ederim.
Gece doğru düzgün uyumuyor. En erken 2 de yatardı şimdi 3 yaptı.
Gün boyu uyudu durdu uyumadığında ise ağlıyo, eli yüzünden düşmüyo sağa sola sallanıp duruyo sanki hasta gibi.
Bu en fazla 1 hafta sürer sanırım. İnşallah düzelirler.

tülaycım o kadar kaka yapması normal tabi ilk defa mı oluyo? doğa genelde bir gün yapmaz ikinci gün aynen öyle yapar hatta yıkamak zorunda kalırız body si külotlu çorabı herşeyi batar :)
cnm ilk defa bu kadar çok yaptı ama ya göbeğine kadar düşün
dr umuz normal dedi anne sütü aldığı için emilim fazla olur posa kalmayabilir dedi bize ama
Selam kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir..Ela bıdık çiyaklayana kadar burdayım ama geçmişi okuyamadım var mı dedikodu

canım hoşgeldin...ela yı öp benim için ciyaklamaz inş. hehee

Gece gene ayakta olacağım galiba, yarında okula gidicem inşallah dua edin kızlar alabilirsem rapor alıcam. Burda tanıdık kimsem yok. Bakıcıda bulamadım hala hayırlısı bakalım.

Herkese iyi akşamlar

Ahh tülaycım canım benim kıyamam ben sana lütfen üzme kendini eşler bazen böyle düşüncesizce hareket edebiliyorlar çokta yorma kendini be canım belkide eşin seni düşündüğü için öyle söylemiştir bu dönem hassas bir dönem hakikaten takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…