ya şu kocamı yemin ediyorum parçalıcam o olacak her bişeye muhalefet yaa çocuğa calpol verdirmedi gecen aşıdan sonra çocuğun ateşi 38-38,5 lara çıktı sonrada panik olmuş diyo ki hastaneye götürelim fitil sokmaya çalışıyorum soyalım fitil vermeyelim diyo.
şimdide elma püresi yedirmeye çalışıyorum ama minik minik püreler doğa sinirlendi kıpkırmızı oldu panik oldum birende kızarınca genzinemi kaçtı diye doğayla uğraşıyorum o bağırıyo çocuğu ağlatıyomuşum niye veriyomuşum tuhaf insan ya hep çorba süt içecek sanıyo heralde bu çocuk. ne geliyosa saydım ağzıma annenden daha cahilsin madem bişey bilmiyosunuz azcık açın okuyun dedim.
kızlr nasılsınız girmedim bayağıdır...
meryemcim maşallah kilonuz çok iyi çıkmış, nasıl sevindim bilemezsin. darısı benim kızın başına....
tubacım inşallah senin dötün de koccaman olur, sonra nereye sığdıracağını düşünürsün bizim gibi... bu arada tiny love oyun halısını biz kullanıyoruz, kızım bayılıyo...
hatta bugün kızım ne yaptı oyun halısında tahmin edemezsiniz. annemle şaşdık kaldık. müzik gelen ışıklı bir bölmesi var... annemle biz de salonda oturuyoruz o da oyun halısında yatıyor... müziği susmuş. biz farkedememişiz. baktık bizimki müzikli yeri eliyle tutmuşşş çekiştiriyo... ilk önce inanamadık. sonra baktık çekiştiriyo, bırakıyo ses gelmeyince, tekrar eliyle tutup çekiştiriyo... acayip eğlendik. sonra 10 kez falan denemeden sonra müzik gelmeyince bastı çığlığı tabi....
dilekcim sen ankadamı okudun... ben ankara üniversitesi mezunuyum... sen ?
ebrucum girmiyosun bu aralar, aliş kustu demişsin nasıl oldu merak ettim....
kızlar ben odanın ayrılması taraftarıyım.... ama tabi şuan annemlerde olduğum için uygulayan yok... bir de kız bizim odada olduğunda sanki kızdan utanıyoruz giibi yaklaşamıyoruz birbirimize doğal olarak... bir de görümcemin oğlu 5 yaşında, büyük olan, o da ayırırım ayırırım diye ayırmadı hala oğluyla yatıyo... kocasıda oğlanın odasında. yani çocuk alışınca odasında yatmak istemiyo kesinlikle. artık ben oda işini eşim askerden geldiğinde düşünecem, şimdilik annemlerde kızla aynı odadayım....
ya dün teyzemlere gittik bu arada... teyzem sinir etti annemle bizi.... onunda bi torunu var 11 aylık, maşallah çok güzel.... bizim kız da ordaydı, teyzem resmen torunuyla bizim kızı kıyaslıyo... almış eline bi fotoğraf bizim toruna baksanıza diyo 3 aylıkken... fotoğrafa baktım torunu oturmuş koltuğa yastıklarla yandan desteklemişler. teyze eminmisin burada 3 aylık olduğuna dedim, oturuyo çünkü dedim. o da evet bizimki 3 aylıkkken oturuyodu dedi. bizim kızla kıyaslıyo yani. ben de 3 aylıkken oturamaz dedim, bi yanlışın olmasın dedim. bir de resmen fotoda kocaman ya, en az 6 aylık. teyzem böyle ballandıra ballandıra ama bizimki oturuyodu 3 aylıkken diye ısrar ediyo... sonra oğlu, gelini, torunu geldi, ben de hemen oğluna ya bu fotoğrafta kaç aylıktı dedim. o da 6 aylıktı dedi. teyzem hemen hayır 3 aylık diyo hala. sonra baktı teyzem hala ısrar ediyo, oğlu da anne 3 aylık çocuk otururmu hiç, nasıl 3 aylık çocuğu otutturabiliriz dedi. sustu sonunda. daha bunun gibi ne manyaklıklar yapıyo ya,, valla insanlar çocuk yarıştırmayı ne seviyomuş anlamadım.
nihalcim hediyeleriniz geldi, çok sağol tatlım, hepsi birbirinden güzel. fotolarını artık eve gidip makine alınca ekleyebilcem.
kızlar büyük konuşmamak gerekir diyolar ya valla doğru.. teyzemin benle aynı zamanlar hamile olan kızının ilk bebeğini almışlardı. 2 ay önce tekrar hamile kaldı. teyzemle annem telefonda konuşurken teyzem anneme demişki tekrar hamile, eğer erkek olursa kayınbabası ona son model araba alacak. annemle şaştık kaldık. sağlıklı olmasını dile, ne yapcan etrafa bebek erkek olursa bu alınacak o alınacak demeyi. annemle yine çok kızdık telefonu kapattıktan sonra. bi de bize duyurur gibi, erkek olursa bunu alacaklar bak diye. erkek torun saplantıları var... geçen hafta kızının bebeğini yine aldılar. çok üzüldük biz. annemler de artık diyecekler sağlıklı bebek olmasını dile, bebek olana kadar da çeneni kapat diye. annesi hala akıllanmıyo ama....
Ya ben bunu anlayamıyorum işte ben hep diyorum benim kızım tembel dünya umurunda değil dörtbuçuk aylık oldu ne döndü anasını satayım ne dönmeye çalışıyo verin ona yatsın uyusun.. İyide yani Allah aşkına iki aylık dönse ne beş aylık dönse ne on aylık dönse ne. yirmi yaşına gelipte anne ben dönemiyorum beni döndürsene diyen var mı. niye bu kadar hırs yapıyosunuz anlamıyorum ki. şimdi senin ki erken oturdu diye einstein mı olacak sanıyosun? ki kaldı ki üç aylık bebek oturur neden oturmasın desteklersin oturur benim ablamda 3,5 aylık oturttu desteklerde ama iki dakka oturtup mesela yatırıyodu bi yeri ağırmasındiye ben dört aylık oturttum çok hoşuna gidiyo çünkü doğanın bu senin yaptığın bişey sonuçta kalkıp kendi oturmuyo ki oturtursan yapma bebekte oturur. töbe yarabbim ya.
ya şu kocamı yemin ediyorum parçalıcam o olacak her bişeye muhalefet yaa çocuğa calpol verdirmedi gecen aşıdan sonra çocuğun ateşi 38-38,5 lara çıktı sonrada panik olmuş diyo ki hastaneye götürelim fitil sokmaya çalışıyorum soyalım fitil vermeyelim diyo.
şimdide elma püresi yedirmeye çalışıyorum ama minik minik püreler doğa sinirlendi kıpkırmızı oldu panik oldum birende kızarınca genzinemi kaçtı diye doğayla uğraşıyorum o bağırıyo çocuğu ağlatıyomuşum niye veriyomuşum tuhaf insan ya hep çorba süt içecek sanıyo heralde bu çocuk. ne geliyosa saydım ağzıma annenden daha cahilsin madem bişey bilmiyosunuz azcık açın okuyun dedim.
selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa
selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa
canım eşin sana kızacagına yardım etmeyi akıl edemedimi.üzme sen kendini bazen cok düşüncesiz oluyorlar.he valla ondan zaten açtım içim açılsın die yoksam çok yorgunum.hem kahvemi içiyorum hemde yazıyorum..oğlum uyudu
dilekçim şimdi bu gün temizlik yaparken haliyle ev dağıldı biraz ...zaten evim küçük o sırada eşim geldi neden ben kendimi yoruyormuşum.:..oğlumla ilgilencekmişim....fazla olan eşyaları atcakmışız bi yere
bende kızdım yani ben keyfimden temizlik yapıom sanki oğlum için sonuçta eve gelenler oluyo e malum kirleniyo havalandırmak lazım silinmesi lazım...ben yapmasam kim yapcek merak ediyom...ne saçma bi tartışma nedeni demi ama kızdım yani ben bu ameliyatlı halimle bişiler yapmaya çalışıom..bide azar işittim üstüneebenneyaptımki
kızlr nasılsınız girmedim bayağıdır...
meryemcim maşallah kilonuz çok iyi çıkmış, nasıl sevindim bilemezsin. darısı benim kızın başına....
tubacım inşallah senin dötün de koccaman olur, sonra nereye sığdıracağını düşünürsün bizim gibi... bu arada tiny love oyun halısını biz kullanıyoruz, kızım bayılıyo...
hatta bugün kızım ne yaptı oyun halısında tahmin edemezsiniz. annemle şaşdık kaldık. müzik gelen ışıklı bir bölmesi var... annemle biz de salonda oturuyoruz o da oyun halısında yatıyor... müziği susmuş. biz farkedememişiz. baktık bizimki müzikli yeri eliyle tutmuşşş çekiştiriyo... ilk önce inanamadık. sonra baktık çekiştiriyo, bırakıyo ses gelmeyince, tekrar eliyle tutup çekiştiriyo... acayip eğlendik. sonra 10 kez falan denemeden sonra müzik gelmeyince bastı çığlığı tabi....
dilekcim sen ankadamı okudun... ben ankara üniversitesi mezunuyum... sen ?
ebrucum girmiyosun bu aralar, aliş kustu demişsin nasıl oldu merak ettim....
kızlar ben odanın ayrılması taraftarıyım.... ama tabi şuan annemlerde olduğum için uygulayan yok... bir de kız bizim odada olduğunda sanki kızdan utanıyoruz giibi yaklaşamıyoruz birbirimize doğal olarak... bir de görümcemin oğlu 5 yaşında, büyük olan, o da ayırırım ayırırım diye ayırmadı hala oğluyla yatıyo... kocasıda oğlanın odasında. yani çocuk alışınca odasında yatmak istemiyo kesinlikle. artık ben oda işini eşim askerden geldiğinde düşünecem, şimdilik annemlerde kızla aynı odadayım....
ya dün teyzemlere gittik bu arada... teyzem sinir etti annemle bizi.... onunda bi torunu var 11 aylık, maşallah çok güzel.... bizim kız da ordaydı, teyzem resmen torunuyla bizim kızı kıyaslıyo... almış eline bi fotoğraf bizim toruna baksanıza diyo 3 aylıkken... fotoğrafa baktım torunu oturmuş koltuğa yastıklarla yandan desteklemişler. teyze eminmisin burada 3 aylık olduğuna dedim, oturuyo çünkü dedim. o da evet bizimki 3 aylıkkken oturuyodu dedi. bizim kızla kıyaslıyo yani. ben de 3 aylıkken oturamaz dedim, bi yanlışın olmasın dedim. bir de resmen fotoda kocaman ya, en az 6 aylık. teyzem böyle ballandıra ballandıra ama bizimki oturuyodu 3 aylıkken diye ısrar ediyo... sonra oğlu, gelini, torunu geldi, ben de hemen oğluna ya bu fotoğrafta kaç aylıktı dedim. o da 6 aylıktı dedi. teyzem hemen hayır 3 aylık diyo hala. sonra baktı teyzem hala ısrar ediyo, oğlu da anne 3 aylık çocuk otururmu hiç, nasıl 3 aylık çocuğu otutturabiliriz dedi. sustu sonunda. daha bunun gibi ne manyaklıklar yapıyo ya,, valla insanlar çocuk yarıştırmayı ne seviyomuş anlamadım.
nihalcim hediyeleriniz geldi, çok sağol tatlım, hepsi birbirinden güzel. fotolarını artık eve gidip makine alınca ekleyebilcem.
slm kızlar valla geçmişi okyuyamadım 21 sayfa brikmiş...kızıma bi haller oldu...acayip degişti...gecleride gündüzleride uyumak istemiyo dün gece 2 bucukta uyudu...sanki biyeri kırılmış gibi aglıyo...
katılıyorum cnm sana bende 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum odasınısongülcüm bu konuda değişik görüşler var bazısı bir yaşından önce ayırmayın diyor bazısı ise ayırın diyor.. ben ise ayırmama taraftarıyım benim kendi bulduğum bişey çünkü kızımın beşiğinin yanından geçerken uykuda gülümsüyor sanırım kokumu alıyor onu bu zevkten nasıl mahrum bırakırım ki. önce bi güven pompalasın bir sene sonra ayırırım Allahın izniyle :)
aman canım yaa sorma ne yardımı...ev düzensizliğinden nefret eder eşim annesi çok dağılır temzlik yaparken ve bu huyunu hiç sevmez ve kayınvaliden inanılmaz temzlk hastalığı var ona benzicem die korkuyo sanırımcanım eşin sana kızacagına yardım etmeyi akıl edemedimi.üzme sen kendini bazen cok düşüncesiz oluyorlar.
kıyaslama yaparken emin ol insanlar kendi egolarını şişirmekten baska bir sey yapmıyorlar..benimde komsumun bebeği bizimkinden 6 gün küçük.gecen gün gelmiş benim kızda salıncağında ay bizimki o salıncaga sığmazki bizimki çok konuşuyor bilmem ne aman masallah sizinkine dedim.
slm kızlar valla geçmişi okyuyamadım 21 sayfa brikmiş...kızıma bi haller oldu...acayip degişti...gecleride gündüzleride uyumak istemiyo dün gece 2 bucukta uyudu...sanki biyeri kırılmış gibi aglıyo...
katılıyorum cnm sana bende 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum odasını
aman canım yaa sorma ne yardımı...ev düzensizliğinden nefret eder eşim annesi çok dağılır temzlik yaparken ve bu huyunu hiç sevmez ve kayınvaliden inanılmaz temzlk hastalığı var ona benzicem die korkuyo sanırım
bugün aynısı benim oğluma da oldu canım yatırıyom arkamı döner dönemz ağladı ama nasıl içten ağlamak neden böle oldu bilmiyorum ben bendeki gerginliğe bağladım ama senin rh durumun nasıl direk yansıyor çünkü bebelere
kızım 3 gündür kakasını yapmıyordu doktor fitil verdi...2 günden fazla yapmassa ver dedi..yarım verdim ve yaptı sonunda...
cnm ilk defa bu kadar çok yaptı ama ya göbeğine kadar düşüntülaycım o kadar kaka yapması normal tabi ilk defa mı oluyo? doğa genelde bir gün yapmaz ikinci gün aynen öyle yapar hatta yıkamak zorunda kalırız body si külotlu çorabı herşeyi batar :)
dr umuz normal dedi anne sütü aldığı için emilim fazla olur posa kalmayabilir dedi bize amakızım 3 gündür kakasını yapmıyordu doktor fitil verdi...2 günden fazla yapmassa ver dedi..yarım verdim ve yaptı sonunda...
Selam kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir..Ela bıdık çiyaklayana kadar burdayım ama geçmişi okuyamadımvar mı dedikodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?