canım özgemm beniim naber tatlışım nasıl keyfin :)))
ayfr ağacı koymuşmu ben görmedim valla araştırıcam hemen geçmişi o kocasına kızan kimmiş çok merak ettim doğrusu :)))
iyiyiz balım nolsun ya. Ayfer ağacı dikmiş topiğin ortasına :) bunların hepiciğide kocalarına kızmış akşam akşam :))
ben kızıma gider emzirmeye öptüm sizi şimdilik byee
ya biz büyükçekmece kolana gittiik nefret edilesi bi hastane o yüzden şimdi medicana int. beylikdüzüne gidioz 65 tl sigortalıya doktor fena diil aslında yendidoğan ünit. doktoru epeyde talep var ama ne bilim çok bilgilendirmiyo sormassam rutin boy kilo kaş göz kulak kont. yapıo ilaca milaç bitio muayenemiz bide accayip yoğun o yüzden biraz araştırıom
sizin hastane ne kadar nihalcim beykenttemi kolan ?
vay bee ciddenmi nihal?
bizim dr hayatta sölemez şunu yapar bunu eder diye yok öle bilgilendirme filan anca sorarsan söler yoksam kapıya kapıya bakar şettirolup git diye :)))))))))
valla bcm mesela bana geçen ay gttiğimde artık kalkmaya çlışır çok salya akıtır durduk yerde huysuzlanır bunlar gelişim ataklrı panik etme dedi daha bissürü şey... çok tatlı bi adam muayene etmeden önce bebeği motive edio gülüo kokluo (benimkini şappur şuppur öptü ) konuşuo... benimki mesela o dr a platonik bi aşk beslio galiba ne zaman gitsek bi cilve cilve anlatamam :)
aqualotus2000, Candy5, dishikush, NHLTLG, tubaok+, violet78, wind_04, yediveren35, _SakURa_
alooooo bakmalık değil yazmalıkkk buraaaa.... konuşsana bacılarrr...klava: klava:
gamzem dallamanı salla bacım.. acilen değiş... tabikide sölerim haftaya 4.ay rutin kontrolümüz var hemen gelip tek tek yazarım...
komşum adaşım ben ne zaman acil bişi olsa ki 2 kere oldu üstelik hafta sonuydu hemen açtı sağolsun... muayene ederken bile açıo ama servise çıkmışsa snra arayın diolar...
ayy valla ben kıl oldum zaten pişik muhabbetinden beri bizim dr.a emsal de kızdı bişiylere girip okumasın valla bu gidişle değiştiricez bu dr.u biz....
nihalll sen tanay ı oturtuyormusun bana mı öle geldi resimlerde ? oturtan var mı kızlar bebişlerini?
anaaaa mervem gelmiş hoşgelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş canıımm naber kuzucuk nasıll???
gittinmi doktora canım hani opr geçirmek isticektin.. bak arkadaşım geçirdi şimdi çok rahat manyakmışım o acıları çekmişim diyo kendini sıkıntıya sokma hayatım biliyorum o acı berbattt ötesi berbattttttttttttttt((
nihalll sen tanay ı oturtuyormusun bana mı öle geldi resimlerde ? oturtan var mı kızlar bebişlerini?
hiç bekleme derim cnm çocuunun dr u önce annenin içine sinmeli... sen kendi kadın doğum dr undan memnun olmadığında devam edermisin...
canımcıımmm iyiyim sen nasılsın yaa :) özledim valla sizleri, evde duramadığımız için gelemiyorum
anca yarına randevu alabildim canım yaa, insan üstü bi çabayla resmen bi taraflarımı sıka sıka 3 gün wc'ye uğramadım, dün akşam gittim zorlanmadım ama sızlıyo...
iyileşmeye niyeti yok yani, yarın rica edicem...
valla yemek yiyemez oldum resmen yaı aç dolaşıyorum, süt gitmesin diye günde 3 lt su içmeye başladım...
bu sorunu yaşayanlar hep aynı fikirde, çekmeye değmez diyorlar, ufacık bi operasyonmuş, inşallah atlatıcam ben de :)
kuzucuk da çok yaramaz, kimse inanmıyo 3 ayın yeni bittiğine (dün 4'ten gün aldık :) tickerı bi türlü beceremedim o ayrı opuyorumnanaktan )
kıpır kıpır, gözleri bi patlatıyo herkesi inceliyo laf atıyo :lepi:
her akşam, bi yere gitmemiş olsak da, okuyoruz babasıyla, nazardan kuduruyo çocuk kafamçokkarıştı
yanlız bırakamıyorum koltuktan düşebilecek kadar hareketli çünkü kafamçokkarıştı
senin prenses nasıl bakalım opuyorumnanaktan
salihacım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin ve cesaret verdiğin için canım sağol :1hug:
...
ay maşallah prensesime yaaa yesin teyzesi onu.. benimkide iyi çok şükür kendi halinde zararsız haraketli gülüyo ediyo ama öyle beni üzenm zorlayan bir bebek değil maşallah.. zaten diyorum ya bir eve 3 deli fazla gelirdi sayesinde dinginliği huzuru öğrendik :))))
operasyondanda korkma hayatım.. arkadaşım opr. dan 4 saat sonbra geldi evde tuvalete girdi inan çeyreği kadar canının yanmadığını söyledi sen düşün :)))
şekerim oku bol bol benide çok kıskanan var beliz sakin diye aman görme ağzım devamlı kıpır kıpır okuyorum nazar değidiricek gerizekalılar diye yaaa huy oldum valla :))
bu arada
evde neden duramıyosunuz anlamadımm :)):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?