tatlım üzülme üşüttüysede kısa sürüyo o üşütmeler açıkçası ben biraz ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum tabi çko sıcak olmamak kaydıyla.. birde özgecim sende üşütmüş olabilirsin.,
kedicim nihalcim gelcen mi buluşmaya bakem?
bu arada kızlar dün orta sehbamı kaldırdım yere üç kat battaniye üsütnede yorgan attım artık kızımla yerde yaşıyoz. tavsiye ederim ikimizde çok rahat ediyoz valla.. hem rahat rahat kuduruyoz hemde aklım düştümü düşecek mi diye aklım onda kalmıyo.. şimdi biraz kudurduk ben süt saağrken emziğini verdim kendi kendine uyudu.. ne rahatmış yaa.. biilseydim koltuklara o kadar para vermezdim kaydirigubbakcemile3
oyyy sen çağurursunda ben gelmemmiii yer neresiydi cnm kaydirigubbakcemile3
özgemmm valla doğrumu yalnışmı bilmiyorum ama üstüne düştükçe sanki herşey olacakmış gibi gelio bana... sakındığın göze çöp batar ya o hesap... tabikide belli eder tatlım sen hasta olsan belli olmazmı hadi değilim dersin gözünden yüzündendemi anlaşılmaz be hatunnn.. merak etme cnm kızımızın hiçbişiciği yoktur inşş... çok düşünme annesii varsada napalım bebek bu olacak geçecek sağ salim atlatcaklar inş hepsini.. hepimiz hasta olduk olmadıkmı sanki..
meryem ordasın gördümmmmm... canım seni cuma akşamı arayan münasebetsiz bendim. buluşalım diyorduk ta gelirmisin dicektim.
hihoyyyt alkisalkisalkiscanım benı bılmedıgım o kadar çok numara arıyorkı. hattımda tum numaralar sılındıgınden kım emın olmadıgıma donmuyorum. ne munasebetsızlıgı askolsun. gelirim canım bir aksilik cıkmazsa.
hmmmm eşime sormam lazım tatlımhangi gün kaçta ??? kim kim??? gelecem anasını satayımmm gelecem beeeeeeeeee heyttttttttttttttttttt :)
hihoyyyt alkisalkisalkis
:sm_cool: :içelim: istanbullu kızlar buluşcaz işte. kim gelmek isterse kapımız açık... ctesi diyoruz öğlen 1 gibi falan işte diyoruz.
selam kıslar diş çıkaran bebek ishaldeo lurmu aynı anda doktor saglıklı çok dedi dün gittik ama diş çıkarıyo çok huysuz kızım ishalde olmuş idrar testimiz<de temiz çıktıı
özge gecmiş olsun canım. sen kendıne dıkkat et o evden cıkmıyor. ama saen dısardasın sen sırtını bıle usutsen o kusar annem benı hep uyardı aman sütünü üşütme diye. gercı ben evdeyımde şimdiye kadar sorun yasamadık. dısarı cıksam olur
0533 304.... deeeermişim :)))bahar sımdı telefonuma baktım 533 lu numara dımı:)
canım o taraflardan arabayla gelecek kaaaardişler vaaaaar...iyide yafrum kiminin kocası cts leri çalışıodur.. mesela benimki belli olmuo ama çalışabilirde e bende tek avrupa yakasından nassı gelem.. akannehirakannehir ha dersenki biras geçte olabilir 4 gibi vs.. o olabilir her şekilde...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?