2009 Eylül Anneleri

kızlar emel le görüştüm şimdi. hediyemi yollamış canım o arada ilgilenmiş, uğraşmış.. anneleri ondaymış. pek giremiyormuş bu aralar malum 2 çocukla ilgilenmek zor iş. bugun de 4.ay aşılarını olmuşlar, Ata biraz huysuzlanmış. geçmiş olsun dedim. selamları var :)

tülay bak ben geldim bu seferde sen gittin canım

fatoşcum maşallah yiğit e erkek adam bu ya şapkasını yesınler onun....cnm hediyemizi bugun yolladık 2 güne gelirmiş haberin olsun umarım begenirsinizzz:kedi:
canımmm elbette begenirizzz... ellerine saglık.. bizde bi fırsat bulup cıksak yollucaz dorugun hediyesinii hazır bekliyoo çünki :kedi:

cok tatli masallahhhhh
saolun kızlarrrrrr
bizde seni seviyossssssssssss zemuszemus

ay delimidir nedir bu anneler annemde bana öyle beddua ederdi yaa ama şimdilik tutmadı fakat bende bbekken böyleymişim sonradan bozuluyoz biz demekki tüüühh :)))))))) :roflol::roflol::roflol:

a.s. canım ne güzel yaa demek hediyen geldi..
ay bugünn bizimde hediyemiz geldi sağolsun saniyecim göndermiş çok ince sağolsun ya okadar güzelki anlatamam harika bir hatıra olacak bizim için..... resmini nereye koyucaz burayamı eklicez piqiii :)) :enbuyukkk:a.s.

gamzecim bana ulaşmadı daha kargoya verdiğini haber vermek için aramış emelcim saglsun. eminim çok güzeldir..

ya eve gittim bir neşeylen ama biraz moralim bozuldu ofise dönerken. Kızı sabah yıkamış annem. sonra sütünü içirmiş. Kusmuş içtiğinide. ben eve gittim meme verdim 1-2 fırt çekti istemedei. sonra kustu, sonra bi daha... makinayla biraz göğsümü sağdım evden çıkmadan, ezgide biraz emdi bu sefer ama tam değil...inşallah hasta falan değildir ya

ozgecim uzulme
alide biliyorsun oyle fiskirtarak kustu bikac gun
tam gecti dedik yine tekrarladi felan
doktora goturduk atesi yok genel hali iyi keyfi yerinde diye biseyi yok dedi
2-3 gun surdu gecti zaten
hadi ilkini cok beklettigim sutu verdim o yuzden dedik 2. kez hicbirsey yokken yine oldu disari felanda cikarmamistim ki usutsun
demekki oluyor canim arada boyle gecer merak etme

genel halinde bişi yoktu zaten canım dediğin gibi ateşi normal, herzamanki gibi kuduruk hareketler falan gülmeler... heralde geçer canım dediğin gibi arada oluyor

genel halinde bişi yoktu zaten canım dediğin gibi ateşi normal, herzamanki gibi kuduruk hareketler falan gülmeler... heralde geçer canım dediğin gibi arada oluyor

canım ateşi yoksa halide yerindeyse üzülme olu böylee.... ya kızlar benim oglumm halen kusmaya devam ediyo emdikten sonra süt kesiği gibi.....

kızlar selam. arada girip okuyom tam bişi yazcam tel çalıyo mail geliyo vs. baya yoğun burası ya. kusuruma bakmayın olur mu?
grip aşısı oldum hamileler için olandan vurdular. allah sonumuzu hayır etsin. şimdi kocamı göndermeye çalışıyorum kendisi iğneden tırsıyor sanırım :))
toplanıyormuyuz kızlar haftasonu bizde??? istanbullu annişler huuuuuuuuuuu

canım ateşi yoksa halide yerindeyse üzülme olu böylee.... ya kızlar benim oglumm halen kusmaya devam ediyo emdikten sonra süt kesiği gibi.....

ne güzel işte yediği yarıyor demektir ooo

özgeciğim canım o kusma reddetme benimkindede oluo arada bi valla hiç sorun etmedim ben kendiliğinden geçti.. nasılsa acıkınca emer dedim öylede oldu fışkırır tarzda sanırsam 2 3 defa kustu onuda önemsemedim bidahda olmadı.. ya ben aslında çok fazla üstüne düşmüyorum kızımın aman şöle yaptı ndn bunu yapmadı ndn vs demiyorum.. nedeninide şöle açıklıyım bebek herşey olabilir bi hastalığı bi derdi bi sıkıntısı olursa zaten halinden belli eder annesiyim anlarım yada hissederim muhakkak diorum.. ve çok enteresandırki ona resmen büyük insan muamelesi yapıorum.. eşim mesela çocuğu çocuğu tam yan yatırmama çok kızıodu bi gece özellikle kızımın başında oturtturdum onu bak kendini nasıl koruo dedim. ve gerçekten rahat ettiği pozisyonlara kendiliğinden geldi.. acaba çokmu umursamazım die düşünmüo değildim ama ne zaman bunu düşünsem hep iykide böyle yapıorum böle alıştırıorum diorum.. rahatsız bi kişiliğim galiba :gitme::gitme::gitme:

selam hatunlar kızımı uyuttum geldim...gerçi çoğunlukla açığım ama bade fırsat vermiyoki yazayım birşeyler..

tatlım üzülme üşüttüysede kısa sürüyo o üşütmeler açıkçası ben biraz ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum tabi çko sıcak olmamak kaydıyla.. birde özgecim sende üşütmüş olabilirsin.,

sen doğrusunu yapıyorsun canım. Üstüne fazla düşmemek lazım. Dediğin gibi zaten hataysa halinden belli eder.

kızlar benim kzımda kusuyo süt kesiği gibi biz ona çökelek diyoz.. bu çok normal bir durum benim 6 tane yeğenim var hepsinde de vardı.. telaş yapmayın onlar kustukça babam çökelekçi diye severdi hatta..bugün rahatım çok şükür 3-4 gündür bade de çok iştahsız hele dün resmen akşama kadar aç gezdi ama akşamdan beri iştahi yerine geldi çok şükür.. yani gerçekten dedikleri gibi geçiçiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…