canımmm elbette begenirizzz... ellerine saglık.. bizde bi fırsat bulup cıksak yollucaz dorugun hediyesinii hazır bekliyoo çünki :kedi:tülay bak ben geldim bu seferde sen gittin canım
fatoşcum maşallah yiğit e erkek adam bu ya şapkasını yesınler onun....cnm hediyemizi bugun yolladık 2 güne gelirmiş haberin olsun umarım begenirsinizzz:kedi:
kızlar cok sagolun guzel sozlerınıze sevındım yaff.bu arada ebru masallah barekallah cok tatlı adam olmus alıs yaaaaaannesıde ayrı guzel tabıuıı:hulya:
tulaycım boy sormussun buraya gelırken bır ay once 66 cm ıdı 7,400 ama sımdı ne oldu bılmem.e baba 1,92 anne 1,75 kılolarda gani olunca bebekte boyle oluyo heralde aman ılerde bızım gıbı tombalak olmak zorunda kalmasında.normal olsun ne zayıf ne sısman.
gamze yine çenen açılmış maşallah, sen olmasan güleceğimiz yok :)
Fatoşcum maşallah oğluşun çok tatlı....
Geçmişi tam okuyamadım, öpücükler :)
saolun kızlarrrrrrcok tatli masallahhhhh
bizde seni seviyossssssssssss zemuszemusGünaydın kızlar. NAsılsınız?
Geçmişe şöle hızlıca göz attım. Sinirler baya gerilmiş. Sallayın gitsin sizi üzenleri anacım ya. Özelliklede kocalarıklava: sizi şok sefiyommm bennn opuyorumnanaktan
Ya buarada resimler süperdi hepsine baktım. Ayfercim ağaç süper olmuş. Bİzde pazar günü ilk defa ağaç süsledik kızmla. bende hevesimi aldım bu sene kaydirigubbakcemile3 Bizim topiğin erkek bebekleri hakkaten çok yakışıklı kızlar yaaaa maşallahhhhhhhh
çok şükür huysuz bi bebek değil benimki de, annemin bedduaları tutmadı sanırm :roflol: :roflol: (Allah sana senin gibi versin derdi de :roflol: )
evde durmak mümkün mü, sürekli gezecek yer ayarlıyorlar, gitmem deyince araba yollanıyor :roflol: ama Allahtan artık soğukta değil ılık havalarda çıktığımı aldı kafaları :roflol:
kızlar emel le görüştüm şimdi. hediyemi yollamış canım o arada ilgilenmiş, uğraşmış.. anneleri ondaymış. pek giremiyormuş bu aralar malum 2 çocukla ilgilenmek zor iş. bugun de 4.ay aşılarını olmuşlar, Ata biraz huysuzlanmış. geçmiş olsun dedim. selamları var :)
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334520-2009-eylul-bebekleri-yilbasi-hediyeleri.html
hediye resimlerini buraya ekliyoruz cnm
ozgecim uzulme
alide biliyorsun oyle fiskirtarak kustu bikac gun
tam gecti dedik yine tekrarladi felan
doktora goturduk atesi yok genel hali iyi keyfi yerinde diye biseyi yok dedi
2-3 gun surdu gecti zaten
hadi ilkini cok beklettigim sutu verdim o yuzden dedik 2. kez hicbirsey yokken yine oldu disari felanda cikarmamistim ki usutsun
demekki oluyor canim arada boyle gecer merak etme
genel halinde bişi yoktu zaten canım dediğin gibi ateşi normal, herzamanki gibi kuduruk hareketler falan gülmeler... heralde geçer canım dediğin gibi arada oluyor
canım ateşi yoksa halide yerindeyse üzülme olu böylee.... ya kızlar benim oglumm halen kusmaya devam ediyo emdikten sonra süt kesiği gibi.....
canım ateşi yoksa halide yerindeyse üzülme olu böylee.... ya kızlar benim oglumm halen kusmaya devam ediyo emdikten sonra süt kesiği gibi.....
ya eve gittim bir neşeylen ama biraz moralim bozuldu ofise dönerken. Kızı sabah yıkamış annem. sonra sütünü içirmiş. Kusmuş içtiğinide. ben eve gittim meme verdim 1-2 fırt çekti istemedei. sonra kustu, sonra bi daha...makinayla biraz göğsümü sağdım evden çıkmadan, ezgide biraz emdi bu sefer ama tam değil...inşallah hasta falan değildir ya
sen doğrusunu yapıyorsun canım. Üstüne fazla düşmemek lazım. Dediğin gibi zaten hataysa halinden belli eder.ne güzel işte yediği yarıyor demektir ooo
özgeciğim canım o kusma reddetme benimkindede oluo arada bi valla hiç sorun etmedim ben kendiliğinden geçti.. nasılsa acıkınca emer dedim öylede oldu fışkırır tarzda sanırsam 2 3 defa kustu onuda önemsemedim bidahda olmadı.. ya ben aslında çok fazla üstüne düşmüyorum kızımın aman şöle yaptı ndn bunu yapmadı ndn vs demiyorum.. nedeninide şöle açıklıyım bebek herşey olabilir bi hastalığı bi derdi bi sıkıntısı olursa zaten halinden belli eder annesiyim anlarım yada hissederim muhakkak diorum.. ve çok enteresandırki ona resmen büyük insan muamelesi yapıorum.. eşim mesela çocuğu çocuğu tam yan yatırmama çok kızıodu bi gece özellikle kızımın başında oturtturdum onu bak kendini nasıl koruo dedim. ve gerçekten rahat ettiği pozisyonlara kendiliğinden geldi.. acaba çokmu umursamazım die düşünmüo değildim ama ne zaman bunu düşünsem hep iykide böyle yapıorum böle alıştırıorum diorum.. rahatsız bi kişiliğim galiba :gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?