:1shok::1shok::1shok: seninkidemiii... erdenayda çıkarmıştı dimi kıslarr... e biz dişsizmi kalıcaz acaba :1shok:
yün içlikler alayım sana dünürrrcümmmm.... opuyorumnanaktansaol canım teşekkürler haklısın . farketmedende olsa bende üşütüyorum sanırım kendimi.
yün içlikler alayım sana dünürrrcümmmm.... opuyorumnanaktan
ahh senin gibi dünüre can kurban opuyorumnanaktan nasılda düşünüyorsun beni hele :))
hihoyyyt alkisalkisalkis
:sm_cool: :içelim: istanbullu kızlar buluşcaz işte. kim gelmek isterse kapımız açık... ctesi diyoruz öğlen 1 gibi falan işte diyoruz.
eee sana bakacam ki gelin beslenecek gürbüz bir gelin olcek oğluma bakcak dimi ama :))) zemuszemus
eee sana bakacam ki gelin beslenecek gürbüz bir gelin olcek oğluma bakcak dimi ama :))) zemuszemus
kız komşummm giderisss dimiii kıssss
ayy güsel olur walla da ben kocasız bi yere gitmedim berenle tırsıom walla bakalım kocişle konuşam bi götürüüm derse süper olur
he bu arada kocişle doktoru konuştum ayın 4 ündde muayenemiz hakan beye gitcez deneyelim bakalım
tubacıım alıntın için sağol çok faydalı gerçekten...
ama devamlı ağlayan bebeklerde var... mesela arkadaşımın kızı 1 yaşında doğduğundan beri ağlıyor inanabiliyormusunuz.. uyurken uyanırken canı sıkıldığında bile... kadın ne yapacaını şaşırmış... allah ım öyle evlatların analarına sabır versn valla çok zordr eminim..
Bakın bi daha sölüyom bende resmi olmayan yollasın özelden biyerden heryerden olabilir. Bi daha bu bahsi açmıcam. Sonradan yok ben duymadım etmedim demek yok. ona göre okmi???????
ösgem göndermeyenlerin yerine benim fazladan gönderdiklerimi kullaann :) kaydirigubbakcemile3
rica ederim cnm. aman allah korusun çok zordur eminim.
10 dk bile aglasa cocuk biz ne kadar panik oluyoruz sürekli düşünemiyorum
ben şahidim soyledi kaç kez :lepi:
özgecim geçmiş olsun tatlım. kusma olayı ara sıra bizde de oluyor. herhalde çocugu farkında olmadan üşüttüm diyorum. alıştım artık. sürekli olmuyrsa normalmiş.
baharcim ben gelirim alisle bizi say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?