2009 Eylül Anneleri

:1shok::1shok::1shok: seninkidemiii... erdenayda çıkarmıştı dimi kıslarr... e biz dişsizmi kalıcaz acaba :1shok:

kıslar aslındfa erkenmiş diş için seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim calsiumu senden çok aldıysa çıkarır erken dedi hemşire diş jeli verdim hala huysuz yaaa 24saay uykusuz desem yeri resmen oda uyumuyo bende uyumuyommm offffffff

kız komşummm giderisss dimiii kıssss

ayy güsel olur walla da ben kocasız bi yere gitmedim berenle tırsıom walla bakalım kocişle konuşam bi götürüüm derse süper olur

he bu arada kocişle doktoru konuştum ayın 4 ündde muayenemiz hakan beye gitcez deneyelim bakalım

Bakın bi daha sölüyom bende resmi olmayan yollasın özelden biyerden heryerden olabilir. Bi daha bu bahsi açmıcam. Sonradan yok ben duymadım etmedim demek yok. ona göre okmi???????

dene bcm memnun kalcan inşş...

selam kızlar
beni belki hatırlayanlarınız olur
arada yazıyodum
doğumdan beri de fırsat buldukça girip okuyorum
çok faydalı oluyor
muhabbetlere katılamıyorum evdeyken de vaktim olmuyodu, şimdi işe başladım sanırım yine vaktim olmicak
yazamasam da çok iyi bi okuyucuyum aslında :)
yine de size daha çok katılmak için elimden geleni yapıcam
kızımın resimlerini de albümüme ekledim

rica ederim cnm. aman allah korusun çok zordur eminim.
10 dk bile aglasa cocuk biz ne kadar panik oluyoruz sürekli düşünemiyorum

Bakın bi daha sölüyom bende resmi olmayan yollasın özelden biyerden heryerden olabilir. Bi daha bu bahsi açmıcam. Sonradan yok ben duymadım etmedim demek yok. ona göre okmi???????

ben şahidim soyledi kaç kez :lepi:

özgecim geçmiş olsun tatlım. kusma olayı ara sıra bizde de oluyor. herhalde çocugu farkında olmadan üşüttüm diyorum. alıştım artık. sürekli olmuyrsa normalmiş.

ösgem göndermeyenlerin yerine benim fazladan gönderdiklerimi kullaann :) kaydirigubbakcemile3

Olur bacım öle yapcam artık fazlalıklardan kullancam kaydirigubbakcemile3

saol canım ya üşüttü sanırım önemli bişeyi yok şükürki :Saruboceq:

slm herkese nasılsınız annişler geçmişi okuyup geleyim
özge bu resim konıusunu tam billmıyorum bızde göndercezmi senın face ınde olanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…