2009 Eylül Anneleri

Bahar gönderdim adresi.
Benim oğlumda 1.5 aylıkken bronşit olmuştu. Onu en iyi ben anlarım çok zor ama rabbim dermansız dert vermesin.

Kızlar dün internette katı besinlere geçişi araştırdım. 4. ve özellikle 5. ayda bebeklere püreleri yemesi ve değişik tatlara alışması için ufak ufak doyumluk değil tadımlık başlamak gerekiyormuş.. 6. aydada artık öğün olarak almaları gerekiyormuş.

Özgecim burdaki profilime bir albüm ekledim 2 resim koydum hemencik ordan bakabilirsin canım.

Oki datlum mucuk

doktor fark etmemiş bir süre canım. bronşit olmuş sanırım kıyamam kuzucuk... geçecek ama biz duacıyız onlar için.

oyy kıyamam kuzuya ya inş. atlatıcak tabiki teyzeleri dua edecek ona bissürü :Saruboceq:

Bahar gönderdim adresi.
Benim oğlumda 1.5 aylıkken bronşit olmuştu. Onu en iyi ben anlarım çok zor ama rabbim dermansız dert vermesin.
Hele de minicikken çok zor valla geçmiş olsun ne diyelim.

Canım biz dün doktordaydık. Tadımlıkta olsa kesinlikle hiçbirşey vermeyin dedi. Tabiiki sütün yetiyorsa geçerlibu söylediğim. 5. ayın bitişini bekleriz herhalde.

Sağol canım . Bu doktorlarda bir alem yaa birinin dediği öbürünü tutmuyor yaww.

günaydıın kızlaar..

baharcım benim cumt. buluşmaya gelme durumum sallantıda eşim söz verdi götürürüm dedi. ama atladığımız detay gece yatarken aklımıza geldi eşimin kuzeni hamiş cumaya kadar doğum olmassa cumt. suni sancı ile doğurtcak doktoru 9 ay 6 gün oldu tık yok hatunda evide hastanesinde çok yakın bize gitmesek olmaz onlar hep yanımızdaydı velhasıl inş. doğurur da gelirim cuma akşamı net bilgi veririm geleblirsem adresi isterim isterim senden

Sağol canım . Bu doktorlarda bir alem yaa birinin dediği öbürünü tutmuyor yaww.
Ben şunu nldım çocuk doktorlarında farklı ekoller var. Biri 4. ayında odasını ayırın diyo mesala diğeri 1 yaşında. Biri pişik varsa sabunlu su ile yıka diyo diğeri sakın öle bişi yapma iyice tahriş edersin diyo falan. Biraz da insan kendi mantığını devreye sokacak demekki. Bu dediklerim ve fazlası başıma geldide. Doruk biraz problemli olduğu için doktor doktor dolsştırmıştık ilk 2 ay.

tamam canım doğum hayırlısıyla olsun inşallah allahım bi avazda kurtarsın... doğum deyince içim bi hoş oluyor... tuba ile buluşup gelcektiniz dimi çok sevinmiştim walla okuyunca inş gelirsiniz siz de...

HB CNM BENİM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ KIZÇEM UYUMUŞ BA OYUN OYNARKEN KIZANCIKLARIYLA HEHE SENİNKİ NASIL CNM BNMMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

şimdi babanemi aradım iyilermiş müzik dinliyorlarmış. huysuzluğu azaldı gibi. yine ağlıyor ffalan ama önceki günlere göre az şükür ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…