Ya kızlar valla bu doğum benim bütün dengemi bozdu 3.5 ay bitti hala toparlanamadım 2 aydır acayip kabızlık yaşıyorum beynim patlıcak valla hele geçen ay tam 3 hafta boyunca kabızdım zaten 4 gündebir çıkıyodum oda 1 saatten aşağı çıkamıyodum wc den, inanın elime eldiven takıp elimle çıkarıyodum mafoldumben (kabızlığımın şiddetini anlamanız için yazdım kusura bakmayın) tuvalete girmek işkence oldu bir ara iyiydim ama dün akşam yine zorlandım, ekmek de yemiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok ne yesem ishal yapar nolur fikir verin bana ((((
gecmiş olsun canım.dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.
tamam canım gönderdim.tatlım ekledim. şimdi çıkmam lazım. istersen mail at istersen ben gelince yollarsın msnden.
Şincilik görüşmek üzere kıslar gittim ben mucuk
çok güzelmiiişş canım güle güle giysin işallahhhh alamda sağolsun giydirende giyendee :))
ay o senin şekerliiin şekeriimm :)))) gerizekalı yaa sinir etti beni ama valla rahatladım ooohh bak hala pambuk gibiyim :)))) çok tişikkür ederim :))
günaydın canım ben geldim ama sen gidiyosun işlerim vardı anca topladım geldim ama herkes gidiyomu yoksaaaa kaçmayın la bendeeenn :)))
hoşgeldin yasemiinn iyiyiz senden naberr bebişko nasıll
merhaba şekerimde hayırdır ne güneşi o öle :))
valla burda hava bulutlu... sıkıcı bööğğgghh.....
geçmiş olsun canım Allah beterşnden sakınsın kötüsü olmasın geçecek olsun dermanlı dert olsunda gerisi hiç önemli değil... Allah korusun yavrularımızı.... insan gördüğü daha kötü şeylerle nasıl dahada fazla şükür ediyo haline demi.... :Saruboceq:
gecmiş olsun canım bence bir dra görünsen ii edersinYa kızlar valla bu doğum benim bütün dengemi bozd canım.u3.5 ay bitti hala toparlanamadım 2 aydır acayip kabızlık yaşıyorum beynim patlıcak valla hele geçen ay tam 3 hafta boyunca kabızdım zaten 4 gündebir çıkıyodum oda 1 saatten aşağı çıkamıyodum wc den, inanın elime eldiven takıp elimle çıkarıyodum mafoldumben (kabızlığımın şiddetini anlamanız için yazdım kusura bakmayın) tuvalete girmek işkence oldu bir ara iyiydim ama dün akşam yine zorlandım, ekmek de yemiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok ne yesem ishal yapar nolur fikir verin bana ((((
özge gittinmiii, ben faceden grubumuza ekledim orayamı gönderecektik resimleri bilgilendir tatlım, sileyimmi yoksa eklediklerimi.
kalsın canım ordanda alabilir farketmez :))
o yok ben söyliyim dedim.. :lepi:
mrb canımємєℓ;10622215 .!.:herkese selammmm opuyorumnanaktan
Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acabaay allahım çok korkuyorum yaa..
bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa
ahh kıyamam canım çok geçmiş olsun..
seni çokk iyi anlıyorum... işallah hemoroidin yoktur o olursa dahada berbat oluyo Allah korusun..
o durumda yiyeceklerle pek düzelmiyosun ama istersen bi activia kayısılı yoğurdu dene.. hergün 2-3 ye etki eder mutlaka.. eğer olmazsa magnesi calcinee var dr.um bana onu verdi sütede hiç geçmiyomuş rahatça kullanabilirsin.. ana maddesi magnezyum hatırlarsın magnezyum alırken hamilelikte; baya bi rahattı tuvalete çıkmalar...
bence hemoroid olmadan önce yoğurdu dene bol bol ye olmadı bu dediğim tozu dene canım yazık sana çok zor o dert çok iyi biliyorum... :teselli:
mrb canım
güzelim panik yapma inşallah sen hamile değilsindir doğanında birseyi yoktur
Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acabaay allahım çok korkuyorum yaa..
bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa
Dün kuzeyi kalbinde ki üfürme için halkalı mehmet akif hastanesine götürdük sırf kalp ve göğüs hastalıkları üzrine ve ücretsiz çok büyük ve güzel bir hastane. Allahım sizi düşürmesin ama aklınızda bulunsun. Neyseki üfürmesi masum çıktı ama öyle manzaralar gördüm ki hala kendime gelemedim.Ve ne kadar şükretsem az diye düşünüyorum.Dün sütüm hiç gelmedi oradan sonra.Önce yanımıza bi kadın oturdu portbebe var elinde ama öyle rahat taşıyor ki dedim 1 aylık falan heralde sonra konuşmaya başladık bebek 3 aylık ve kalbi delikmiş o yüzden çok minik ameliyat olacak.Ben buna üzülrken o sıra da
rabbim buna bile şükretmeyi öğretti bi kız geldi 15 yaşıdaymış hasta gibiydi elinde bir bebek battaniyenin içinde yalnız bebekte bir tuhaflık var çok ama çok küçük duruyor ama büyük bebek gibi ağlıyor daha doğrusu ağlayamıyordu.Öğrndikki 5 aylıkmış sorsalar 1aylık demezdim . Bakımsızlıktan sesi çııkmıyordu üstüne sadece zıbına benzer birşey vardı ip incecik.Valla fazla kıyafetim olsaydı yanımda giydirecektim.Kınamıyorum belkide yoktur zaten yoksula benziyordu.Annesi çocuğu saçma sapan tutuyor en sonunda dayanadım aldım kızın elinden bebeği yasladım göğsüme sıkıca örttüm başladım onunla konuşmaya tamam annem geçicek şimdi diye anında sustu sıra bize gelince verdim annesine başladı tekrar ağlamaya offf çok kötü bir gündü benim için.Yine de beterin beteri vardır diyorum bundan sonra şikayet etmiycem.
canım ben yinede dra git derim bende anal fissür varmış erteledim erteldedim sonunda amelyat oldum.erken tedavi herzaman iyidir.Aaaaaaaaaaaaaaah canım ah derdim bir değilki asıl hemeroidden bahsetmedim, olmazmı 2 tane vardı meme ama ohafta 6-7 tane meme çıkmış zorlamadan, görünce neye uğradığımı şaşırdım 1 hafta oturamadım kıçımın üstüne şimdi yine 2 tane ama zorlandıkça çıkacak tabi şu dediklerini bi aliim bakim inş. işime yarar :Saruboceq: çok sağol
arada hapşuruk oluyor ama belirgin öksürük yok canım.Ya inşallahta bebeği hasta olmayan arkadaşlar öksürmüyo mu sizinkiler hiç gün içinde?
Dün kuzeyi kalbinde ki üfürme için halkalı mehmet akif hastanesine götürdük sırf kalp ve göğüs hastalıkları üzrine ve ücretsiz çok büyük ve güzel bir hastane. Allahım sizi düşürmesin ama aklınızda bulunsun. Neyseki üfürmesi masum çıktı ama öyle manzaralar gördüm ki hala kendime gelemedim.Ve ne kadar şükretsem az diye düşünüyorum.Dün sütüm hiç gelmedi oradan sonra.Önce yanımıza bi kadın oturdu portbebe var elinde ama öyle rahat taşıyor ki dedim 1 aylık falan heralde sonra konuşmaya başladık bebek 3 aylık ve kalbi delikmiş o yüzden çok minik ameliyat olacak.Ben buna üzülrken o sıra da
rabbim buna bile şükretmeyi öğretti bi kız geldi 15 yaşıdaymış hasta gibiydi elinde bir bebek battaniyenin içinde yalnız bebekte bir tuhaflık var çok ama çok küçük duruyor ama büyük bebek gibi ağlıyor daha doğrusu ağlayamıyordu.Öğrndikki 5 aylıkmış sorsalar 1aylık demezdim . Bakımsızlıktan sesi çııkmıyordu üstüne sadece zıbına benzer birşey vardı ip incecik.Valla fazla kıyafetim olsaydı yanımda giydirecektim.Kınamıyorum belkide yoktur zaten yoksula benziyordu.Annesi çocuğu saçma sapan tutuyor en sonunda dayanadım aldım kızın elinden bebeği yasladım göğsüme sıkıca örttüm başladım onunla konuşmaya tamam annem geçicek şimdi diye anında sustu sıra bize gelince verdim annesine başladı tekrar ağlamaya offf çok kötü bir gündü benim için.Yine de beterin beteri vardır diyorum bundan sonra şikayet etmiycem.
Tuba sen ne diyon gülüm ne hamilesi yaaa benimki de emmiyo beni, mama da yemiyo, öylemi oluyomuş emmeyince hamilemi kalınıyomuş nasıl oluyomuş bişeyde yapmadık bi kere yaptık ayaküstü, ay kafayı yerim hastalanmadım da, ölcem şimdi, test falanda yapamam sonuç kötü çıkacak diyee Tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa... delikafadulden delikafadulden
canım ben yinede dra git derim bende anal fissür varmış erteledim erteldedim sonunda amelyat oldum.erken tedavi herzaman iyidir.
Yaaa haklı olabilirsin ben en iyisi dr a gidim, yahu spiral bile taktırmaya gidemiyorum bide bu çıktı başıma bu hafta sonu tüm branşlardan randevu aliim bari kıçım başım hertarafımı gösteriim bi sağolasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?