Ya inşallahta bebeği hasta olmayan arkadaşlar öksürmüyo mu sizinkiler hiç gün içinde?
ємєℓ;10622215 .!.:herkese selammmm opuyorumnanaktan
Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acabaay allahım çok korkuyorum yaa..
bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa
iy ki söyledin canım arkadaşımmm:1hug:
ємєℓ;10622263 .!.:gamzecim tebrikler canım yonetici olmussun opuyorumnanaktan
Aaaaaaaaaaaaaaah canım ah derdim bir değilki asıl hemeroidden bahsetmedim, olmazmı 2 tane vardı meme ama ohafta 6-7 tane meme çıkmış zorlamadan, görünce neye uğradığımı şaşırdım 1 hafta oturamadım kıçımın üstüne şimdi yine 2 tane ama zorlandıkça çıkacak tabi şu dediklerini bi aliim bakim inş. işime yarar :Saruboceq: çok sağol
ємєℓ;10622298 .!.:bu arada dun 4. ay asımızı olduk hafiften ates yaptı 6 saat arayla calpol verdim hep 2. ayımızda boyle yapmamıstı niyese bu sefer oyle oldu. . . . . .asıları iki bacaktan yaptılar
ємєℓ;10622350 .!.:tubacım dogaya gecmis olsun canım umarım ufak birseydir ama doktora goturmekte fayda var tabi . . . . .valla ilk kez duyuyorum eger bebek anne sutu almak istemiyorsa hamile olduguna mı ısaretmis :1shok: ben gecen ay adet olmustum bu ay olmadım acaba hamilemiyim yoksa duzensiz mi
öksürüyo benimki canım doktora söyledim boğazına baktı bişey yok dedi sürekli diil ikiüç kere öksürüyo
Ya kızlar aslında şöyle bi şey şimdi insan hamile kalınca sütü zehirleniyo derler tadı kötüleşirmiş çocukta emmek istemezmiş o sütü kesinlikle.. ama seninki mama da almıyomuş zaten demek ki hamilelikle alakalı bişey deği şimdilik iştahı yok sonra gelir inşallah :) seninki öksürmüyo mu gün içinde hiç.. ya ben oyun oynamak için öksürüyo sanıyodum doğayı salak mıyım ben ya bak kendimi nasıl salak hissettim şimdi.
dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.
çok güzelmiiişş canım güle güle giysin işallahhhh alamda sağolsun giydirende giyendee :))
günaydın canım ben geldim ama sen gidiyosun işlerim vardı anca topladım geldim ama herkes gidiyomu yoksaaaa kaçmayın la bendeeenn :)))
Ya kızlar valla bu doğum benim bütün dengemi bozdu 3.5 ay bitti hala toparlanamadım 2 aydır acayip kabızlık yaşıyorum beynim patlıcak valla hele geçen ay tam 3 hafta boyunca kabızdım zaten 4 gündebir çıkıyodum oda 1 saatten aşağı çıkamıyodum wc den, inanın elime eldiven takıp elimle çıkarıyodum mafoldumben (kabızlığımın şiddetini anlamanız için yazdım kusura bakmayın) tuvalete girmek işkence oldu bir ara iyiydim ama dün akşam yine zorlandım, ekmek de yemiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok ne yesem ishal yapar nolur fikir verin bana ((((
özge gittinmiii, ben faceden grubumuza ekledim orayamı gönderecektik resimleri bilgilendir tatlım, sileyimmi yoksa eklediklerimi.
Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acabaay allahım çok korkuyorum yaa..
bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa
ємєℓ;10622298 .!.:bu arada dun 4. ay asımızı olduk hafiften ates yaptı 6 saat arayla calpol verdim hep 2. ayımızda boyle yapmamıstı niyese bu sefer oyle oldu. . . . . .asıları iki bacaktan yaptılar
kızlar ben geçen sene üç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim :) yirmisinde öğrenmiştik yani.. bi hafta erken öğrenmiştim dallama gibi. Allahım ya bidaa öğrenmek istemiyorum en azından bi kaç sene kadar :)
ayyy gülnazım ağzına sağlık be hayatım valla... benimkide öyle sürekli değil sabah öğlen akşam falan mesela. :) oh yaaaa. birerkere yani.
özge face ye ekledim yeni resimlerimi canikommm..
ya canım ses cıkarmaya calışırken oluyo en çok yutkunurken yada allah korusun hasta olsa belli eder zaten
ben 3 ocak falandı sanırım test yaptım yada bir ocak her neyse ama gece içmiştik falan sonra vicdan yapmıştım
cnm benim kızımda 2 aylıkken farenjit geçirdi...balgam söktürücü vermişti doktor oda hala ara ara balgamını çıkaramıyo bogazına tkılıp kalıyo nasıl hırlıyo yavrum bi bilsen ...temzileyemiyo bogazını...ama öksürük fılan yok allaha şükür...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?