sağol canım bu ilk aşısı bilmiyom ne olduğunu anlamıyom pek rusça tıbbi terimlerden bi kağıda yazdı dr akşam tercümana sorcam
sağol baharım fitil koymak çok kolay tatlım canı yanmıyo merak etme ama bizimki dün kakasını yapmamıştı bugün fitili daha değdirince pıtır pıtır çıkardı yavrucumkaydirigubbakcemile3
bu dönemde içilen sigara için hiçbir haklı mazeret olamaz bence. ben hamileliğimden önce günde 1 paket içerdim hayatta bırakamam derdim. gecenin bir vakti çıkıp açık tekel bayi aramışlığım vardır.hamileliğimde sadece bi iki tane içmişimdir onu da içime çekemedim hiçbir zaman. şuan aklıma bile gelmiyor.
biliyorum hiç bir mazereti olmaz demekki iradem hamilelikte güçlüydü...:çok üzgünüm:
tutamadım hamileyken sabrettim ama doğumdan sonra olmadı sigara süte geçiyo biliyorum ama doktor kontrollerinde sorun çıkmadı su ana kadar insallah çıkmazda ...:çok üzgünüm:
Canım yazıyorsun işte.resim falan mı eklemek istiyorsun.
yerim ben onun dötünü yaaaa... kıyamam...
evet zeytinyağı mantıklı ya.
bu dönemde içilen sigara için hiçbir haklı mazeret olamaz bence. ben hamileliğimden önce günde 1 paket içerdim hayatta bırakamam derdim. gecenin bir vakti çıkıp açık tekel bayi aramışlığım vardır.hamileliğimde sadece bi iki tane içmişimdir onu da içime çekemedim hiçbir zaman. şuan aklıma bile gelmiyor.
biliyorum hiç bir mazereti olmaz demekki iradem hamilelikte güçlüydü...:çok üzgünüm:
Goggle şöyle bir yaz istersen emziren annenin sigara içmesi oradakileri oku bakalım hamilelikte ki gibi iraden kuvvetleniyor mu kuvvetlenmiyor mu..
bebeğime sizinkiler gibi takvim yapmak istiyorum
bebeğime sizinkiler gibi takvim yapmak istiyorum
Doğum tarihini adını söyle canım ben yapayım sana...
bende hamilelikten önce 1 paket içerdim. ne zamanki öğrendim bitti benim için. doktor kontrolunde sorun çıkmamış olabilir ama bu onun etkilenmediği anlamına gelmez bence hayatım. keşke hiç içmesen. sadece bebeğine değil kendinede çok zararlı.
Merhaba
Bebeğinizle ilgili resim falan ekleyebiliyormuyuz?
:sm_confused:
ilk aşısıysa cnm hapatit bdir biraz agrı yapıyo vucudun direncine göre çok geçmiş olsun minikoyaaaopuyorumnanaktan
evet canım kullanıcı panalini tıkla yukardan orda avatar resmi var ordan ayarla mesajlara eklemek içinde bize cevap yazarken orda gelişmiş cevabı tıkla ataç resmini tıkla ordan yükle fakat boyutların uygun olması lazım söyleyene bak dimi hehehe:roflol:
özgem sana katılıyorum canım ya. hatta bazen diyorum ki keşke hiç içmeseymişim. ama nerden dönsek kardır. bebeğimi nasıl kucaklıyım o kokuyla. ya da oğlum büyüdüğünde ona sigara içmemesi gerektiğini nasıl anlatayım kendim içiyorken dimi ama. benim için de bitmiştir. kokusuna bile tahammülüm yok zaten
eferim kız gözüme girdin bak baya iradelisin demekkialkisalkisalkis
Çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?