2009 Eylül Anneleri

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama...
selam kızlar
istanbul buluşması bu cumartesimi yav bilsem söz vermezdim eski arkadaşlarla rakı balık yapıciiiz ya yine olmadı ne bahtsız karıyım bi türlü tutturamıyorum
ohoooo herkes su koymaya başladı heeee... daha sık girin şu topiğe anacım siz de. bi de rakı balık derken alkolü sen almıyon dimi?

sen eylülde hemde ekimdemi doğurdun ikisinede msj atıyon maşallah pek gayretlisin laelaelaelaelae
bende hamileliğimi ekim annelerinde geçirdim ama paşamız erken gelince eylül annesi olduk

Gerçi biri bini aynı ama 20 adete kadar sigara süttenikotin gözlenmiyormuş 20 den sonra nikotin miktarı gözleniyormuş ama en iyisi hiç içmemek
Şöylede yapmayalım sigara içiyor diye emzirmeyi bırakır falan otoriteler içilsede emzirin diyorlar.
Düşünün ona rağmen mama vermiyorlar...

hoşgeldin canım ama günaydın vakti geçti beah :)))
bzimki de emiyor elini cokcok. memeyi emiyo üstüne elini emiyor tatlı niyetine sanırım

gece uykusu yapamayınca sabah uykusu fazla oluooo balım :=) öğürmesi tuhafıma gidio ya bazen zorla memeyi tututunca alltan memeyle beraber sokuo ağzına

ayy eksik alıntı yapmışım...
ablamın oğlu 5 yaşında acıkınca ve uykusu gelince parmak ağıza girio bıraktıramadık walla
ya kedinihal nerde göremedim 2 gündür ?

benim büyük oğlanda parmağını emiyodu bıraktıramıyoduk yavrum 1 yaşındayken düştü bileğini kırdı e kolunda kocaman alçı götürdü götürdü ememedi 1 ay alçı kaldı sonra unuttu emmiyo şimdi

haklısın canım benim ablamda içiyodu prof dr a sormuştu oda içer içmez emzirmezsen pek zararı olmaz dedi yani içtikten sonra en az 2 saat geçmeliymiş emzirmek için tabi en iyisi içmemek ama bunun için anne sütünden mahrum etmeyin bebişleri

selam kızlar ben geldim.. benim kız iyice cadı oldu ya.. beş dakika bırakamıyom şimdi babiş geldide ona verdim...

bekliyom canım beklemez miyim.. şuna şaşırıyom uzun zamandır içmiyom yaa insan bir tiksinir rahatsız olur dimi.. yok yok.. ama meleğim için bekliyom bakalım

ben acayip tiksindim canım ya. içmiş birisi yanımdan geçse midem kalkıyor inşallah ta böyle devam eder. sen de hiç içme canım ya o kokuyla bebeğime sarılma fikri beni iyice tiksindiriyor walla.

ben acayip tiksindim canım ya. içmiş birisi yanımdan geçse midem kalkıyor inşallah ta böyle devam eder. sen de hiç içme canım ya o kokuyla bebeğime sarılma fikri beni iyice tiksindiriyor walla.

ayy keşke bende öyle olsaydım.. sigarının kokusu bile hoş geliyo bana ama sabrediyom tabi..kızım büyüsün ondan sonra...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…