günaydın kızlar...
beren in gece uykuları beni hala inanılmaz yoruyor ve bu ara emziğini elinle itip sürekli parmak hatta elini ağzına sokuo işi abartıp boğazına kadar götürüp öğürüo salyalar epey fazla tapi ama bu el emmeye alışmasından çook korkuyorumm yaa
Semih 28.09.2009:dance:
özgem sana katılıyorum canım ya. hatta bazen diyorum ki keşke hiç içmeseymişim. ama nerden dönsek kardır. bebeğimi nasıl kucaklıyım o kokuyla. ya da oğlum büyüdüğünde ona sigara içmemesi gerektiğini nasıl anlatayım kendim içiyorken dimi ama. benim için de bitmiştir. kokusuna bile tahammülüm yok zaten
günaydın kızlar...
beren in gece uykuları beni hala inanılmaz yoruyor ve bu ara emziğini elinle itip sürekli parmak hatta elini ağzına sokuo işi abartıp boğazına kadar götürüp öğürüo salyalar epey fazla tapi ama bu el emmeye alışmasından çook korkuyorumm yaa
canım irade yapacak bir durum yok. allahım bana o canı emanet etmişse kendi keyfim için zehirleyemem...
Semih 28.09.2009:dance:
canım irade yapacak bir durum yok. allahım bana o canı emanet etmişse kendi keyfim için zehirleyemem...
Aynen canım kaydirigubbakcemile5
Canım el emmeye alışmaz merak etme. Geçicek bunlar bir süre sonra. Benim kızda aynı. kendi eli yetmiyor bizimkilere saldırıyo artık :)
ben ekim annelerine ve bir çok topigede yazıyoım msj sayım çok ondannnn cnmm
anladım canım. senin kızının adı zeynep değil mi? zeyneb mi?
tubacım kargon yarın eline ulaşıcakmış canım haberin olsun
selam kızlar
istanbul buluşması bu cumartesimi yav bilsem söz vermezdim eski arkadaşlarla rakı balık yapıciiiz ya yine olmadı ne bahtsız karıyım bi türlü tutturamıyorum
helal be valla baharım... Benim komşum var öyle pipirikli ki yani çocuğunun hala poposunu beş aylık oldu pamuk suyla siliyo o kadar diyim size iyi bakıyo ama sigara içiyo.. valla arkadaş ben ne popoyu pamukla silerim nede yanisigara içerim onun zararı beşbinkere katlıyodur popoyu pamukla silmeyi:tomato:
rakı balık mııııııııııııııııııı sezonu erken açanlar var :)
Allaaaah çok heyecanlandım gülnazım. :) teşekkür ederiz teyzesi. bende bugün çıkıcam dışarıya hazırladım inşallah vericem artık.. ancak zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?