2009 Eylül Anneleri

rejim mi yapiyomus ozgeee yoksa senin kiz

peki napiyosun oglen emmeyince sagip mi birakiyorsun canim

ne bileyim canım ya rejimmi yapıyo napıyo?

valla ben 13.30 a kadar cebelleşiyorum onu emzirmek için. 2 oyun yapıyorum 1 meme tıkıyorum ağzına. bir bakıyorum saat geçmiş benim gitme vaktim gelmiş. Sağamadan çıkmak zorunda kalıyorum evden. Sütler benle geri ofise geliyo :) akşam ama deli gibi saldırıyo

canım iş yerin de sağamıyor musun hani çekilebileceğin biryer.sağmazsan ne olur biliyorsundur..

özgecim benimkide öyle beni sen rahatlatmıştın geçici bi dönem diye üzülme annesi acıkınca emer
arkadaşlar faceden davet yolladım biri beni eklesin yahuuuuuu

özgecim öğlenleri benim oğlumda aynısını yapıyo bide akıllı aç die ağlıyo ama mememi almıyo delirtiyo beniiiii yaramaz bıdık bunlar yaaa
nihaaaaaaaaaaallllllll gulum neyin var

ben geldim :gitme:

hojgeldin canım opuyorumnanaktan

özgecim benimkide öyle beni sen rahatlatmıştın geçici bi dönem diye üzülme annesi acıkınca emer
arkadaşlar faceden davet yolladım biri beni eklesin yahuuuuuu

Evet cnm öle yapcem artık zorlamıcam napiim. eve gidince sütümü sağarım emmesin zilloş hıh :umursamaz:

selaaaaaaaaaaaaaammmm herkes iyidir inş.

hojgeldin canımm sende mucuk opuyorumnanaktan

merhaba canım biz aşı olduk bakalım şimdilik iyi gibiyiz siz nasılsınızzzzzz
şifa olsun canımmmm aşınız
hojgeldin canım opuyorumnanaktan

Evet cnm öle yapcem artık zorlamıcam napiim. eve gidince sütümü sağarım emmesin zilloş hıh :umursamaz:

hojgeldin canımm sende mucuk opuyorumnanaktan

hoşbulduk canlarım ama her an kaçabilirim oğlum çok huysuz bugün hep kucağmda durmak istiyo sabah yıkadım rahatlasın die ama nerdeee suratı sirke satıyo...nedense
gazı mı var acaba???

aman ya ne anlasam nerden başlasam bilmiom ki ek şu kelime yeterlimi bilmiorm geçen gün herkez kynanasından şikayetçiydi ya öpünde başınıza koyun kynana gibi ananız olsa napardınız kimbilir özgem karar verdim gidicem evime bcm.. teyzemi çağırcam gelsin bi hafta kalsın...

bencede en iyisi canım konuştuğumuz gibi. Biraz ayrı kalın.

off kızlar yaaaa gaz kabusu hortladı sanki gece yine mıy mıy delirdim yaaaa en sonunda aldım koynuma öyle uyudu sürekli pırtlatıyo gaz bombası gibi anlamadım bu gece sıcak su koyup uyutucam birde sab veririm yatmadan inşallah geçer

nihalcim tam anlamasamda sabır diliyorum ne diyim

tülay yaaa seninkidemi tepende bi ara oyalanıyodu dönencesiyle 20 dakka falan artık yok kucak kucak offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…