iyi akşamlar kızlar bizde bugün hediyemizi kızımla çıkıp gülnaza gönderdik. inşallah beğenirler. sonra halamıza gittik biraz yarın ben çalışmaya başlıyorum günde dört saat gidip gelicem halamızla anlaştık o bakacak :)
özge ben çok zayıfladım dıye zaten vıtamın kullanıyordum. sac modellerımız aynı acaba ondanmı:)
ben bırde sampuan değiştirmiştim acaba ondannmı dedım. az evvel banyo yaptım taradıkca tutam tutam sac gitti
soruna atlamış gibi olmayayım ama benim kızım dogdu andan itibaren sivilceli idi, bir sure sonra biraz azaldı ama yinede yuzunde kızarıklıklar bir gun orda bi gun burda çıkıyordu.Doktorlar anne sutunden geçen hormonlardan dedi ama ben sonunda dayanamayıp cilt doktoruna goturdum oda bana Bioderma adında saf su verdi yuzunu onunla sil dedi bi de ketoral şampuan verdi çunki sivilceler saçlarının arasında da vardı.ketoralı pek sevmedim medikal şampuan diye fakat digeri super!! hem de ilaç degiill....
Bebeklerdeki huzursuzluğun bir nedeni GELİŞİM ATAKLARI
İnternette bir doktor, "Bir gece yatıyorsunuz ve sabah kalktığınızda uçtuğunuzu görüyorsunuz. İşte bebeğinizin yaşadığı değişimde böyle bir şey" diye anlatıyor.
Gerçekten de birkaç gün önce deyim yerindeyse "labut gibi yatan" bebeğiniz bir bakıyorsunuz gülümsüyor ya da emeklemeye çalışıyor.
Bebekler ilk 20 ayda 10 adet büyüme atağı geçiriyor, bu ataklar bebeğine göre değişecek şekilde 5, 8, 12, 19, 26, 37, 46 ve 55. haftalarda görülüyor. Bu dönemlerde bebeklere sakin, sevecen, taleplerini karşılayacak şekilde yaklaşılması önerilirken, bebekteki huzursuzluklar nedeniyle "büyüme geriliği" diye adlandırılan ve yalnızca birkaç gün süren bu günlerde anne ile babalara paniğe kapılmamaları öneriliyor.
Bebeklerdeki huzursuzluğun bir nedeni GELİŞİM ATAKLARI
İnternette bir doktor, "Bir gece yatıyorsunuz ve sabah kalktığınızda uçtuğunuzu görüyorsunuz. İşte bebeğinizin yaşadığı değişimde böyle bir şey" diye anlatıyor.
Gerçekten de birkaç gün önce deyim yerindeyse "labut gibi yatan" bebeğiniz bir bakıyorsunuz gülümsüyor ya da emeklemeye çalışıyor.
Bebekler ilk 20 ayda 10 adet büyüme atağı geçiriyor, bu ataklar bebeğine göre değişecek şekilde 5, 8, 12, 19, 26, 37, 46 ve 55. haftalarda görülüyor. Bu dönemlerde bebeklere sakin, sevecen, taleplerini karşılayacak şekilde yaklaşılması önerilirken, bebekteki huzursuzluklar nedeniyle "büyüme geriliği" diye adlandırılan ve yalnızca birkaç gün süren bu günlerde anne ile babalara paniğe kapılmamaları öneriliyor.
bizimki artık atak faln değil yani huyu öle huysuz bebiş
huysuzzz bebişş haa yerim ben onuu:)
kız gecmıs olsunnn.akıdem demıstı bende yıyom hala.ıyı gelıyo bol su ıle.ama bogazda kalması fena berbet tadı oluyo.yavrun nasıl ıstahı nasıl ya hep aklımda yaa.kızlar ya size bir sorum olacak biri kimdi hatırlamıyorum ama yaş maya süt yapıyor demişti
hap gibi yutun dedi minik parçalar halinde
öyle yaptım attım ağzıma boğazıma yapıştı kaldı boğuluyorduuummmm :)))))
gerçekten faydası varmı bilmiyorum ama deniyorum
birde dereotu sabah akşam yiyyorum ama kızımın kakası yeşil oldu yaa onunla bir alakası varmıdır acaba bilen var mı ?
kiz ayfer biz odasini ayirdikta anne sevkati gostermiyoz mu yaneeee
saka bir yana biz odasini ayirali 1 ay oluyor cok rahat etti oglum
bende her sesini duyuyorum telsizde var sorun olmadi
ayferim valla gelelim sofyaya o zaman hem yakinda
ne guzel gezeriz birlikte super olur yaw
facebooka baktim 2009 eylul anneleri sayfasina
ne guzel resimler var masallah herkese insan doyamiyor bakmaya
oyyyyyy meryem senindemi. Ya ben yakında kel kalcam. acaba vitamin falanmı içmemiz lazım yoksa hava değişimindenmiki yaaaaaa?
doğru cnm ya yediklerindende olabilir. aslına bakarsan bende dikkat etmiyorum genelde ama geceleri çok huzursuz oluyor bir iki tepişiyo pırtlıyo sonra :) geçmiş olsun defne kuzuma
Günaydın kızlar . nabersiniz?
Ya benim kızın koltuk altları kıpkırmızı olmuş dokununcada acıyor. DÜn akşam pudaralamaya başladım. Biraz iyi geldi gibi. Sizdede varmı böyle bir durum?
canım doktora vitamin alabilirmiyim dedim al niçin dedi saçlar dedim hiç anlamı yok onlar hamilelikte gelen saçlar mecburen dökülücek üzgünüm dedi
hatun gızzlar selam benim bebede dün huysuzdu akşam yatırmadan sab verdim gece çayı içirdim yatağına koydum mama yedire yedire uyuttum uzun zamandır yatağında uyuya kalmıyodu galiba işe yaradı
Günaydın özge.
Canaım bebeklerde pudra kullanılmıyor artık pişik kremi kullan. Benim oğlumunda kızarıyordu ben 2 banyo arası silmeye başlamıştım o yüzden. Terliyorya ondan oluyordur. Yaptırabiliyorsan sık banyo yaptır ve nemli bırakma koltukatını.
canım bizimkide kırmızı ama acıyomu bilmiyorum sebamedin kremi var vicut kremi onu sürüyorum bide iyi kurulamaya çalışıyorum çünkü sımsıkı kapıyolar kollarını ne yıkayabiliyosun nede kuruluyosun doru düzgün bizimki pek rahatsız değil gibi bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?