2009 Eylül Anneleri

günaydın cancanlar...
özgem gelinim pişik olmuş kıyamam canım hametan bize iyi geldi. ben banyodan sonra iyice kuruluyorum ve bebe yağı sürüyorum şükür sorun olmadı canım. sürekli de yıkamıyorum 3-4 günde bir yıkıyorum üşütürüz diye. boynunun altına ve tüm boğumlarına sürüyorum sebamed bebe yağı sorun olmadı canım.
gülnaz naaptın kız ayarladın mı geliyon dimi yarın? benim oğlanı ben pek düz zemine yatırmadım yatırınca cıyaklıyor 2 dk sonra. dönme çabası pek yok eeee o döt kolay kalkmıyor tabe...

evet kanepeye yatırınca Ezgi de öyle. hemen attırıveriyor poposunu kaydirigubbakcemile3

Özge gece tek sefer besleme olayı ne aşada. Benimki yine 2 kere uyanmaya başladı. Bende kalkıp emziriyom. Sen tek sefermi besliyorsun?. Gerçi benimkide kalkınca aman aman iştahlı emmiyor.

saol bacımmm ya. O dediklerinin hepsini yaptım işte fayda etmedi pek. Pudraladım bende en son artık. Geçmezse doktor yolları taştan..

Özge gece tek sefer besleme olayı ne aşada. Benimki yine 2 kere uyanmaya başladı. Bende kalkıp emziriyom. Sen tek sefermi besliyorsun?. Gerçi benimkide kalkınca aman aman iştahlı emmiyor.

Evet canım ben tek sefer devam ediyorum. Saat 4 te kalktığında emziriyorum. Emzik alıyorsa eğer seninki onunla geçiştirip uyutmaya çalış.

baharcım çalışıyo ya benim herif onun keyfine kaldık numeron var bende canım süpraaayz yapabilirim

düzdemi yatmıyo sıpa koltukta falan ıhh ıhh diye diye dönüyo benimki huysuz huysuz ama otomatiğe bağlamıssın gibi hee ama siz biraz küçüksünüz bizden yakında döner

özgcim bende 2 de falan kalkınca emzik veriyorum iki pış pış uyuyo tabi bazende yemiyo bu numarayı sonra 4 de falan kalkıp emiyo sonra 6 da kalkıyo o zamanda emiyo yoksa uyumuyo zaten

canım ben 12 gibi uyuyorsa uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. 4 gibi uyanıyor tıka basa emiyo acıkmış olduğundan sonra pek uyanmıyor ama uyanırsa da hiç görünmeden beşiği sallayıp uyutuyorum.
saol bacımmm ya. O dediklerinin hepsini yaptım işte fayda etmedi pek. Pudraladım bende en son artık. Geçmezse doktor yolları taştan..
oh kıyamam ben gelinciğimeee... pudra da sür bacım ben de sürmüştüm en azından acısını alır.

özgcim bende 2 de falan kalkınca emzik veriyorum iki pış pış uyuyo tabi bazende yemiyo bu numarayı sonra 4 de falan kalkıp emiyo sonra 6 da kalkıyo o zamanda emiyo yoksa uyumuyo zaten

Evet tatlım bizdede buna benzer bir durum var. 6 da kalktığında bazen bende emzirip tekrar yatırıyorum

kızlar benim oğlum azcık sakinledi gibi ya şükür. ağlamaları kısalmaya başladı. babanem çok iyi sakinleştiriyor saolsun.
glnaz bizimki dönmüyo ama kucakta oturmak istiyor. kendini kaldırıyor resmen.

iyi bari sevindim canım. Ayy hepsi birden huysuzcan oldular başımıza yaa

ya kk çoğu zaman açık ama okuyamıyorum bile.
dün 119 sayfa birikmiş okuyayım dedim gece 2 olmuş bişey yazamadan uyudum gözlerim kızarmış artık
yazmaya kalktım harfleri göremedim bu ara çok iş var yeni evin işi bu evin toparlanması kağan derken zaman geçiyo
baharcım benim oğlanında huysuzluğu azaldı gibi ama 3 gece gözümüzü kırpmadık
siz buluşuyosunuz çok güzel yaa
ev almasaydık eşim istifa edip istanbul a taşınacaktık
bunda da hayır vardır hiç aklımızda yokken iyice trakyalı olduk
bütün bebişleri öptüm
p.tesi taşınıyoruz 1, 2 hafta giremeyebilirim yarın mervenin hediyesini yolluyacam inş
sizden ricam bu süre içinde çok fazla yazmayın gözlerden olacam
yetişemiyorum sonra

selam güzel yurdumun güzel topiğindeki en güzel anneler opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım... valla hiç geçmişi okuyamam orta yerden dalıyım sohbete... varmı önemli şeyler ???

Canım kolay gelsin hayırlı olsun evinizde. Gitmeden foto yollasaydın bari bana yawww

selam güzel yurdumun güzel topiğindeki en güzel anneler opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım... valla hiç geçmişi okuyamam orta yerden dalıyım sohbete... varmı önemli şeyler ???

hoşgeldin ballı bademim nasılsın? ben de okumadım walla pek geçmişi bilemiyciiiim. sen naaptın yarın geliyon deemü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…