2009 Eylül Anneleri

selam güzel yurdumun güzel topiğindeki en güzel anneler opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım... valla hiç geçmişi okuyamam orta yerden dalıyım sohbete... varmı önemli şeyler ???

Selam şikerimmmmmmm. Bol bol bebelerin huysuzluklarından bahsedildi ,tuğba işe başlıcak bugün. başka bişi aklıma gelmedi.
Sen nasıl oldun bakem?

oyyy benim ekmek kadayufummm gelmem miii alan olursa zıplayarak gelecem betülü arıycam bugün bakalımmm

ya tatlım ebru da demiş alabiliriz yakınsa diye. onla da buluşabilrsiniz. walla kocam yarın ofise gitmicek olsa ben aldırayım dicem balım da adam ofise gidecek bi de bana eksik biişi kalırsa lojistik destek sağlıcak... :)

Selam şikerimmmmmmm. Bol bol bebelerin huysuzluklarından bahsedildi ,tuğba işe başlıcak bugün. başka bişi aklıma gelmedi.
Sen nasıl oldun bakem?

aaa hadi hayırlı olsun tubam bende 6. ayı bitince başlıcam kısmetse... süperim anam tüm enerjimi size vermeye geldim kaydirigubbakcemile2

ahhh şunların huysuzlukları demeyin habire huy değiştirio veletler benimkide alıştı 3 gündür ayakta gezerken emzir beni dio klava: sol kolum iptalllklava: bakalım nereye kadar böle devam etçek cadııı

yafrum ebru biras uzak kalıo ben büyükçekmecedeyim betülle yakınız yerimseniben ama adaşım komşum gelicekmi bilmiom eğer o gelirse benide alıverir şuracıktan zemuszemus

selam kızlar nasılsınız günaydın diyim bize yeni sabah oldu kızım sabah 6.20gece uyudu tüm gece sersem sersem tv izledim ayagımda salladım gerek emzirdim yoruldum çok ohhh ytarın istanbula anneme gidiyom 1hafta annem izne çıkmış beraber 1haft geçircez benimde yüküm azalır babamla ikisi gece gündüz güzel bakıyolar torun olunca kıymetli sanırım hehe bende dinlenirim bolbol

oh oh ne güzel bugünün süperwoman ı sen ol bacım enerjile bizi anam kaydirigubbakcemile3

ayakta emmekte noluyo ya cadıya bak sen ısırırım onun poposunu

GÜnaydın cnm. valla annene gidince rahat edersin biraz dinlenirsin. Anane dede seve seve ilgilenir bebişle

nabersiniz nihalcim işe giricekmişsin yaaa evim çok ters yoksa bende istiyorum çalışmayı

evet canım giricem inşallah az daha sevişelimde cadımla işim hazır nasıl osa kaydirigubbakcemile2 betülle konuştuk şimdi yarın alıcak beni ama dediki çıkınca belki geri dönmeyebiliriz çekmeceye ben sana haber veririm dedi.. vericek bende ona göre plan yapıcam :lepi:baharrr bacım lojistiğine destek verm mi opuyorumnanaktan

slmlar hayırlı cumalar kızlar Allah ım hepimizn yavrusuna sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallahh
bizlerede onlara yetecek süt versin inşallaahhhh
karanfil ( özgecim ) özelden yazdım ev telefonumu
ayferimm tatlım maşallahh efe ye çok tatlı olmuşş orda hava güzel galiba soymuş dökmüşsün paşayı güneşte gözümden kaçmadı hani :)))
hayatım benim kız hala aynı mamayı yemiyor zorlayınca biliyorsun ne yapıyor bende artık bıraktım
uyurken veriyorum o zaman daha rahat ama yinede günde toplam yediği mama miktarı 240 ml. yi geçmiyor ki 240 da her zaman olmuyor prenses süt istiyor eşimin değişi ile ağzının tadını biliyor :))
geceleri uyanmıyor maşallahhh tabii çok geç yattıgı için uyanmmıyor 2-3-4 gibi uyuyor
bende gece zaten geç yattıgı için emzirmek yada mama için kaldırmııyorum gece sabaha kadar 2 postada 120-140 ml. süt çıkıyor uyandığında onu 10 dk içiyor olsa dahada içecek ama mamaya gelince feryad figan nasıl ağlıyor görmelisin gözlerinden yaş akıyor resmen
bende artık zorlamıyorum her gün ilk mamamız akşam saat 5 te düşün oda zorla ayakta şarkı türkülerle tam 1 buçuk saat 90 ml. :))

oyyy hadi inş ayarlarsınız canım yaaa. lojistiğimi destekle benim kuzummmm :))) kocam öğleden sonrası için izin verdüüüü :))) gidip eve hazırlık yapayım deyüüü kaydirigubbakcemile2

kızlar buluşuyormusunuz ne güzell bu sefer kalabalık olacaksınız galiba :))
baharcım yazada yap bir organizasyon bende geleceğim yazın istanbula inşallah bende olacagım aranızda ona göre :)))

emsalll hoşgeldin canımmmm... iştahsızlık ta son zamanların modası canım. hepsi nazlı bu keçilerin yaaaa :)

hoşbuldum şekercim
sorma canım yaaa esra başından beri böyleydi mama konusunda ama bu kadar değildi şimdi azıttı iyice
deliriyorum o yemeyip ağlayıp öğürdükçe ver memeyi boşta olsa deli gibi emiyor
sürekli huy değiştiriyor emziği ilk günden beri tutuyordu 20-25 gndür ağzına bile almıyor
ayağımda sallalıyorum şimdi asla durmuyor acayip sinirli ve inatcı bi bebek eşim anasına çekmiş diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…