selam güzel yurdumun güzel topiğindeki en güzel anneler opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım... valla hiç geçmişi okuyamam orta yerden dalıyım sohbete... varmı önemli şeyler ???
hoşgeldin ballı bademim nasılsın? ben de okumadım walla pek geçmişi bilemiyciiiim. sen naaptın yarın geliyon deemü?
oyyy benim ekmek kadayufummm gelmem miii alan olursa zıplayarak gelecem betülü arıycam bugün bakalımmm
Selam şikerimmmmmmm. Bol bol bebelerin huysuzluklarından bahsedildi ,tuğba işe başlıcak bugün. başka bişi aklıma gelmedi.
Sen nasıl oldun bakem?
ya tatlım ebru da demiş alabiliriz yakınsa diye. onla da buluşabilrsiniz. walla kocam yarın ofise gitmicek olsa ben aldırayım dicem balım da adam ofise gidecek bi de bana eksik biişi kalırsa lojistik destek sağlıcak... :)
yafrum ebru biras uzak kalıo ben büyükçekmecedeyim betülle yakınız yerimseniben ama adaşım komşum gelicekmi bilmiom eğer o gelirse benide alıverir şuracıktan zemuszemus
aaa hadi hayırlı olsun tubam bende 6. ayı bitince başlıcam kısmetse... süperim anam tüm enerjimi size vermeye geldim kaydirigubbakcemile2
ahhh şunların huysuzlukları demeyin habire huy değiştirio veletler benimkide alıştı 3 gündür ayakta gezerken emzir beni dioklava: sol kolum iptalll klava: bakalım nereye kadar böle devam etçek cadııı
selam kızlar nasılsınız günaydın diyim bize yeni sabah oldu kızım sabah 6.20gece uyudu tüm gece sersem sersem tv izledim ayagımda salladım gerek emzirdim yoruldum çok ohhh ytarın istanbula anneme gidiyom 1hafta annem izne çıkmış beraber 1haft geçircez benimde yüküm azalır babamla ikisi gece gündüz güzel bakıyolar torun olunca kıymetli sanırım hehe bende dinlenirim bolbol
nabersiniz nihalcim işe giricekmişsin yaaa evim çok ters yoksa bende istiyorum çalışmayı
evet canım giricem inşallah az daha sevişelimde cadımla işim hazır nasıl osa kaydirigubbakcemile2 betülle konuştuk şimdi yarın alıcak beni ama dediki çıkınca belki geri dönmeyebiliriz çekmeceye ben sana haber veririm dedi.. vericek bende ona göre plan yapıcam :lepi:baharrr bacım lojistiğine destek verm mi opuyorumnanaktan
emsalll hoşgeldin canımmmm... iştahsızlık ta son zamanların modası canım. hepsi nazlı bu keçilerin yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?