canım bizde olmadı ama doktorumuz olursa kullan amaçlı bir merhem yazmıştı bi yeri hafif kızarsa hemen sürüyorumm kaydirigubbakcemile3hoppp bişey kalmıyor...dene istersen trsod
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bak istersen çok güzell çok memnun kaldımm bitti bidaha yazdırıcamm..
slm güzel en güzel anneler çayımızı yudumlarken ve bir dolu sepet ütü bana bakarken .....
nabersiniz....ayyyy uyandıııııııııııııkaydirigubbakcemile
teşekkürler emsalcim benim kafam şimdi acıkınca hangisini verecem diye karıştı birini o emdi birinide ben sağdım ikiside boş yani bu arada benim kocişte kötü huylarını bana benzetiyo hep bunların hepsi aynı sanırımkaydirigubbakcemile3
slm hoşgeldinn
çaya ohhhh diyorummm :)))
ütüyee ooffffffffff((
birde uyandı tam oldu :)))
benim kızımda sabahtan beri kucagımda uyuyordu şimdi bıraktımda baya kolum ağrımış yawww
sende mi öyle diyorsun ama sıkılıyorum yaaa
kaç dk. sağmam lazım tek memeyi
benim sütüm ilk 5 dk. da bitiyor bende devam etmiyordum diğerine geçiyorum
teşekkürler emsalcim benim kafam şimdi acıkınca hangisini verecem diye karıştı birini o emdi birinide ben sağdım ikiside boş yani bu arada benim kocişte kötü huylarını bana benzetiyo hep bunların hepsi aynı sanırımkaydirigubbakcemile3
ya ne güzel birbirinizi uzun zamandır tanıyor ve görüşüyorsunuz kıskandım valla.benim de aranıza girmem çok zor olacak gibi.:1rolleyes:
canım son 2 haftadır abur cubur vs kestim yarı diyet ama geçen akşam krize girip accık çikolatalı baklava :kedi: yedim acep ondan mı etkilendi yaaa hemen arkasından oldu gerçekten de.
şükür kulak arkamız yarık gibiydi o geçti ama yüzü dewam trdod u da bi araştıralım bakalım.
bi sorum daha vaarrr ay amma sorunlu anneyim ha :))
SİZİN BEBEKLER TER KOKUYOR MU? YIKANDIĞINDAN 1 GÜN SONRA KIZIM KOKUO SANKİ YA DALİNLE YIKANMIŞ CİCİLER BEDTİME VUCUT ŞAMPUANI SEMAMED ŞAMP. KULLANIOZ ERTESİ GÜN TER GİBİ KOKUYOR TEK Bİ İHTİMALİMİZ VAR MUSTELA VUCUT NEMLENDİRİCİ KULLANIOZ BANYODAN SONRA ACABA O KOKUYOR OLABLİRMİ
canım bende sağıyorum makinanın sesiyle uyutuyorum bi taraftan dene istersen tam uyuma saatlerine denk getir tabi gündüz uykusu varsa
canım son sağdığını ver hatta ikisinide ver
evet canım bence de seslerini keşfediyorlar. bizimki de değişik sesler çıkarınca pek mutlu oluyor.benim çıkardığım sesleri taklit etmeye çalışıyor. bazen bi bakıyom yarım saat karşılıklı çığlık atmışız benim boğazlarım şişmiş falan :)geçenlerde bende eşime böyle dedim ona bana hadi lennnn ben kii dağları titreten adam şimdi bi karıyı bile titretemiyom diyo gülüyo :roflol::roflol::roflol:
o halleri ne güzel ama dimi izlemeye doyamıyorm bende benimkide öyle yapıyor
acaba diyorum artık seslerinimi keşfediyorlar öyle bagırıyorlar esra öyle bagırıyor sanra sanki sesini duyuyor b,r duraklıyor sonra tekrar tekrar bagırıp garip sesler çıkartıyor hoşuna gidiyor bide gülüyor :))))
yok canım uzun süre yap ben de öyle yapıyordum 50 cc de kalıyordu şimdi daha da arttı şükür bak. sonrada geliyor daha fazla süt. 10 dakikayı geçir bence.sende mi öyle diyorsun ama sıkılıyorum yaaa
kaç dk. sağmam lazım tek memeyi
benim sütüm ilk 5 dk. da bitiyor bende devam etmiyordum diğerine geçiyorum
onun emdiği daha boştur canım bence. çeneleri çok kuvvetli çünkü artık:sağol baharcımmmmmmmmm sence bebeğin emdiği mememi yoksa benim sağdığım mememi daha boştur tecrübelisin sen:uhm:
nihalcim evet çikolatalı baklavadan olmuştur benim eşim çikolata yeyip yemediğimi bebeğin yüzüne bakarak anlıyo hımmm bugün çikolata yemişsin yeme şunu diyo ve hep doğru çıkıyo
aman ha emsalim en az 10 dk sağ sonradan geliyo bi posta daha
sağol canım sağdığımı veriyim o zaman benimki maalesef bi memeyle yetiniyo ikinciyi asla almıyo hatta çok zor emziriyorum bu aralar hep kasıyo kendini
evet canım bence de seslerini keşfediyorlar. bizimki de değişik sesler çıkarınca pek mutlu oluyor.benim çıkardığım sesleri taklit etmeye çalışıyor. bazen bi bakıyom yarım saat karşılıklı çığlık atmışız benim boğazlarım şişmiş falan :)
titretme mevzuuna da çok güldüm yaaa... eeee anacım evlilik eskiyince öyle titretme falan kalmıyor bence onlar titresinler korkudan artıkın güç bizim :))))
yok canım uzun süre yap ben de öyle yapıyordum 50 cc de kalıyordu şimdi daha da arttı şükür bak. sonrada geliyor daha fazla süt. 10 dakikayı geçir bence.
onun emdiği daha boştur canım bence. çeneleri çok kuvvetli çünkü artık:
kaydirigubbakcemile3 naniknanik
iyi bari 10 dk. dayanırım herhalde :)))
canım ya benim pompa sanki bazen tutmuyor gülmede sanki sağ göğsümü hiç tutmuyor :))
yani elimle göğsümü sıkıştırmadan iyice içine almıyor pompalamıyor
zaten sağ göğsümden en fazla 30 ml. çıkıyor((
şimdi emzirme ve sağma arasında cok zaman geçmişse en son boşalttığını verme aynı zamanda yaptıysan en son memeni ver
beni de alın aranıza noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr
emsalcim benimkide en ufak sese uyanıyo salonda uyuyosa çıkıp dışarda öksürüyoruz yani uyanacak diye ama bu bi açıdan güzel bişi kulaklarının iyi duyduğunu gösterir hehe polyanacılık oynayalım biraz
alala benim memeler küçük bazen kurtuluyo pompadan
valla kızlar istanbullu olacak olmasammmmkaydirigubbakcemile3 hafta sonuna bırakırdımmm ammee hafta sonuna iş kalmamalıı inşlhh........ valla nihal krem çok güzel hatta kayınvalidemin göğüs arası kızarmıştı sürdük hemen geçti.... emsal gel beraber çay içelimm...
kızlar facede zeynep bilgin kim ben çıkaramadımm..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?