canım emsalde yazdıya zaten aramızdasın yaz sende:hulya:
aynı yaa bizde öyleyizz :)))
biliyormusun ilk doğdugu gün hastanede yere çanta düştü bu fırladı uykusunda şu cırt cırtlı cüzdanlar olurya o gün ona bile fırladı daha doğalı saatler olmuş
sonra biz gidip işitme testi yaptık bize kızdı tanıdıklar bu çocuk ilk doğdugu gün en ufak sese uyandı siz gidip para verip test yaptınız zaten duydugu hemde çok iyi duydugu belli diye :)))
ama böyle çok zor ece yaa herşeye uyanıyorlar koltuktan kalkerken ses yapsa açıyor gözünu
canım emsalde yazdıya zaten aramızdasın yaz sende:hulya:
o şimdi avatarındaki resimleri sıklıkla değiştirmekle meşgul okumuyor yazdıklarımızı :))))
o şimdi avatarındaki resimleri sıklıkla değiştirmekle meşgul okumuyor yazdıklarımızı :))))[/QUOya bilg sorun vardı resim değiştiremiyordum ona bakıyorum aşk olsun ya.yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri
nasılsınız güzeller biz kızımla hint müzigi açtık kızım bayılıyo oyun hjavalarına bende karşısında oynuyom kıkır kıkır gülüo hoşuna gidiyo oda ellerini ayaklarını vuruyo heycan yapıp yere hehe
canım benim büyük oğlanda bebekken öyleydi şimdi iki yaşında uyurken tepesinde davul çalsan uyanmıyo o derece yaniiiiii büyüdükçe uyku derinleşiyo sanırsamgamyoncuiremsu
hızınıza yetişemiyorum maşallahınız var hepinizin.ya süt sağma hakkında pek bilgim olmadığı için yazamıyorum.
ya alıntı yanlış olmuş
buarada ben kıvırıyom ama napıyım kucak istiyo yoksa yarım saat uykuyla duruyommm bugün bütün gece salladım kızı şimdide oryanteli oldum yavrumun hehekaydirigubbakcemile3
buarada ben kıvırıyom ama napıyım kucak istiyo yoksa yarım saat uykuyla duruyommm bugün bütün gece salladım kızı şimdide oryanteli oldum yavrumun hehekaydirigubbakcemile3
biz anladık canımmm ee anlat bakalım
oğlun vardı demi senin 1 ekimde doğum yapmıştın
yanlış hatırlamıyorsam
analar evlatlarının herşeyi
oyuncagı oryanteli arkadaşı eşimin deyişi ile süt ineciği :)))
herşeyii onlarda bizim herşeyimiz
baharım nereye gittiii
gulvergıl adın neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?